Kanallarım ne kadar eder ? 2 Kanal [Adsense bağlı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 2 kanalım mevcut satmayı düşünüyorum ne kadar eder satarsam ? mart ayı kazançları resimlerde ve düzenli olarak getirisi bu şekilde

Kanal 1

Kanal 2

pm atasarsan bir fiyat çıkartabilririm.

kanal 2 bence pek birşey etmez ama kanal 1 için bir teklif yapabilirim

Merhaba kanal 1 için dusundugunuz fiyati pm atarmisin

Benimde bildiğim bir konu değil fakat bütçem 20 tl ama teklifinizi bilmek isterim

Daha saygılı hocam

YtKoRaY

Edit :

---------- Mesaj saat 20:55:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:41:41 civarında gönderildi. ----------

Adama bana aklı sıra küfür ediyor. ( 3. şahıssın bilmem nesin diyerek )
Benim mesajım alaycı diye editleniyor.
Ben bu yönetimi anlamıyorum.

Zaten mesajı yazamadım.
Anlamadım birkaç mesaj arada kaynadı.
Birleşti felan.
Adam komik rakam veriyor bütçem 20tl diyor bende o KOMİKLİĞE gülüyorum suçlu oluyorum.

Merhaba tekrar Erdoğan Urcu teklifinizi bekliyorum

[MENTION=5133]ErdoganUrcu[/MENTION] sana tavsiyeler satış konusunda Eski vede i-Trader olan üyelere öncelik vermelisin.
+20 TL gibi komik rakamlarla gelenlere hiçbir şekilde itibar etmemelisin.

Birkaç günlük vede i-trader olmayan üyelere Şayet satış gerçekleştireceksen önce ödemeyi alıp sonra kanalı vermelisin.
+ Kanal satış fiyatında Serkan hocamın şöyle bir kriteri vardır, Kanal Eski vede heray Düzenli geliri varsa 1 aylık kazancının 3 katına satılabilir.
( fakat eski vede sürekli gelir getiren kanalları baz alarak söylüyorum )

Bunlar sadece sana tavsiyelerimdir, Forumun kapısı açık herkes giriyor Dikkatli olman lazım.

Arkadaşlar konuya yazmayın, çok şikayet geliyor, hiç yapmadığım halde ban kullanmak zorunda kalıcam... konu birazdan kilitlenecektir...

Siz kimsiniz? Forumun efendisi? Emredersiniz

Su tarz tavir takinmalariniz yok mu, en cokta ona bitiyorum zaten. Arkadas okuma ozurluysen, okuma aliskanligin yoksa girme bi zahmet forumlara. Kimse senin sacma sapan tekliflerini gormek zorunda degil, ustune birde daha dalga gecer gibi yazmaya devam ediyorsun. Okunmasi gerekmiyorsa sence neden forum arsivi ve hatta yeni baslayanlar icin ozel bi bolum var?
[MENTION=108]csk2205[/MENTION] Yeni uyelerin bu sekilde at kosturmasina, sacma sapan konusmalarina ve dengesiz davranislarina izin verilecekse banlayin bi zahmet beni. Adam gelmis 28 yasina, 15 yasindaki kuzenim gibi konusuyor.

buraya üye olanlar üye olur olmaz profillerinde 3 aylık üye diye mi yazıyordu acaba..
yeni üye diye yanlış yazamaz mı yada sizin bu şekilde yazmanıza bir hak mı doğar...burada keserseniz arkadaş da satışı varsa satış konusu açsın..uygun formata göre..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri