Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
Kesinti Yapıyor Silinen Kanalların Parasını ödemiyor Adsense

kapalı kanaldan hiçbir şekilde para alamayacağız yani artık :(
para kazanma gidince, kanal silinince,kapanınca ödeme alamıyoruz üstüne tüm kanallar çöp oluyor üstüne bide adsense çöp oluyor. Hiçbir albenisi kalmamış ki adsense in :(

para kazanması giden kanalları geri getirebiliyormuyuz arkadaşlar adsense için

Kanalları ne zaman silmiştiniz bide yüzde kaç kesinti oldu?

Hocam para kazanmalar gittikten yaklaşık 1 hafta sonra sildim. %20 civarında bir kesinti oldu.

---------- Spam Engelliyici 02:58 ---------- Önceki Mesaj 02:56 ----------

Şimdi bende bir kanal bağlıyacağım bakalım.

Hocam bende tek kanal bağlayınca 1 hafta boyunca para kazanmaları gitmedi.2 kanal daha bağladım ertesi güne kalmadan para kazanmaları gitti.

Arkadaşlar belki farketmişsinizdir kanalarımızı adsenseye bağladıkdan sonra adsense hesabınız onaylandı diyor ve burası bu şekilde kalıyor ve başka adsense bağlama gibi bir şansımız olmuyor eskiden böyle değildi.Kanalı bağladıkdan sonra altında adsense değiştir gibi bir seçenek vardı ama artık yok çoğu kanallarda benim tahminlerime göre bu şekilde olan kanallar bir süre sonra para kazanmasının gitmesinin nedeni olduğunu düşünüyorum belkide alakası yok siz ne düşünüyorsunuz?

PIB5i14.png

Arkadaşlar belki farketmişsinizdir kanalarımızı adsenseye bağladıkdan sonra adsense hesabınız onaylandı diyor ve burası bu şekilde kalıyor ve başka adsense bağlama gibi bir şansımız olmuyor eskiden böyle değildi.Kanalı bağladıkdan sonra altında adsense değiştir gibi bir seçenek vardı ama artık yok çoğu kanallarda benim tahminlerime göre bu şekilde olan kanallar bir süre sonra para kazanmasının gitmesinin nedeni olduğunu düşünüyorum belkide alakası yok siz ne düşünüyorsunuz?

PIB5i14.png

tarayıcı ile ilgili sanırım bazen bendede oluyor direk linkten girince açılır hocam

buyur
http://www.youtube.com/account_monetization?action_adsense_connection=1

Foruma benden müjde kanalların para kazanması tekrar açılmış [MENTION=13118]acan38[/MENTION] adlı arkadaş haklı çıktı. şimdilik adsensede sayım gözükmyor ama içinde bağlı olan bi kanalımın para kazanma sekmesi yeşil :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri