Kanallarım hepsi gitti

• Kullanıcı bxbx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

bxbx

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar ilk defa tüm kanallarım para kazanması kapandı zaten ilk denememdi. Cnn turkte bir prgramı kayıt edip yüklemiştim content id yedi. Şimdi ise sudan çıkmış balık gibi ortada kaldım :) . Biraz öncede bot aldım hevesle yükleyecektim kursağımda kaldı :) . biraz önce k7.net ile doğrulama denedim gelen mesaj 3 haneli kod verdi. Doğrulama için ne yapmalıyım?

birkaç defa deneyince 6 haneli olarak geldiğini yazmışlardı konusunda

valla benımde 1 kanal yüzünden 3 kanalım bırden gıttı para kazanamıyorm artk :S

Valla yeni yeni olduğumdan mı nedir bilmiyorum çok koydu :) bazı arkadaşlar bu duruma alışmıştır umarım bizde bir gün alışırız :)

sizi iyisiniz benim bir kanal yüzünden kaç yüz kanalım gitti sayısını bile bilmiyorum :)
spamın kökünü kurutacak youtube yakındır .

kardeş bu arada sana tavsiyem , kanalları silip temizlesen bile
o adsenseyi ya 3- 4 ay kullanma yada hiç kullanma
tekrar hemen peşine kasarsan sıkıntı olur

kardeş bu arada sana tavsiyem , kanalları silip temizlesen bile
o adsenseyi ya 3- 4 ay kullanma yada hiç kullanma
tekrar hemen peşine kasarsan sıkıntı olur

Hmm yani yeni adsense mi bağlamam gerek. O zaman şimdi kullandığım adsense ne olacak? yani içndeki bakiye ne olacak?

Hmm yani yeni adsense mi bağlamam gerek. O zaman şimdi kullandığım adsense ne olacak? yani içndeki bakiye ne olacak?

kardeş başıma geldide söylüyorum :)
benim bi knal yüzünden bi ara 40 küsür kanal gitti ,
aynı asenseye tekrar kanallar ekledim kanallar yine 20 yi aştı
tekrar bi kanal yüzünden bütün kanallar gitti .

o adsenseyi tekrar kullanmamayı düşündüm , 3 -4 ay kullanmadım
içindeki bakiyeyi almak için tekrar yüklendim , şuanda 4 ay oldu hiç bir sorun yok

ben tecrübemi anlattım gerisi sana kalmış

dipnot : tek adsense kullanan kazanmaz , daima kaybeder ;)

geçmiş olsun.

herkesin gitti birtek sizin değil o yüzden üzülmeyin işe yaramayan kanallarınızı silin. gmailleri silmeyin yavaş yavaş tehlikesiz içeriklere yönelin yada özgün çekebilirseniz özgün çekin. kanal sayısınız fazla yüksek tutmayın.

kardeş başıma geldide söylüyorum :)
benim bi knal yüzünden bi ara 40 küsür kanal gitti ,
aynı asenseye tekrar kanallar ekledim kanallar yine 20 yi aştı
tekrar bi kanal yüzünden bütün kanallar gitti .

o adsenseyi tekrar kullanmamayı düşündüm , 3 -4 ay kullanmadım
içindeki bakiyeyi almak için tekrar yüklendim , şuanda 4 ay oldu hiç bir sorun yok

ben tecrübemi anlattım gerisi sana kalmış

dipnot : tek adsense kullanan kazanmaz , daima kaybeder ;)

teşekkür ederim ama inan şuan 3 kanal var ve zor başa çıkıyorum ünlem vs. :) tavsiyelerin benim için değerli biraz zamana ihtiyacım var bakalım hayırlısı.

geçmiş olsun.

herkesin gitti birtek sizin değil o yüzden üzülmeyin işe yaramayan kanallarınızı silin. gmailleri silmeyin yavaş yavaş tehlikesiz içeriklere yönelin yada özgün çekebilirseniz özgün çekin. kanal sayısınız fazla yüksek tutmayın.

özgün olayını çok düşündüm ancak şuan için mümkün değil benim için.Kanal içinde tavsiyenize teşekkür ederim.

Kötü bir durum kardeşim, content id meselesi sıkıntı .
Habersizce bir anda bakıyorsun ve pufff gitmiş.

aynı durumun hafifi bende de oldu. 1 defa telif geldi 1 kanalıma ve gunde 3*4k izlenme oldugu halde kuruş bile gelmiyor bir haftadır tüm kanallarımda boyle..

Herkesin başına bi gelen durum, biz alıştık sen de zamanla alışırsın.

Ben her zaman manual download ve upload taraftarıyım. Yani spam yerine, bot kullanmadan günde 8-10 video yükleme taraftarıyım. Böylece hem takipi kolay oluyor, hem de eşleşen, dünya geneli vs gördüğün anda silme şansın oluyor.

Son 3-4 aydır bu şekilde gidiyorum ve kazancını da çok iyi görüyorum. Başım da çok rahat, tavsiye ederim.

Moralini ve hevesini sakın bozma.

Selam arkadaşlar ilk defa tüm kanallarım para kazanması kapandı zaten ilk denememdi. Cnn turkte bir prgramı kayıt edip yüklemiştim content id yedi. Şimdi ise sudan çıkmış balık gibi ortada kaldım :) . Biraz öncede bot aldım hevesle yükleyecektim kursağımda kaldı :) . biraz önce k7.net ile doğrulama denedim gelen mesaj 3 haneli kod verdi. Doğrulama için ne yapmalıyım?

Telefon Doğrulama için 3cx kullan yada [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] nın konularına bak

Her canlı birgün ölümü tadacak...

YT Versiyonu: Her spam kanal birgün kapacak!.. :)

Kardaşlı kanal kapanacak sen yenisini açacaksın. Kapanan her kanaldan bir tecrübe alacaksın. Benim de defalarca kapandı son olarak dün kapandı :) Yenilerini açtım yola devam....

Edindiğim tecrübe: Ankara'nın Dikmeni Bir daha Türkçe'ye girersem öp beni :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri