Kanalların Para Kazanması Kapatılıyor. Neden? [ANKET]

adsense özelliği?

• İşleme girmeme sorunu yaşanmıştı geçen ay.

Oy: 35 87,5%
  • Sorunsuz ödemeleri alan hesaptı.

Oy: 5 12,5%

• Kullanılan toplam oy
    40

bilenyok

Kayıtlı Üye
Selam beyler,

Kanallara hiç bir mail / bildirim gelmeden para kazanmaları kapatılıyor dünden bu yana.

Çoğumuzun farkına varmadığını düşünüyorum.

Kontrol etmek için,
1- Kanal takip programında yüksek izlenimli tek bir kanala ters tıklayıp partner bilgisini al diyerek kontrol edebilirsiniz.
2- Adsense panelinizden dün ki izlenimle geçmiş günleri kıyaslayarak kontrol edebilirsiniz.

Şuan kontrol ettiğim bütün adsenselerde 1 aydan eski kanallarda para kazanma kapanmış görünüyor. Eski kanalların hepsini işleme girmediği için temmuz başı partnerlere taşımıştım taşıdığım kanallarda şuan sorun yok. 2 haftadır kanal bağlamaya başladım o kanallarda para kazanmalar henüz gitmedi bakalım ama yeni kanallardan da umudum yok onlarda da büyük ihtimal para kazanma kapanacak.

Şuan kontrol ettiğim bütün adsenselerde 1 aydan eski kanallarda para kazanma kapanmış görünüyor. Eski kanalların hepsini işleme girmediği için temmuz başı partnerlere taşımıştım taşıdığım kanallarda şuan sorun yok. 2 haftadır kanal bağlamaya başladım o kanallarda para kazanmalar henüz gitmedi bakalım ama yeni kanallardan da umudum yok onlarda da büyük ihtimal para kazanma kapanacak.

1 ay boyunca ödeme yapmayıp bizi süründürdüler sonra hepimizin ödemelerini yaptılar. Bilinen sorunlar sayfalarında da herhangi bir şey belirtilmedi.

Partnerlere de 1 eylül güncellemesiyle baskı kurdular.

Bu durumun teknik bir sorundan olma ihtimali sıfır bence.

Bu kapanan kanalları sineye çekeceğiz gibi geliyor. Öyle kanal silip tekrar bağlamanın kalıcı bir çözüm olduğunu da sanmıyorum, bir kaç güne tekrar kapanacaklar.

Asıl merak ettiğim, senin gibi benimde yeni bağladığım kanallarda sıkıntı olmaması. Acaba kademeli olarak ilerliyorlar da bu kanallarda ilerleyen günlerde kapanacak mı yoksa bu kanallar atlattı mı bu durumu.

Bir kaç flu kısım var onları da zamanla çözeriz sanırım. Ama etkilenen hesaplar haziran ödemelerini temmuzda alanlarda oldu gibi bir sonuç netleşiyor şu an.

1 ay boyunca ödeme yapmayıp bizi süründürdüler sonra hepimizin ödemelerini yaptılar. Bilinen sorunlar sayfalarında da herhangi bir şey belirtilmedi.

Partnerlere de 1 eylül güncellemesiyle baskı kurdular.

Bu durumun teknik bir sorundan olma ihtimali sıfır bence.

Bu kapanan kanalları sineye çekeceğiz gibi geliyor. Öyle kanal silip tekrar bağlamanın kalıcı bir çözüm olduğunu da sanmıyorum, bir kaç güne tekrar kapanacaklar.

Asıl merak ettiğim, senin gibi benimde yeni bağladığım kanallarda sıkıntı olmaması. Acaba kademeli olarak ilerliyorlar da bu kanallarda ilerleyen günlerde kapanacak mı yoksa bu kanallar atlattı mı bu durumu.

Bir kaç flu kısım var onları da zamanla çözeriz sanırım. Ama etkilenen hesaplar haziran ödemelerini temmuzda alanlarda oldu gibi bir sonuç netleşiyor şu an.

Yazıyı yazdıktan sonra kanalları kontrol etmeye devam ettim 2 hafta önce bağladığım kanalda para kazanma gitmiş büyük ihtimal kademe kademe gidiyor. Olmadı gene bütün kanalları partnere taşırım. En mantıklısı eylül ayında herşey kesinleştikten sonra adsenseye devam etmek.

tamam ekmek aslanın ağzında farkındayız, çok şükür 3-5 kazanıyoruz da; ama her ay başka bir GÜNCELLEME adı altında rezillik yaşatmaları büyük terbiyesizlik...

bakalım bu ay ödemelerde sorun yaşayacakmıyız ..
bi de bu stresimiz var maalesef..

Yazıyı yazdıktan sonra kanalları kontrol etmeye devam ettim 2 hafta önce bağladığım kanalda para kazanma gitmiş büyük ihtimal kademe kademe gidiyor. Olmadı gene bütün kanalları partnere taşırım. En mantıklısı eylül ayında herşey kesinleştikten sonra adsenseye devam etmek.

eylül ayında kesinleşen nedir hocam ?

tamam ekmek aslanın ağzında farkındayız, çok şükür 3-5 kazanıyoruz da; ama her ay başka bir GÜNCELLEME adı altında rezillik yaşatmaları büyük terbiyesizlik...

bakalım bu ay ödemelerde sorun yaşayacakmıyız ..
bi de bu stresimiz var maalesef..

eylül ayında kesinleşen nedir hocam ?

Eylül ayında partnere gelen sıkı bir güncelleme söz konusu büyük ihtimal aynı güncelleme adsenseler içinde geçerli olacak o zaman neler olacağı belli olur. Ama fazla ümidim kalmadı google bu işi iyice sıkıştırmaya başladı.

1 eylülde partnerlerin öleceğini duyan adsenseciler göbek atıyodu. alın size adsense...

Arkadaşlar Quizde mesela para kazanması gitse partnerden atılsa kazandırdığı para ölüyormu ?

ödüyor defalarca aldım,yüksek miktarlarda da sorun çıkmıyor.

ama eylülde yapacaklarını söyledikleri güncelleme etkiler mi bilmiyorum

Tesekkür ederim hocam muhtemelen para kazanma kapatılıp partnerden atlacak ama sizin dediğiniz gibi ödeme yapılıyorsa sıkıntı yok :)

sabah 3 kanalımdı sımdı baktım 32 kanalımın para kazanması gıtmıs nolucak sımdı offfffffffff .

hocam para kazanma adsense gidiyor , quizde de mi gidiyor şuan ?

Yok hocam sakin olun hani bu güncelleme olacak ya 1 eylülde malum kategoridekileri spam sayacaklarmış felan ...bi muhabbet donuyordu hani bende onu merak ettim dedimki Quizde böyle bişe olursa para kazanma kapanıp partnerden atılırsa o ana kadar kazandırdığı para alıabiliyormu dedim :)

suan kapanma sadece adsensedemı var acaba,bende sadece adsensede var cunku

bu yaz hiç iyi geçmedi ya ...
ya youtube güncelleme geldii
ya adsense işleme girmedi
yok quiz politikalarını değiştir
yok adsensede kanalların para kazanması kapatılıyor

sıradaki 1 eylül güncellemesi bir rahata eremedik gitti yaw

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri