Kanallarımda ki Adsense ler değişiyor Yoksa kanallar çalınıyor mu?

• Kullanıcı atameh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

atameh

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.smartishost.com
Kanallarda ki adsense numaraları nasıl olurda ben değiştirmeden değişebilir xxx bot a girdiğim de kanalınız a login olup izin verin diyordu bende izin verdim adsense numaranın bana ait olmadığını gördüm bu nasıl olabilir değiştirmeye çalıştığımda ise sürekli olarak farklı bir adsense no su geliyor kendi adsense mi yazamıyorum..

böyle bir şey başına gelen varmıdır acaba burdaki amacım kimseyi kötülemek değil fakat bot a girdik ten hemen sonra böyle birşey oldu..

ordaki no değiştiyse adam kendi adsensesine bağlamış kanalını bunun başka bir açıklaması olamaz hangi botsa o ifşa et

Kanallarda ki adsense numaraları nasıl olurda ben değiştirmeden değişebilir xxx bot a girdiğim de kanalınız a login olup izin verin diyordu bende izin verdim adsense numaranın bana ait olmadığını gördüm bu nasıl olabilir değiştirmeye çalıştığımda ise sürekli olarak farklı bir adsense no su geliyor kendi adsense mi yazamıyorum..

böyle bir şey başına gelen varmıdır acaba burdaki amacım kimseyi kötülemek değil fakat bot a girdik ten hemen sonra böyle birşey oldu..

O numarayı yazarmısın hocam google pub numarası olabilir

21:16 da konuyu açmışsın saat olmuş 21:50 adamlar soru sormuş cevap yok pub id ne demişler cevap yok hangi bot demişler cevap yok !! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım !! biz müneccimmiyiz nerden bilelim neyin nasıl oldugunu ya pub id söyle adsense mi başkasının mı söyleyelim !!

21:16 da konuyu açmışsın saat olmuş 21:50 adamlar soru sormuş cevap yok pub id ne demişler cevap yok hangi bot demişler cevap yok !! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım !! biz müneccimmiyiz nerden bilelim neyin nasıl oldugunu ya pub id söyle adsense mi başkasının mı söyleyelim !!

sorunun kaynağını tam olarak çözmeden kimseyi kötülemek istemiyorum dostum sanal alemde milleti karalamak çok kolaydır onun için acele etmiyorum hatayı önce kendimde arıyorum benim anlamadığım nokta sen eyer biliyorsan pub id den nasıl araştırıldığını burdan yaz ben araştirim ifşa edilmesi gerekeni ifşa ederiz sen konuyu tam okumadın galiba ben nasıl bakılır nasıl ulaşabilirim yazmışım sen pub i söyle bakalım söyleyelim diyorsun biliyorsan nasıl bakıldığına öğret bizde öğrenelim..

sorunun kaynağını tam olarak çözmeden kimseyi kötülemek istemiyorum dostum sanal alemde milleti karalamak çok kolaydır onun için acele etmiyorum hatayı önce kendimde arıyorum benim anlamadığım nokta sen eyer biliyorsan pub id den nasıl araştırıldığını burdan yaz ben araştirim ifşa edilmesi gerekeni ifşa ederiz sen konuyu tam okumadın galiba ben nasıl bakılır nasıl ulaşabilirim yazmışım sen pub i söyle bakalım söyleyelim diyorsun biliyorsan nasıl bakıldığına öğret bizde öğrenelim..

nasıl ulaşabilirim yazmışın bu konunda öylemi yoksa ben mi yanlış anladım ??????

kendi adsenseni zaten yazamasın sen bağladıgın zaman otomatik çıkar sen yazmıyorsun yani ...

nasıl ulaşabilirim yazmışın bu konunda öylemi yoksa ben mi yanlış anladım ??????

kendi adsenseni zaten yazamasın sen bağladıgın zaman otomatik çıkar sen yazmıyorsun yani ...

hocam konuyu fazla uzatmaya gerek yok sen pub id den o id nin kimin olduğuna ulaşabilirmisin bunun yöntemi varmı sen biliyormusun.

selamlar..

hocam konuyu fazla uzatmaya gerek yok sen pub id den o id nin kimin olduğuna ulaşabilirmisin bunun yöntemi varmı sen biliyormusun.

selamlar..

o zaman konu başlıgı ''pub id'nin kime ait oldugunu nasıl bulurum'' diye açılsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum ... ben bilmiyorum bilen birileri çıkar elbet kal sağlıcakla hocam...

pcye trojan veya keylogger yediysen doğaldır şuçu hemen bota atmamak lazım pub id gösteren bir tek videoyap var oda kanal çalmaya tenezzül bile etmez adamın zaten 6.000 tane üyesi vardı şimdi kaç olmuştur allah bilir

pcye trojan veya keylogger yediysen doğaldır şuçu hemen bota atmamak lazım pub id gösteren bir tek videoyap var oda kanal çalmaya tenezzül bile etmez adamın zaten 6.000 tane üyesi vardı şimdi kaç olmuştur allah bilir

bizde zaten özellikle kimseye suç atmadık ama konuya bi arkadaş yt nin olabilir demiş kanalları kapanmadan önce öyle oluyormuş..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri