Kanalların kapanması hakkında birşey farkettim

• Kullanıcı mikon5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Duraklatınca youtube ve google sizi takip edemeyecek. Haliyle de kapanma yaşanmayacak aynı ip'den birden çok kanala girmediğiniz taktirde.

hocam açıkcası sizin kanallarınızın kapanmamasını burdan oldugunu düşünmüyorum çünkü kanallar spamdan kapanıyor spam ise google bir nevi robot gibi görüyor.
Sizin verdiğiniz linkte duraklatılmasını söylediğiniz yerler bence hesapları Youtube'nin spam sanmasından kurtarıcak yerler youtube da arama yapıyorsak youtube bunu spam olarak algılamaz youtube da izlediğimiz şeyleri youtube spam olarak algılamaz aradığınız şeyleri kaydediyorsa demekki spam hesap değiliz ki arama yapıyoruz sanar açıkcası düşünsem sizin kanallarınızın kapanmamasının sebebi bu değil.

hocam sim kart stokta varmı şimdi,
ben alt kanal açıyorum telefon falan istemiyor ama yinede kapanıyor.
şimdi ben bu kanalları telefon ile onaylarsam kapanmalar azalırmı

Merhabalar
Hocam şuanda stok yok malesef.Konuda güncelleniyor geldikçe.İstediğiniz miktarı konu altından rezerve ediniz.Gelince bilgilendirilirsiniz.

hocam açıkcası sizin kanallarınızın kapanmamasını burdan oldugunu düşünmüyorum çünkü kanallar spamdan kapanıyor spam ise google bir nevi robot gibi görüyor.
Sizin verdiğiniz linkte duraklatılmasını söylediğiniz yerler bence hesapları Youtube'nin spam sanmasından kurtarıcak yerler youtube da arama yapıyorsak youtube bunu spam olarak algılamaz youtube da izlediğimiz şeyleri youtube spam olarak algılamaz aradığınız şeyleri kaydediyorsa demekki spam hesap değiliz ki arama yapıyoruz sanar açıkcası düşünsem sizin kanallarınızın kapanmamasının sebebi bu değil.

katılıyorum.

arkadaşım avea bayiin de çalışıyor , her hattı sattıgında hemen bir mail açıp dogrulama kodu alıyor hatlardan nasıl yaptıgını sormadım ama yapıyo belki gönderiyor o anda ordaki müşteriden alıyor yada orda sölüyor size şifre gelicek onu arayıp alıcaz gibisinden neyse uzatmim belki 140 tane mail yani yt kanalı açtı geçen kıyımda kullandıgı ve kullanmadıgı 90 a yakın maiil uçtu telefonla alaksı yok yani , hem 3cx numaralarındaki bilgler çoğu yanlış bence o humralar gerçek numaralar yani kullanıma uygun bir ingiltere numaraları onaylı numaralar yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri