Kanalların Para Kazanması Gitti Yardım.

• Kullanıcı doganuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

doganuzun

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhabalar,

@daral ın makalesini okudum bire bir aynısı uyguladım ama para kazanmalar açılmadı. Bir kanalım topluluk aldı kanalların para kazanması gitti.. şimdi bu konu ile ilgili merak ettiğim bir kaç konu var;

1-Google kesme bağlama işlemini adsenseye bağlı mail adresinde yapıyormuyuz.. (Ben yapmadım çünkü o mailde hiç video yoktu, adsenye bağlı diye kullanmadım)

2-bütün kapanan kanalları mı google kesme bağlama yapıyoruz..

3-Bazı kanallarda url oluşturulamıyor google bağlanıp kesilemiyor bu sayfa silinmez gibi uyar alıyorum..

arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim..

Bir kişi yanıt vermez mi yahu, biz bildiklerimizi üşenmeden cevaplıyoruz..

kimse niye cevap vermiyor çünkü bu konu hakkında sayfalarca konuşuldu.

1-hayır
2-evet
3-alt kanallarda bağla kes olmuyor maili silip bi 12 saat sonra mail kurtarma yapmak gerekli. forumda var konusu. forumda var olanlardan öte bişey yapılmıyor kardeş burada sitem ediyorsun ama ilk kapandığında insan kendi tecrübe ediyor. yüzde 100 diye bi oranda yok açılmayanlarda oluyor yt'nin insafına kalır.

hocam geçen hafta benimde birçok kanalım birtek kanal yüzünden gitmişti. izlediğim yol ise

1- öncelikle sebep olan kanalı sil ve daha sonra o gmail hesabıda sil.
2- diğer youtube kanallarını google bağlantısını kesme işlemini yap yani gogole bağlantısını kesmişsen tekrar google bağlantısı yap ve maksimum 24 saat bekle ve daha sonra kanalların kendiliinden para kazanmaya açılacaktır. bende öyle oldu. eğer yapamaz isen akşam 4 den sonra eve geçecem ozman beraber yaparız...

geçmiş olsun...

kimse niye cevap vermiyor çünkü bu konu hakkında sayfalarca konuşuldu.

1-hayır
2-evet
3-alt kanallarda bağla kes olmuyor maili silip bi 12 saat sonra mail kurtarma yapmak gerekli. forumda var konusu. forumda var olanlardan öte bişey yapılmıyor kardeş burada sitem ediyorsun ama ilk kapandığında insan kendi tecrübe ediyor. yüzde 100 diye bi oranda yok açılmayanlarda oluyor yt'nin insafına kalır.

Sayfalarca konuşulduğunu bende biliyorum arkadaşım, onun için sayfanın başında [MENTION=4347]daralll[/MENTION] makalesini bire bir uyguladım diye yazdım...

Onun haricinde kafamdaki soru işaretlerini gidermek için 3 madde yazdım..

hocam geçen hafta benimde birçok kanalım birtek kanal yüzünden gitmişti. izlediğim yol ise

1- öncelikle sebep olan kanalı sil ve daha sonra o gmail hesabıda sil.
2- diğer youtube kanallarını google bağlantısını kesme işlemini yap yani gogole bağlantısını kesmişsen tekrar google bağlantısı yap ve maksimum 24 saat bekle ve daha sonra kanalların kendiliinden para kazanmaya açılacaktır. bende öyle oldu. eğer yapamaz isen akşam 4 den sonra eve geçecem ozman beraber yaparız...

geçmiş olsun...

Hocam iyi niyetiniz ve anlayışınız için öncelikle çok teşekkür ederim..

Benim için kanallar önemli değildi sebep olan mailleri kökten sildim acaba adsense de sorun yaşarmıyım (adsense mail hesabımı silmedim) hani kesinti fazla olurmu... Kanal kapanır kapanmaz sebep olan kanalı kökten sildim...

Fakat silemediğim bazı kanallar var hala para kazanma kısmında sebep olan kanalı göstermişler...

Kanalın para kazanmasının neden kapandığını çok iyi biliyorum; Dediğin gibi bu da bana çok iyi bir tecrübe oldu bidaha film kanalı yok :)) tövbbee:))

İlginize ve alakanıza tekrar teşekkürler,
skype varsa verebilirmisiniz..

Hocam iyi niyetiniz ve anlayışınız için öncelikle çok teşekkür ederim..

Benim için kanallar önemli değildi sebep olan mailleri kökten sildim acaba adsense de sorun yaşarmıyım (adsense mail hesabımı silmedim) hani kesinti fazla olurmu... Kanal kapanır kapanmaz sebep olan kanalı kökten sildim...

Fakat silemediğim bazı kanallar var hala para kazanma kısmında sebep olan kanalı göstermişler...

Kanalın para kazanmasının neden kapandığını çok iyi biliyorum; Dediğin gibi bu da bana çok iyi bir tecrübe oldu bidaha film kanalı yok :)) tövbbee:))

İlginize ve alakanıza tekrar teşekkürler,
skype varsa verebilirmisiniz..

akşam 4 de eve geçince yardım edecek bir konu var ise yardımcı olurum hocam. skp özelden atıyorum...

adsense mailini silmeyinzaten hocam. bu arada yaptığım araştırmalara göre parası kapnan adsenselerin bazıalrı paralarını almış bazıalrıda hiç alamamış gelecek ayın 12 de benimkide belli olacak verilecek mi verilmeyecek mi?

Senin kanalların topluluktan gitmiş kardeşim, dediğin olay Content Id'de oluyor G+ yöntemi, Toplulukdan gittseyse hepsini kökten silmeye bak, benimde 1 hafta önce tüm kanallarım topluluktan gitti...
Topluluk'tan gittiği için ödemeler yatar bizzat Serk@n ustaya sordum.
Eğer Content ID'den gittiyse kanalların, o zaman content ıd yiyen kanalının parası yatmıyor ama onla giden kanallardaki para yatıyor bana geçen ay yattı.
Geçen ayda content ıd yedim bizzat yaşadım:)

Senin kanalların topluluktan gitmiş kardeşim, dediğin olay Content Id'de oluyor G+ yöntemi, Toplulukdan gittseyse hepsini kökten silmeye bak, benimde 1 hafta önce tüm kanallarım topluluktan gitti...

hocam kökten siliyorum da biri adsense hesabı ama onda da video yoktu onu da mı siliyim..

Nasıl yani? Adsense hesabındaki youtubede kapandımı topluluktan :(

Nasıl yani? Adsense hesabında kapandımı topluluktan :(

hayır hocam adsense hesabım duruyor onda sıkıntı yok fakat o maile bağlı yoube hesabında para kazanma kısmında kapanan kanal gösterilen para kazanma sekmesi devre dışı şimdi ben bunun için ne yapabilirim.. o maili silemem adsensem var..

Arkadaşlar belki konu dışı olucak ama kusura bakmayın birşey sormak istiyorum.Dün 50 video attığım bir kanalıma şimdi baktım bir videonun yanındaki $ kaybolmuş aktif et diyorum para kazanılmaz diyor ilk defa böyle birşeyle karşılaştım bilgisi olan varmı :confused:

Arkadaşlar belki konu dışı olucak ama kusura bakmayın birşey sormak istiyorum.Dün 50 video attığım bir kanalıma şimdi baktım bir videonun yanındaki $ kaybolmuş aktif et diyorum para kazanılmaz diyor ilk defa böyle birşeyle karşılaştım bilgisi olan varmı :confused:

bazen eşleşen ve telif ile ilgili videolar da dolar işareti kayboluyor fakat neden kaybolduğunu youtube belirtmiyor bu durum benimde başıma gelmişti risk etme sil gitsin o videoyu.. yada izlenim çoksa indir yeniden yükle..

Telifden dolayı bir ana kanalım kapandı. Giriş yapınca bu kanal kalıcı olarak kapatıldı diyor. Bu gmaile bağlı alt kanalım hala duruyor. Onun kullanıcı adı şifresi ile girince para kazanma aktif. Adsense de tıklamalar görünüyor. Acaba parasını alabilirmiyim o kanaldan gelen tıklarım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bazen eşleşen ve telif ile ilgili videolar da dolar işareti kayboluyor fakat neden kaybolduğunu youtube belirtmiyor bu durum benimde başıma gelmişti risk etme sil gitsin o videoyu.. yada izlenim çoksa indir yeniden yükle..

İzlenim pek yoktu dün yükledim zaten sildim az önce anlamadığım $ yandı dün bugün kayboldu dolar işareti enteresan bir durum :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri