Kanallarım neden hiç önerilmiyor?

• Kullanıcı sekoman17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

sekoman17

Kayıtlı Üye
Uzun süredir olan bir sorunum var, videolarım önerilenlere hiç çıkmıyor.
İçeriği genelde ilk atan olamıyorum. Yada şirketler bölümleri kendi kanalına atmış olabiliyor ancak bazen ilk attığım şeylerde oluyor. Yine buna rağmen önerilenlerden hiçe yakın izlenim geliyor.

Bunun sebebi tekrar eden içerik kullanmam mı? Dizi tüm bölümü değilde kesit atan bazı kanallarda içlerinde milyon izlenim alan videolar var. Bunlar önerilenlerde çıkıyor belli ancak benim videolarım neden sadece aramalardan gelenlerle dolu? Evet, güncel o günün popüler içeriklerini yüklüyorum bu etkili oluyor da youtube aramalardan izlenilen bir kanalın önerilmesini mi engelliyor?
Yoksa sadece spam olduğu için kanal mı bu şekilde sıfıra yakın öneri yapıyor?

Beni doğrulayabilecek yada fikrini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler. Analitikten iki tane farklı kanalımdan ekran görüntüsü atıyorum örnek olarak.

Ekli dosyalar

• on1.jpg
    on1.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 44
  • on2.jpg
    on2.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 32
Aynen öyle oluyor hocam, arkaplanda sanki bir eşleşen varmış da engelliyor gibi bir durum oluşuyor. İlk yükleyiciden sonra yükleyenlerin bir kısmı farklı süzgeçlerden geçip izlenmeye devam ediyor, ama bir kısmı sanki gizli video gibi aramalarda bile çıkmıyor. Bu durumu çok kez yaşamıştım. Kanal çok değerli ise atmaya devam edin bir yerde zincir kırılacaktır. Ama bir süre sonra tekrar aynı duruma düşmesi söz konusu.

Zincirin nasıl kırıldığını bilmiyorum, bir benimkinin kopyası kanalda bir videonun bir şekilde patladığını gördüm ama başıma hiç gelmedi... Gerçekten fiber internete ve hızlı bir uploada ihtiyacım var. Müstakil evlerin olduğu sokaktayım 120mt yakınıma kadar direğe ftth getirip dağıttılar 1 senedir bizim taraftan ses yok. Karar verdim ama oradaki komşumun evi adına alıp boş direklerden kendi evime çekeceğim. Bakalım ilk uplayan olabilince ne değişecek.

Zincirin nasıl kırıldığını bilmiyorum, bir benimkinin kopyası kanalda bir videonun bir şekilde patladığını gördüm ama başıma hiç gelmedi... Gerçekten fiber internete ve hızlı bir uploada ihtiyacım var. Müstakil evlerin olduğu sokaktayım 120mt yakınıma kadar direğe ftth getirip dağıttılar 1 senedir bizim taraftan ses yok. Karar verdim ama oradaki komşumun evi adına alıp boş direklerden kendi evime çekeceğim. Bakalım ilk uplayan olabilince ne değişecek.

Umarım hallolur hocam, o ilk atan olma aksiyonu, stesi vs çok sıkıntı ya :D Özgünde öyle dert yok en azından

hocam fiber zahmetli olacaksa mobil yükleme deneyin. Turkcell vodafone felan hem up hemde down konusunda baya hızlılar

Umarım hallolur hocam, o ilk atan olma aksiyonu, stesi vs çok sıkıntı ya :D Özgünde öyle dert yok en azından

Son 8-9 gündür özgünle uğraşıyorum, yabancı forumlarda bir kaç mesaj okumuştum ve katagorimde işe yarayabileceğini düşündüm. Başta belirli kısalıkta düzenli videolardan sonra herkes gibi uzun bir video yaptım ve ilk kez bir videomun önerilere çıktığını görüyorum ama tıklanım gerçekten çok az. Sebebi başlık yada küçük resim mi? Çünkü ikisinide özenerek, rakiplere bakarak güzel yaptım.

Bir önerisi olan var mı Rewo hocam? Skype dan yazdımda orada meşgul oluyorsun, özgüne çok daldığından senden bir öneri gelecektir. Yani sanırım artık önermeyecek youtube bu videoyu izlenmediği için, burada kalacak gibi.

Ekli dosyalar

• oneri.jpg
    oneri.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 15
Son 8-9 gündür özgünle uğraşıyorum, yabancı forumlarda bir kaç mesaj okumuştum ve katagorimde işe yarayabileceğini düşündüm. Başta belirli kısalıkta düzenli videolardan sonra herkes gibi uzun bir video yaptım ve ilk kez bir videomun önerilere çıktığını görüyorum ama tıklanım gerçekten çok az. Sebebi başlık yada küçük resim mi? Çünkü ikisinide özenerek, rakiplere bakarak güzel yaptım.

Bir önerisi olan var mı Rewo hocam? Skype dan yazdımda orada meşgul oluyorsun, özgüne çok daldığından senden bir öneri gelecektir. Yani sanırım artık önermeyecek youtube bu videoyu izlenmediği için, burada kalacak gibi.

Skype pcde mevcut hocam pcye erişimim de şuan yok buradaki mesaja göre cevaplayım.

Önerilere çıkmak zor değil, genel olarak bu kategoriye bağlıdır. Bazı kategoriler ne yaparsan yap önerilere girmez. Ama öneriye girmiş videolarının ortalama görüntülenme süresi düşük olursa bu kanala daha kötü bir şekilde yanır. Genel olarak bu tip senaryolarda kanalların tekrar öneriye girmesi çok daha zaman aldı benim alanımda. Sürekli video yayınlamaya devam edip zinciri tekrar kırmaktan başka bir seçeneğim hiç olmadı benim

Skype pcde mevcut hocam pcye erişimim de şuan yok buradaki mesaja göre cevaplayım.

Önerilere çıkmak zor değil, genel olarak bu kategoriye bağlıdır. Bazı kategoriler ne yaparsan yap önerilere girmez. Ama öneriye girmiş videolarının ortalama görüntülenme süresi düşük olursa bu kanala daha kötü bir şekilde yanır. Genel olarak bu tip senaryolarda kanalların tekrar öneriye girmesi çok daha zaman aldı benim alanımda. Sürekli video yayınlamaya devam edip zinciri tekrar kırmaktan başka bir seçeneğim hiç olmadı benim

Anlaşıldı, YT ufak bir şans verdi o da tutmadı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri