Dün 1 kanal bağladım önümüzdeki günlerde bilgilendiririm.
Bekliyoruz hocam benim sildiğim kanallar yüzünden %84 kesinti yapınca artık selam vermiyorum o hesaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dün 1 kanal bağladım önümüzdeki günlerde bilgilendiririm.
Silinen kanalların kazançları kesintisiz kesinleşiyor mu ?
Önceden silinen kanalları adsense ödüyodu, artık ödemiyomu?Kesinti Yapıyor Silinen Kanalların Parasını ödemiyor Adsense
Kesinti Yapıyor Silinen Kanalların Parasını ödemiyor Adsense
Önceden silinen kanalları adsense ödüyodu, artık ödemiyomu?
Bu aymı çıktı bu kural?Ben Kanalları Silmiştim ödemedi
Bu aymı çıktı bu kural?
Hocam Bu Gün adsensede kesinleşmesi gerekirken sildiğim kanallar kesinleşmedi
Kanalları ne zaman silmiştiniz bide yüzde kaç kesinti oldu?hocam benim para kazanması giden adsensde hiç kanal olmamasına rağmen kesinleşti.
Kanalları ne zaman silmiştiniz bide yüzde kaç kesinti oldu?
Şimdi bende bir kanal bağlıyacağım bakalım.
Arkadaşlar belki farketmişsinizdir kanalarımızı adsenseye bağladıkdan sonra adsense hesabınız onaylandı diyor ve burası bu şekilde kalıyor ve başka adsense bağlama gibi bir şansımız olmuyor eskiden böyle değildi.Kanalı bağladıkdan sonra altında adsense değiştir gibi bir seçenek vardı ama artık yok çoğu kanallarda benim tahminlerime göre bu şekilde olan kanallar bir süre sonra para kazanmasının gitmesinin nedeni olduğunu düşünüyorum belkide alakası yok siz ne düşünüyorsunuz?
![]()
Foruma benden müjde kanalların para kazanması tekrar açılmış [MENTION=13118]acan38[/MENTION] adlı arkadaş haklı çıktı. şimdilik adsensede sayım gözükmyor ama içinde bağlı olan bi kanalımın para kazanma sekmesi yeşil![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.