Kanallarımı Quiz Atdı Ama Para Ödüyo

VurguN

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Bu Gün Çok İlginç Bişey Oldu.
Geçen Ay 1 Kanalıma 3.66 $ Ödeme Yaptı Quiz. Quiz Galiba Kafayı Yedi )

Bu Gün 7 Kanalıma Ödeme Yaptılar Kanalları Quiz Atınca Kanallarla Çalışmadım. Bi Yarı Özgün Yarı Spam Kanalımı Nerdeyse 3 Hafta Oldu Partnere Bağladım, Çok İlginç Yanı İse Quiz O Kanal İçinde Ödeme Yaptı )) Diğer 6 Kanal İse Boşta,
0.43$
0.16$
0.69$
0.12$
0.10$
0.25$
0.12$

Şimdi Ben Kanallara Video Upload Edeyim mi ? Parayı Öderlermi O Zaman, Kanallar Boştada Para Kazanmıyom. Cebime Biraz Para Girerdi )))

Not: Kanalların Quize Bağlı Olmadığının Kanıtı Screenshot by Lightshot

Merhaba Arkadaşlar Bu Gün Çok İlginç Bişey Oldu.
Geçen Ay 1 Kanalıma 3.66 $ Ödeme Yaptı Quiz. Quiz Galiba Kafayı Yedi )

Bu Gün 7 Kanalıma Ödeme Yaptılar Kanalları Quiz Atınca Kanallarla Çalışmadım. Bi Yarı Özgün Yarı Spam Kanalımı Nerdeyse 3 Hafta Oldu Partnere Bağladım, Çok İlginç Yanı İse Quiz O Kanal İçinde Ödeme Yaptı )) Diğer 6 Kanal İse Boşta,
0.43$
0.16$
0.69$
0.12$
0.10$
0.25$
0.12$

Şimdi Ben Kanallara Video Upload Edeyim mi ? Parayı Öderlermi O Zaman, Kanallar Boştada Para Kazanmıyom. Cebime Biraz Para Girerdi )))

Not: Kanalların Quize Bağlı Olmadığının Kanıtı Screenshot by Lightshot

sen paraya bak hocam quiz adsense ne fark eder paraya bak ister quiz ödesin ister adsense kim öder ödesin ne cehennem oluyorlarsa olsunlar :D para ödeniyor mu? evet bitti yükle kazan :)

0,11
0,11
0,02
de bana göndermişler:D
dalga geciyorlar heralde:D

Banada 2 kuruş gelmiş :D

benim aylar önce atılan boş kanallarada par göndermişler 38 hesaba

[MENTION=24394]kastiro[/MENTION], abi iyi güzel diyorsunuzda, kanal ne adsense bağlı nede partnere 1 kanal haric, diğer 6 kanal boşta, webmoney biraz önce 1 partner, 6 boşta olan kanalın parası yatdı, kanallar çalışmadığı için az ödeme yaptı, ben o zaman çalışayım, o zamanda iyi kazanınca, paramın üzerine yatarlar

Kafama takılan quiz attığı kanalı, ben yeni partnere bağladım 3 hafta olucak nerdeyse, onun için neden ödedi anlamadım

Bu Gün Ödeme Alan Oldumu Quizden WebMoney ile ?

---------- Spam Engelliyici 13:57 ---------- Önceki Mesaj 13:55 ----------

şimdi bu quiz sadakamı veriyo bize anlamadım )))

---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:57 ----------

Abilerim unutmuşum kusura bakmayın,
resime bakın videolarda para kazanma aktiv değil nasıl oluyo bu iş anlamadım ya
Screenshot by Lightshot

banada 0,03 kuruş geldi şimdi kontrol ettimde

Yoksa attıkları kanalların paralarını mı ödeyecekler :D

benim kanalım dahi yok ama 3 cüzdana ödeme düşmüş minik minik votkayı fazla kaçırdılar makara yapıyorlar heralde:)

acaba eski ödemeleri yapacaklarda, para gönderecekleri hesapların açık veya kapalı oldugunumu kontrol ediyolar... hayaller hayaller :)

acaba eski ödemeleri yapacaklarda, para gönderecekleri hesapların açık veya kapalı oldugunumu kontrol ediyolar... hayaller hayaller :)

Ağustos ayı ödemelerini yapsalar 2 kurban keserim :) bende hesabı kontrol ettim de 0.20$ gelmiş en son kasım ayında bir kanalım vardı o kadar şimdi böyle bir miktar garip dalga mı geçiyorlar acaba :D

Attıkları kanalları bir ödeseler varya bu zor zamanımda dısarı cıkıp 10 dakika iki el üzerinde yürüyeceığım sevinçten

odeme yaptık diyecekler bunlarda kanıtı olucak. binlerce dolar yerine 3-5 cent gondererek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri