Kanallarım Kapanıyor.

sceeplock2

Kayıtlı Üye
Merhaba sayın forum üyeleri , Öncelikle herkese hayırlı geceler. Benim sizlere bi sorum olacak. Ben yaklasık 1 haftadır YouTube ile ugrasiyorum. Bu sure zarfında en az 40 - 45 tane kanalım banlandı. Neyse bu 40 kanal acemilikten ip silmeden girdiğimden filan gitti desek. Ben 2 gun once aksam 3 tane kanal açtım. Kanalların kapak resimlerini ayarladım. Kanallar üzerinden başka kanallara abone oldum. Video filan izledim. SPAM olduğu anlasılmasın diye. Kanalları adsenseye filan bagladım. Neyse kanallar 1 gün içeriksiz durdu . Sonraki gün uploadextra ile kanallara 50ser video attım. Basta para kazanmaları acmadım. Kanallar videolar ile yaklasık 3 -4 saat durdu. Sonra baktım videolar izlenme alınca para kazanmayı açtım . Para kazanmayı açtıktan bi saat sonra kanalların 3üde banlandi. Sizce ben burada nerde hata yapıyorum.

Nerde hata yaptığın belli olmaz kardeşim, çokça sebebi olabilir kapanmanın. Bu işin cilvesi bu kanal açtığında kapanır, belki 3 gün sonra belki 3 ay sonra :) Kanalların nasıl açıldığı da önemli sanırım.

Burdan Youtube yetkililerine sesleniyorum; Kapanmayan kanal istiyoruz! :)

Bende ondan şüpheleniyordum. Botta 5 kişiye 1 ip verildiği için ip banı mı yedik simdi bottan.

Merhaba sayın forum üyeleri , Öncelikle herkese hayırlı geceler. Benim sizlere bi sorum olacak. Ben yaklasık 1 haftadır YouTube ile ugrasiyorum. Bu sure zarfında en az 40 - 45 tane kanalım banlandı. Neyse bu 40 kanal acemilikten ip silmeden girdiğimden filan gitti desek. Ben 2 gun once aksam 3 tane kanal açtım. Kanalların kapak resimlerini ayarladım. Kanallar üzerinden başka kanallara abone oldum. Video filan izledim. SPAM olduğu anlasılmasın diye. Kanalları adsenseye filan bagladım. Neyse kanallar 1 gün içeriksiz durdu . Sonraki gün uploadextra ile kanallara 50ser video attım. Basta para kazanmaları acmadım. Kanallar videolar ile yaklasık 3 -4 saat durdu. Sonra baktım videolar izlenme alınca para kazanmayı açtım . Para kazanmayı açtıktan bi saat sonra kanalların 3üde banlandi. Sizce ben burada nerde hata yapıyorum.

api key değiştiriyormusun ? api keyli yt üyeliği banlandıysa onun üstünden yükleme yapıyorsan hepsi kapanır.

Onuda düşündüm sırf o yüzden her kanal için kendi hesabında api olusturdum zaten.

2 3 günde maximum 1 2 tane mail açın her mailin altınada 1 2 kanal açıp böyle devam edin.

bot kullanma ben şimdiye kadar bi kere kullandım onun yerine vds kullanın her ay sonunda vds nizi yenilemeyin kapansın ertesi gün yeni vds sipariş geçin.

şimdi pc nizi ccleaner ile tarayın tarayıcıları kaldırın tekrar kurun
1 hafta ara verin sonra tekrar başlarsınız kolay kolay kapanmaz artık.

MAC adresin spama düşmüş olabilir hocam aklıma son gelen şey budur

Son bir haftadır spamdan kapanmaları bende yaşıyorum nedense. Ama yeni kanallarda değil 2-3 ay önce açılmış olan kanallarda. Senin durumun daha farklı. Ya maillerinde bir sıkıntın var yada ip çerez temizleme işlemlerini tam olarak yapmıyorsun..

Hocam tek bir yerden girmiyorum ki genelde İnternet kafelerde vs. giriyorum. Bide telefondan giriyorum. Telefon ipside banlanmıs olabilir mo

---------- Spam Engelliyici 01:12 ---------- Önceki Mesaj 01:11 ----------

Hocam ben en iyisi VDS alayım bana başlangıç olarak onerebileceginiz VDS var mı

Kanalları kendiniz açıyorsanız , mail satıcılarından mail satın almayı deneyin. Token verdiğiniz kanalı 1 gün bekletip sonra yükleme yapın.

Hocam tek bir yerden girmiyorum ki genelde İnternet kafelerde vs. giriyorum. Bide telefondan giriyorum. Telefon ipside banlanmıs olabilir mo

---------- Spam Engelliyici 01:12 ---------- Önceki Mesaj 01:11 ----------

Hocam ben en iyisi VDS alayım bana başlangıç olarak onerebileceginiz VDS var mı
kanalları çok kontrol ediyorsundur ip çerez temizlemeden zaten telden giriyorsan kapanmaması mucize protable kur ordan kanala token ver ve gir

Evet hocam kanalı kendim açtım.

---------- Spam Engelliyici 01:36 ---------- Önceki Mesaj 01:36 ----------

Protable ne kardeşim ve nasıl kurabilirim biraz yardımcı olabilir misin

Beklettim zaten hocam.
Videolar izlenim alınca para kazanma actım yazmışsın bottan mı açtın kanala girerek mi açtın? Tarayıccıları sil yeniden yükle, mozilla gizli sekme kullan, token verdikten 1 gün sonra video yükle, yükledikten sonra 1 gün geçmeden kanala login olma, mailleri birkaçgün dinlendirmeden o mailde kanal oluşturma.

Hayır hocam mail yönlendirme yapmadım

---------- Spam Engelliyici 07:30 ---------- Önceki Mesaj 07:30 ----------

Hocam para kazanmayı elle actım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri