Kanalların Adsense Yansımaması Hakkında - ÇÖZÜM

ben de öyle bir seçenek yok ama yeni tasarımda da değilim sanırım daha önce öyle uyarı hiç vermemişti.

Yeni adsense temasına geçmek sorunu çözmez bence ancak yeni adsense açmak ve bağlamak daha mantıklı denenebilir.

Bir başka fikrim de şudur:

Kanalları birinden koparıp diğer adsense'inize bağlayıp gezdirmek bağlanana kadar.

Yalnız önemli bir uyarı yapayım; 1 adsense e kanallarınızı bağladıktan sonra, en az 2-3 gün bekleyin ancak oturur kanallarınız, ondan sonra kanaate varabilirsiniz.

Arkadaşlar tekrar belirtiyorum konuya neden ben yeni tasarımdayım ama yansımadı diyorsunuz anlam veremedim?

Biz sonuç aldık ve burada da paylaştık. Eğer ki 1. şık olmuyorsa 2. şıkkı deneyin. Büyük ihtimal ikisinden birisi olacaktır. Yani en azından bizde oldu ve bunu da sizle paylaştık.

Yeni adsense aldım ama yeni tasarım yok.Tasarıma geçmek için bi linkte yok.Yansıma var mı ? Oda yok. :)

Mısırlı bi arkadaşım aynı sorunu yaşıyo google'a mail atmış sorunun 48 saat içinde çözüleceğini söylemişler. Belki ufaktan düzelmeye başlamıştır. Yeni güncelleme geliyor hazırlanın...

Arkadaşlar tekrar belirtiyorum konuya neden ben yeni tasarımdayım ama yansımadı diyorsunuz anlam veremedim?

Biz sonuç aldık ve burada da paylaştık. Eğer ki 1. şık olmuyorsa 2. şıkkı deneyin. Büyük ihtimal ikisinden birisi olacaktır. Yani en azından bizde oldu ve bunu da sizle paylaştık.

yeni tasarıma geç diye bir seçenek yok bende ?

hocam adsenseyı yenı gorunume gecırdıkden sonra tekrar youtubedan adsensıye degıstırden aynı hesaba baglasak duzelırmı acaba ?

Mısırlı bi arkadaşım aynı sorunu yaşıyo google'a mail atmış sorunun 48 saat içinde çözüleceğini söylemişler. Belki ufaktan düzelmeye başlamıştır. Yeni güncelleme geliyor hazırlanın...

an itibariyle bır kanalımda 2 vıdeomu kontrol ettım ve kaynak kodunda kendı adsense yayıncı kımlıgımı gormeye basladım.yenı surume vs gecmedım.

düzeltme:sadece son yüklediğim iki videoda görünüyor diğerlerinde halen yt nin pub u gorunuyor.

hocam adsenseyı yenı gorunume gecırdıkden sonra tekrar youtubedan adsensıye degıstırden aynı hesaba baglasak duzelırmı acaba ?
Şimdi denedim bi olay olmadı. Bence adsense anasayfa görüntüsüyle alakalı değil.

Videoda sayfa kaynagındada yazıyor no_adsense. Yani youtube ilişkilendirdiğimiz hesabı kaydetmiyor.

güncellemeleri hiç sevmiyorum, "hazırlanın" kelimesi beni korkuttu resmen :)

Ben hiçbişey yapmadım pub düzeldi arkadaşlar

Arkadaşlar bu forumdakı bilgileri detaylı biçimde youtube ve google a gonderdım. aynı biçimde kendı kanalım ve videolarımın durumlarınıgoruntuledim. goruntuleride üşenmeden ekledim. bizim burdaki başımıza gelen şeyleri yazdım.son mailim buda artık bu konuyla ilgili youtube ye.... bir tanesine bile cevap vermediler...

youtube sorunu çözmüş. tasarım değiştirmeye gerek yok, kanalları tekrar bağlayın adsenseye yansımaya başlıyor.

Sene başlarında böyle sorunlar çıkıyor bence senaryolar üretmeyelim bekleyelim, dediğim gibi arkadaşıma genel bir sorun olduğu 48 saat içerisinde düzeleceği mailini göndermişler. Büyük ihtimal bi güncelleme yapıyolar . Bişiyleri değiştirdiler.

Düzeldi arkadaşlar sorun yaşıyanlar varmı pub artık kendiminki çıkıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri