Kanalların kapanma nedeni bumu?

• Kullanıcı Dizzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
spoiler..

iyi de biz zaten videoyapta atıyorum kanal çek diyince tek tek seçip ekliyoruz gizli videoyu nasıl atıcaz ki

ben mesela otomatik upload için kullanıyorum videoyap botunu ve bahsedilen video kanallarımdan 2sine yüklenmişti geçen gün.ama bahsedilen videonun önemli bişey oldugunu sanmıyorum.

toplu bi şekilde video para kazanması açın veya videoları gizleyin 20 video varsa 21 video düzenlendi diyor demekki ondanmış.

saçmalık spam yapmam kendim renderlarım atarım benimki nie kapanıyor?

Cok sacma tamamen uydurma birsey videou indirip sonra yukluyorsun gizli videoyu yuklerken farkedersin yada botla yuklersen botta gozukur kanal kopyalama dediğiniz şey bir nevi toplu linktir

Kanala 12 video attım. Hepsinin işlenmesi falan tamamlandı. Tümünü seçtim ve para kazan dedim. Üst tarafta 13 video düzenlenmesi tamamlandı yazıyordu. Acaba bu konuyla alakalı bir durum olabilir mi? Son 1 aydır dikkatimi çekiyor bu durum. Hep seçitiğim video saysının 1 fazlası işleme girdi, düzenlendi vs yazıyor.

Belki deneme yapıyorlardır bir önlem alınmazsa belkide hiç kanalımız kalmıcak fikir yürütmek için açtım konuyu
Hocam eğer bu videoyu botlar görüyorsa yüklerken bunu bizim yüklerkende görmemiz lazım.Mesela kanaldaki tüm videoları indirirken falan vs. onu bunu bırak eğer böyle birşey olsa kimse bunun farkına varmaz ve bütün kanalları kapanır.Bu yorumu yazan arkadaş sallamış kafadan herkes gibi youtube zaten her dakika önlemler alıyor eğer böyle bir önlem olmuş olsa bunuda kimse bilemez sadece herkes atıp tutar.Sonuçta kimse youtube`de çalışmıyor.

Kanala 12 video attım. Hepsinin işlenmesi falan tamamlandı. Tümünü seçtim ve para kazan dedim. Üst tarafta 13 video düzenlenmesi tamamlandı yazıyordu. Acaba bu konuyla alakalı bir durum olabilir mi? Son 1 aydır dikkatimi çekiyor bu durum. Hep seçitiğim video saysının 1 fazlası işleme girdi, düzenlendi vs yazıyor.

Bot kullanmıyorum tek bir video yüklesem bile aynısı oluyor bu aralar.

Benim açtığım herhangi bir kanala kimse video atmıyor.
Sizin hayali Yt botları Yt kanalınıza Yt tarafından videomu atıyor.
:D

aynen youtube help adında bir video oluyor genelde gizli yükleniyor bu konuda arkadaşın dediğine katılıyorum . botla çalışan arkadaşlara arkadaın vermiş olduğu öneriyi tavsiye ederim. kopyalayacağınızın kanalın videolarını tek tek elinizle seçin ve öyle devam edin .

---------- Spam Engelliyici 23:33 ---------- Önceki Mesaj 23:32 ----------

Not: bu videoları görmek istiyorsanız herhangi bir kanalı free youtube download ile indirin ve o gizli videoyu göreceksiniz .

bendede suanda o video cıkıyor hatta bot sahibi ilede gorustum kaldırırım vs. dedi calısmaları baslattırıcam

güzel teori .. :D Youtube spamı engellemek için demek ki her kanala 1 video yüklüyor ve botlara karşı önlem alıyor .. bu youtube o kadar salak ki botlara token vermeyi yetki vermeyi iptal edemiyor ve her kanala 1 video yükleyerek spamın önüne geçmeyi hedefliyor ilginçççç

Olabilir arkadaşlar bi süredir benimde dikkatimi çekiyor. Kanaldaki videoları toplu düzenlerken silerken 1 tane fazla video gösteriyor. Mesela 1 video var üstten hepsini sec diyorum 2 video güncellendi diyor. Ama ben bir video yükledim ve o gözüküyor sadece
Aynen banada mantıklı geldi

evet çok mantıklı
kendinizde test edebilirsiniz mesela 1 videoyu gizleyin işlemi takip edin 2 video gizlendi uyarısı alıyorsunuz
her kanalda 1 gizli video var bizim göremediğimiz

Gizli video falan fazla ütopik olmuş, zaten her video'nun bir ID si vardır, siz youtube'dan videoyu indirip yüklediğinizde sistem onun yt to yt olduğunu tespit eder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri