Kanallarımın Para Kazanması Kapandı

• Kullanıcı MehmetYazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle özürdilerim. Yeni konu açıyorum, inanın dün gece işlerimi yetiştireceğim diye daha uyumadım boynumu dahi tutamıyorum. Gözlerim kapanıyor o yüzden araştıracak halim dahi yok :( Hoşgörün yeni konu açtığım için.

Bir kanalımın para kazanması kapandığı için tüm kanallarımın para kazanması kapatılmış durumda şu an. Ana adsense mailinde video falan yok. Kanallarımın hepsi ayrı ayrı gmaillerde. Ne yapmam lazım, acil yardımcı olur musunuz? :(

Hocam alt kanal mı ana kanal mı kanallarınız

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genelde ana kanallar ama bir kaç tanesinin alt kanalı da var. Aktif olarak kullandıklarımın alt kanalları yok.

Ana kanallarında g+ alt kanallarında ise gmaili komple silip tekrar kutardığımız yeni bir yöntem var onu kullanabilirsin.

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallahi kardeşim gözlerim kapanıyor artık. Okuduğumu anlamıyorum. Bu konu ile ilgili açılmış konu varmı bildiğin.

1 aydır benimde kapanmıyordu merak ediyordum.
hepten gitti.uğraş dur işin yoksa akşama kadar.
açsak ne olacak,hepsi ünleme düşecek :(

Abi napacağız şimdi? Kanalları silip yemi gmaillerle kanal açsam onların para kazanması aktif olur mu? Ya da ne yapmam lazım?

Hocam sana söyleyecek söz bulamıyorum ya. Hayatım boyunca senin kadar yardım sever bir insan sanırım bir elin parmağı kadar gördüm görmedim. Takdir ve teşekkür ediyorum şahsım adına.
öyle deme hocam mahcup ediyorsun.
geçen birine yardım edeyim dedim,başıma bela oldu kanalı.kendime söz verdim bir daha birebir yardım etmemeye ama duramıyorum işte..

öyle deme hocam mahcup ediyorsun.
geçen birine yardım edeyim dedim,başıma bela oldu kanalı.kendime söz verdim bir daha birebir yardım etmemeye ama duramıyorum işte..
Belki bu cevap bana düşmez ancak söylemeden edemeyeceğim. O da senin insani kalitenden ve vicdan sahibi olmandan kaynaklanıyor. Gerçekten harikasın hocam ya. Ayrıca hocam her konuda tevazu gösterin ancak bu konuda göstermeyin çünkü hakediyorsunuz.

Arkadaşlar Para kazanmasını açtığınız kanallar Gri dolar şeklinde duruyorsa kanallarınıza talibim. yani ünlem yememiş daha aktifleştirilmemiş haldeyse kanallarınızı satın alabilrim. boşa çöpe atmayın!

Arkadaşlar Para kazanmasını açtığınız kanallar Gri dolar şeklinde duruyorsa kanallarınıza talibim. yani ünlem yememiş daha aktifleştirilmemiş haldeyse kanallarınızı satın alabilrim. boşa çöpe atmayın!
Sevgili dostum almanı merak etmekle birlikte bu konu için ayrı bir başlık açmanı teklif ediyorum sana. Arkadaşımızın konusunu da dağıtmamış oluruz.

Sevgili dostum almanı merak etmekle birlikte bu konu için ayrı bir başlık açmanı teklif ediyorum sana. Arkadaşımızın konusunu da dağıtmamış oluruz.

İnşallah açıcağım. sadece Çöp olcak kanallarını değerlendirmek istediğimi söyledim o kadar.

benim de yaklaşık 5k aboneli vine kanalımı kaynak göstererek para kazanmam kapatıldı, halbuki kanalda telifle ilgili hiç bişey yoktu. ne güzel özgün oyun videoları çekmeye başlamıştım, sadece onlara odaklanmıştım.. şimdi tamamen kapatıcam vine kanalını, özgün çalışıcam tamamen.. para kazanmayı da açabilicem mi bilmiyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri