Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
günlük video limitini düşürmelisin.
video yükleme sayısı ile ilgisi yok bence
5 kanalım spamdan askıya alındı dün
Spama düşmemek için uygulama önerilerinizi alayım başarılı olanlardan
kanallara sürekli girip çıkmak çerezleri temizlemeden kanal değiştirmek g+ da aktif olmamak youtubeda abone yorum beğenme vs aktif olmamak google ın sadece youtube ürününü kullanmak kanalın adının egzantirik olması direk video yükleyip adsense e bağlamak vs. vs. bunlar spama düşme sebepleri
kısacası google+ bağlantısını kes![]()
kanallara sürekli girip çıkmak çerezleri temizlemeden kanal değiştirmek g+ da aktif olmamak youtubeda abone yorum beğenme vs aktif olmamak google ın sadece youtube ürününü kullanmak kanalın adının egzantirik olması direk video yükleyip adsense e bağlamak vs. vs. bunlar spama düşme sebepleri
Bende ilgisi Vardı toplu video atıyordum her kanala 100 tane atmıştım bi kanalıma 24 tane atmıştım.100 video attığım kanallar kapandı. 24 tane video attığım kanal hala açık ve günlük 10 video atıyorum
Vpn ile hep değişik ip den girip çıkıyordum
G+ gerçek insan profilim ve paylaşımlarım vardı
Abone oldum yt kanallarına beğendim
Kanal adım güzeldi
5 kanal da gitti hepsine 1k video atmıştım
Neden gitmiş sence benim kanallar?
Kanalı açınca 10-15 video atıp bekletmeyi deneyeceğim biraz
spam artık mantıksız gelmeye başladı..hem takibi zor..hem zaten izlenmesi belli olan bi videoya ne yeniden düzenleme yapıp ne adam gibi uğraşıp etiket girip ne sosyal medyada yayıp direk indirip yüklüyoruz..e haliyle öyle çok popi konular hariç izlenim dört haneli rakamlara ender geliyor..popi konular da telif geliyo genelde bi süre sonra..gelmiyosa da tbm si çok düşük oluyor..sonra bir de riskte olduğunu biliyosun..bi sabah kalktığında hepsinin kapanmış olma ihtimali her zaman var..
bilmiyorum hacı spama harcadığım zamana pişman oldum ben
hepsine aynı andamı giriş yapılmıştı veya sürekli değiştiriyormuydun
---------- Mesaj saat 20:07:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:06:03 civarında gönderildi. ----------
yapmaman hata
Başarılı değilim maalesef tavsiye veremeyeceğim kardeşim.![]()
![]()
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Hocam belki de VPN yi sizin gibi youtube için kullanan vardır.Sonuçta aynı IP vermiyor mu?
Kanalı açınca 10-15 video atıp bekletmeyi deneyeceğim biraz
Her girişte vpn ile farklı ip den giriyordum
---------- Mesaj saat 20:10:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:10:05 civarında gönderildi. ----------
Doğru senin de spama düşmüştü haber kanalın![]()
sehir efsanesi.
---------- Mesaj saat 13:12:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:11:37 civarında gönderildi. ----------
hic bi ise yaramaz.
Kesin cozumu veriyorum.
Spam yapmamak sorununuzu cozecek tir![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.