Kanalların izlenimleri ve tıklamaları Adsense yansımaması...

Kaanbulut

Yasaklanmış
Hayırlı sabahlar herkese.
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi. Adsense yansımıyor 4 - 5 kanal bağlı ama izlenimler yansımıyor şuanda. Sebebi nedir?

Geçici bir durum mudur bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok memnun olurum.

Sorun sadece sana ait değil.
Genel 1 problem... Alışalım artık ödeme dönemlerinde yt umursamıyor bu sorunları askıya alıyor!

Sorun sadece sana ait değil.
Genel 1 problem... Alışalım artık ödeme dönemlerinde yt umursamıyor bu sorunları askıya alıyor!

Peki ne yapılmasını tavsiye edrsiniz bu durumda.Çünkü 20000-30000 olması gereken günlük görüntüleme 150-200 geçmiyor adsense de tıklar da şaka gibi 3-4 falan diyor.Ayrıca adsense açtığımdan beri ''sürekli sorunla karşılaştı mühendislerimiz üzerinde çalışıcak'' gibi uyarılar alıyorum doğal olarakta ya izlenimler yansımıyor ya sayfa to 0.13 oluyor ama tbm 0.44 ortalama veriyor adam gibi düzene oturmuyor fakat kardeşimin ki hiç bir sorun vermiyor yansımama problemi olsa bile yüzde 80 ortalama görüntülemesini yansıtıyor yine.Acaba Networklere geçiş yapmak daha mı yararlı olucak, en azından bu kadar büyük sorunlar olmaz diye tahmin ediyorum.Düzelicek gibi de değil sanki.

Aynı sorun bendede var tbm 0.40 tıklanma 1 :D izlenim 10-15 k olmasi gerekirken 150-290 civari

İphone 5 İle Gönderildi.

bende de şöyle bir sorun var.
Video yükleyince dolar ışığı yanıyor ama para kazanmayanlar filtresini kullanınca ışık Yananlarda orada çıkıyor.

bende de aynı problemler var adsense e bakmıyorum bile moralim bozulmasın diye ay sonuna kitlendim bekliyorum izlenmeler ve tıklanmalar verem edecek derecede düştü...

adamlar bilgi de vermiyor ki bi ara ayın 17sinden sonra kazançlar yansımamıştır diye uyarı veriyorlar şimdi ise hiç bir uyarı yok hayırlısı bakalım çivi gibi çakıldı valla kazançlar ne olacak bilmiyorum.

Genç yasıma var doğrudur ama mesela buıgün 400 izlenim gelmiş 9 tık gelmiş. Ama diğer günler hiç yok. özellikle 23 - 24 Eylül.

Genç yasıma var doğrudur ama mesela buıgün 400 izlenim gelmiş 9 tık gelmiş. Ama diğer günler hiç yok. özellikle 23 - 24 Eylül.

Kardeşim youtubeye girince analytc diyince adamlar yukarıya yazmış. Sorunun farkındayız gelirlerinizin hiç bir yere gittigi yok. Sıkıntı en kısa sürede düzeltilecek diye. Kafana takma sen çalışmana devam et.

Kardeşim youtubeye girince analytc diyince adamlar yukarıya yazmış. Sorunun farkındayız gelirlerinizin hiç bir yere gittigi yok. Sıkıntı en kısa sürede düzeltilecek diye. Kafana takma sen çalışmana devam et.

Eyvallah hocam. Yalnız o yazıda yok geceden beri. :)

Şuan kazanç normalin 5/1 kazancı to su tbmsi herkesin mi düştü

Şuan kazanç normalin 5/1 kazancı to su tbmsi herkesin mi düştü

ben bunların tamamını çalışmalara bağlıyorum dün gece 2 yeni özellik eklendi biri ücretsiz müzikler diğeri de topluluk düzenlemeleri bakalım daha neler olacak çalışmalar bittiğinde umarım düzelir yoluna girer

Musleranın yorumu nedir bu konuyla ilgili ben onu merak ediyorum aslında o hepimizden daha deneyimli

Son birkaç gündür çalışma yapmadığım kanalların adsenseye yansıması %500 arttı sorun yavaştan çözülüyor gibi.

Yansımayan kazançlar ve tıklar daha sonradan yansıycak mı?Eğer yansırsa sıkıntı yok ama yansımazsa bunca emeğe yazık doğrusu.

19 undan sonra bana kazançlar hiç yansımadı analytics de

Bende sanki düzeldi beyler sizde durum nedir ?

Hayır o kadar anlayabilmem imkansız benim kazanç dengesiz ilerliyor fakat sabah saat 2 ye kadar adsense yansımaları normalden çok azdı şu an normal seyirinin hafif üstünde gidiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri