Kanalların spama düşmemesi için ne yapılmalı?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
5 kanalım spamdan askıya alındı dün

Spama düşmemek için uygulama önerilerinizi alayım başarılı olanlardan

günlük video limitini düşürmelisin.

video yükleme sayısı ile ilgisi yok bence

Bende ilgisi Vardı toplu video atıyordum her kanala 100 tane atmıştım bi kanalıma 24 tane atmıştım.100 video attığım kanallar kapandı. 24 tane video attığım kanal hala açık ve günlük 10 video atıyorum

5 kanalım spamdan askıya alındı dün

Spama düşmemek için uygulama önerilerinizi alayım başarılı olanlardan

kanallara sürekli girip çıkmak çerezleri temizlemeden kanal değiştirmek g+ da aktif olmamak youtubeda abone yorum beğenme vs aktif olmamak google ın sadece youtube ürününü kullanmak kanalın adının egzantirik olması direk video yükleyip adsense e bağlamak vs. vs. bunlar spama düşme sebepleri

kanallara sürekli girip çıkmak çerezleri temizlemeden kanal değiştirmek g+ da aktif olmamak youtubeda abone yorum beğenme vs aktif olmamak google ın sadece youtube ürününü kullanmak kanalın adının egzantirik olması direk video yükleyip adsense e bağlamak vs. vs. bunlar spama düşme sebepleri

kısacası google+ bağlantısını kes :)

Vpn ile hep değişik ip den girip çıkıyordum

G+ gerçek insan profilim ve paylaşımlarım vardı

Abone oldum yt kanallarına beğendim

Kanal adım güzeldi

5 kanal da gitti hepsine 1k video atmıştım

Neden gitmiş sence benim kanallar?

spam artık mantıksız gelmeye başladı..hem takibi zor..hem zaten izlenmesi belli olan bi videoya ne yeniden düzenleme yapıp ne adam gibi uğraşıp etiket girip ne sosyal medyada yayıp direk indirip yüklüyoruz..e haliyle öyle çok popi konular hariç izlenim dört haneli rakamlara ender geliyor..popi konular da telif geliyo genelde bi süre sonra..gelmiyosa da tbm si çok düşük oluyor..sonra bir de riskte olduğunu biliyosun..bi sabah kalktığında hepsinin kapanmış olma ihtimali her zaman var..

bilmiyorum hacı spama harcadığım zamana pişman oldum ben

Bende ilgisi Vardı toplu video atıyordum her kanala 100 tane atmıştım bi kanalıma 24 tane atmıştım.100 video attığım kanallar kapandı. 24 tane video attığım kanal hala açık ve günlük 10 video atıyorum

Kanalı açınca 10-15 video atıp bekletmeyi deneyeceğim biraz

Vpn ile hep değişik ip den girip çıkıyordum

G+ gerçek insan profilim ve paylaşımlarım vardı

Abone oldum yt kanallarına beğendim

Kanal adım güzeldi

5 kanal da gitti hepsine 1k video atmıştım

Neden gitmiş sence benim kanallar?

hepsine aynı andamı giriş yapılmıştı veya sürekli değiştiriyormuydun

---------- Mesaj saat 20:07:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:06:03 civarında gönderildi. ----------

yapmaman hata

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Hocam belki de VPN yi sizin gibi youtube için kullanan vardır.Sonuçta aynı IP vermiyor mu?

spam artık mantıksız gelmeye başladı..hem takibi zor..hem zaten izlenmesi belli olan bi videoya ne yeniden düzenleme yapıp ne adam gibi uğraşıp etiket girip ne sosyal medyada yayıp direk indirip yüklüyoruz..e haliyle öyle çok popi konular hariç izlenim dört haneli rakamlara ender geliyor..popi konular da telif geliyo genelde bi süre sonra..gelmiyosa da tbm si çok düşük oluyor..sonra bir de riskte olduğunu biliyosun..bi sabah kalktığında hepsinin kapanmış olma ihtimali her zaman var..

bilmiyorum hacı spama harcadığım zamana pişman oldum ben

Takip olayını mail yönlendirmeyle kolaylaştırıyoruz

Spama bel bağlamamak ama spam yöntemini de bırakmamak lazım

hepsine aynı andamı giriş yapılmıştı veya sürekli değiştiriyormuydun

---------- Mesaj saat 20:07:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:06:03 civarında gönderildi. ----------

yapmaman hata

Her girişte vpn ile farklı ip den giriyordum

---------- Mesaj saat 20:10:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:10:05 civarında gönderildi. ----------

Başarılı değilim maalesef tavsiye veremeyeceğim kardeşim. :) :)

Doğru senin de spama düşmüştü haber kanalın :)

---------- Mesaj saat 20:11:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:10:55 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Hocam belki de VPN yi sizin gibi youtube için kullanan vardır.Sonuçta aynı IP vermiyor mu?

Sen Vpn yi çok yanlış anlamışsın kardeşim

sehir efsanesi.

---------- Mesaj saat 13:12:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:11:37 civarında gönderildi. ----------

hic bi ise yaramaz.

Her girişte vpn ile farklı ip den giriyordum

---------- Mesaj saat 20:10:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:10:05 civarında gönderildi. ----------

Doğru senin de spama düşmüştü haber kanalın :)

ip yi boşver mesele ip de değil ve vpn ler in değiştirdiği ip google tarafından görünüyor çerezleri temizle hatta mac adresini değiştir ben şu anda chrome da yeni kullanıcı olayını deniyorum her kullanıcıda chromu silip tekrar kurmuş gibi oluyor ;)

---------- Mesaj saat 20:14:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:13:07 civarında gönderildi. ----------

sehir efsanesi.

---------- Mesaj saat 13:12:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:11:37 civarında gönderildi. ----------

hic bi ise yaramaz.

sen atlama :D emin olduğum bir şey var kanallara sürekli girip çıkmak kesinlikle spama düşme sebebi

Kesin cozumu veriyorum.
Spam yapmamak sorununuzu cozecek tir :D

Yine spam derdi başladı herkeste. En iyisi kendi bilgisayarında giriş yap. Bot kullanıyorsan ara sıra kendi bilgisayarından normal yolla video ekle. Çünkü botlar ve benzeri uygulamalar direk değilde api ile giriş yapıyor.

Fazla hesap değişimleri yapma aynı yerden. Aynı ipten açma. Aynı telefonla fazla hesap açma. Günlük 100 video yükleme arka arkaya. Max. günlük 15-20 video at.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri