Kanallarım kapanıyor diyenlere ;

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda yaşanan spam nedeni ile kapatılan hesaplar yüzünden çoğumuz mağdur olduk, hala yeni kanal açıyorum ertesi gün kapanıyor diye soru soruluyor.
nedenini birçok şeye bağlıyorlar örneğin botlara.
spam yapıyoruz tabiki kapatılacak yani özgün olupta spam yüzünden kimin kanalı kapatıldı? şu bot bu bot yüzünden oldu demek yanlış. (benim açımdan)

Belli aralıklarda YouTube bir çok kanalı kontrol ediyor ve spam yaptığını testipt ettiğinde topluca kapatıyor.
kapattığında şöyle bir mail geliyor galiba bunu kimse okumuyor okusalar yeni açtığım kanallar kapanıyor diye soru sormazlar

Burda da belirtildiği gibi spam yaptığımız için YouTube bizim pc'imizi spammer olarak görüyor ve ip adreslerini banlıyor ne kadar kanal açarsak açalım kapatıyor.
ben bunu önlemek için temiz bilgisayarlardan kanal açıyorum
bir ara bilgisayarımın wifi mac adresini, internet ip adresini hdd mac adresini değiştirdim ve bir daha chomeden girmedim , şu an mozilladan giriyorum o günden sonra kanalım hiç kapanmadı , yaklaşık 1 aydır kanal kapanma sorunum yok çok şükür. (videoyap botu kullanıyorum)

sizleri aydınlatabildiysem ne mutlu bana.
Admin arkadaşlardan ricam, yazdığım yazı hoşlarına gittiyse SABİT konu yapsınlar ki herkes önlemini alsın.
Teşekkürler.

Hocam wifi mac adresini hdd mac adresini nasıl değiştirebildiniz ki?Onu geçtim YT bizim hdd adresini nasıl görebiliyor?

hocam peki kanala atılan video sayısı ile alakası olmuyor mu kapatılmaların ? siz kac video atiyorsunuz.

bende farkketim bunu konusunu ben acıcakdım benden önce davranmıssın; bazen video atmadan bile o hesap kapanıyor. ama modem reset yeterli oluyor bana göre mac ip falan hikaye
YPGMMa.png

edit:iki kere atms msj

Son düzenleme:
hocam peki kanala atılan video sayısı ile alakası olmuyor mu kapatılmaların ? siz kac video atiyorsunuz.

tabi onun etkiside var , ben eskiden basardım 100 - 200 videoyu artık toplu video bölümünü hiç kullanmıyorum sadece ana sayfadan yükleme yapıyorum kaliteli spam oluyor iyi de kazandırıyor :)

peki manuel olarak kac adet yüklüyorsunuz bir günde ?

hocam orasını keyfim biliyor yani belli olmuyor hocoşuma giden videoyu alıyorum geçen kanalıma 1 haftada 470 video attım yani bunu günlere böldüm kendim attım gerek oto gerek ana sayfa kanal hala sağlam iki telif geldi videoları sildim gerçi :)

hocam orasını keyfim biliyor yani belli olmuyor hocoşuma giden videoyu alıyorum geçen kanalıma 1 haftada 470 video attım yani bunu günlere böldüm kendim attım gerek oto gerek ana sayfa kanal hala sağlam iki telif geldi videoları sildim gerçi :)

hdd mac adresini anladım da , öteki mac adresini nasıl degistirecem ?

o ıp e ayıt yenı kanal acarsanız ard arda kapanır tabıkı bu maıl coktandır vardı bunun macla ıp ıle alakası yok oyle olsa nefes aldırmazdı google.

arkadaşım bu genel bir konu , arkadaşların görmesini istemiyorsun galiba oraya yazsak kimse görmeyecek, admin arkadaşda yorum yazdı bir kusru olsa kilitleride zaten erinmeden birde konunun linki ve admini etiketliyor hay Allah'ım ya, zorla milletin işine yaracak paylaşımları yaptırmamaya çalışıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri