Kanallarım İnceleniyor

OğuzKaaN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar adsensenin ana kanalı hariç(video olmadığı için herhalde) tüm kanallarım inceleniyora girdi adsense verileri durdu. Adsenseme zarar gelirmi yada kanalların tekrar açılma ihtimali varmı izlemem gereken yol hakkında bilgi verirmisiniz Serkan abinin kanalları kapatma yöntemi ile tüm kanalları silmelimiyim sizce?

biraz daha açar mısın yada ekran görüntüsü koyar mısın?
adsense de verilerin yansıması sorunu bende de var ,kanal incelemesi nerde yazıyor

Up arkadaşlar ne yapmam lazım bilgisi olan yok mu hiç kanalları askıya alınan olmadı mı?
Ne bahtsız bi insanım başlayalı 1 2 ay oldu para kazanmalarım mı kapanmadı adsensem mi kapanmadı telifmi gelmedi bi youtuberin yaşayabileceği herşeyi dakka 1 gol 1 yaşadım

Kardeş el salla kanallara itiraz edebiliyorsun galiba ama bu yolla hiç kanalımın açıldığını görmedim, yalnız gmail hizmeti askıya alınıp youtube hesaplarınız aktif olabilir ve kanala yine erişemezsiniz. Videolarınızı, kanalınızı aratın youtube da. Basın telifleri kurtulun onlardan.

Kardeş el salla kanallara itiraz edebiliyorsun galiba ama bu yolla hiç kanalımın açıldığını görmedim, yalnız gmail hizmeti askıya alınıp youtube hesaplarınız aktif olabilir ve kanala yine erişemezsiniz. Videolarınızı, kanalınızı aratın youtube da. Basın telifleri kurtulun onlardan.

Hocam kanal +googleye girebiliyorum serkan abinin kanal silme yöntemiyle kökten silsem kanalları bi sıkıntı çıkartırmı sonradan bana özgüne geçmeyi planlıyorumda

Hocam kanal +googleye girebiliyorum serkan abinin kanal silme yöntemiyle kökten silsem kanalları bi sıkıntı çıkartırmı sonradan bana özgüne geçmeyi planlıyorumda

forumdan araştırıp kökten silin hocam yanlış yönlendirmeyeyim. Özgüne geçmenizi de kesinlikle tavsiye ederim, bıktık bu teliflerden topluluklardan, ben de başladım zaten bir süredir özgün çalışmaya. Başarılar dilerim.

bugün bende oldu 1 kanalda sil hiç acıma bende 2700 abone vardı günlük 85 lira alıyordum bir hata yaptım ve bir video attım telif geldi diğer kanallarım için hemen kapanmadan ben sildim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri