Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi kanal nasıl kapattırılır ?(f**g ve f*ke telif haricinde) he yt senin gibiler yüzünden bu halde report ettim umarım sağlam bi ceza alırsın
Merhaba arkadaşlar kanallarım muhtemeln güvendiğim biri yüzünden çalınmış.. Bur forumdan biri olduğunu düşünmüyorum tek istediğim bu kanalları o alan kişiye yar etmemek![]()
---------- Spam Engelliyici 00:29 ---------- Önceki Mesaj 00:26 ----------
Mailleri kimden satın aldın. En son ne zaman girmiştin? Telefon kurtarma maili alternatif e posta adresi eklemişmiydin? Aslında almak için bir kaç yol var ama alıp bu konunun üzerini kapatmanı istemem Hangi Karaktersiz çaldıysa en ağır şekilde ceza almasını isterim. Bugün sana yarın bize. Milletin emeğini hakkını çalan Hırsız Otostop çekenin çocuklarının yanına kar kalmamalı bu.
kendi kendine yar etmeyecektin kanallarıMerhaba arkadaşlar kanallarım muhtemeln güvendiğim biri yüzünden çalınmış.. Bur forumdan biri olduğunu düşünmüyorum tek istediğim bu kanalları o alan kişiye yar etmemek.. editt....
Tamamen benim hatammış ben değiştirmişim şifreleri ama değiştiğimi unutmuşum formatta o bilgiler gitmiş bende kanaltakip databaside biraz eski olunca haliyele şifre değişmeden önceki bilgileri okumuş.. Kısaca olay böyle arkadaşlar.. Artık biraz mola vermemin zamanı gelmiş anlaşılan![]()
kendi kendine yar etmeyecektin kanalları![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.