Kanalların spama düşmemesi için ne yapılmalı?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bence Vpn ile ip değiştirdiğim için oldu

Diğer teorim de ; Gmaillerin spama düşmeme yaşı oluyor eski gmailler spama düşmüyor yeni açılanlar güm

ip yi boşver mesele ip de değil ve vpn ler in değiştirdiği ip google tarafından görünüyor çerezleri temizle hatta mac adresini değiştir ben şu anda chrome da yeni kullanıcı olayını deniyorum her kullanıcıda chromu silip tekrar kurmuş gibi oluyor ;)

---------- Mesaj saat 20:14:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:13:07 civarında gönderildi. ----------

sen atlama :D emin olduğum bir şey var kanallara sürekli girip çıkmak kesinlikle spama düşme sebebi

atlama derken? Bu kadar samimi oldugumuzu bilmiyordum..Yanlis seylerden emin oluyorsun..Bilmeni isterim..

---------- Mesaj saat 13:20:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:19:01 civarında gönderildi. ----------

Diğer teorim de ; Gmaillerin spama düşmeme yaşı oluyor eski gmailler spama düşmüyor yeni açılanlar güm

Eski gmail ile alakasi yok Caner.Benim 8 aylik hesaplarimin 14 tanesi ayni gun gitti..Spam'in sebeplerinden bazilari , maillerin acildigi telefon numarasi , duzensiz ve abartili video yukleme , vpn ile surekli lokasyon degistirip ayni kanallara yukleme yapma gibi seyler siralanabilir..

atlama derken? Bu kadar samimi oldugumuzu bilmiyordum..Yanlis seylerden emin oluyorsun..Bilmeni isterim..

---------- Mesaj saat 13:20:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:19:01 civarında gönderildi. ----------

Eski gmail ile alakasi yok Caner.Benim 8 aylik hesaplarimin 14 tanesi ayni gun gitti..Spam'in sebeplerinden bazilari , maillerin acildigi telefon numarasi , duzensiz ve abartili video yukleme , vpn ile surekli lokasyon degistirip ayni kanallara yukleme yapma gibi seyler siralanabilir..

Tel onaysız açıyorum ben mailleri

Düzenli 300 video atarım kanala her gün

Vpn ile hep ip değiştirdim lokasyon sabitti

Tel onaysız açıyorum ben mailleri

Düzenli 300 video atarım kanala her gün

Vpn ile hep ip değiştirdim lokasyon sabitti

Ip degistirince lokasyon da degismis olmuyor mu? Bildigim kadariyla VPN ler surekli farkli ulkelerden ip'ler cikartiyor karsiniza ve siz onlarin icinden secim yapiyorsunuz..

he valla diyene bak sen

---------- Mesaj saat 20:25:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:24:35 civarında gönderildi. ----------

büyük bir payı var 2 aydan yeni gmaille mail attığın an hesabın kökten spama düşüyor youtube içinde vardır kesin bir zaman

Ip degistirince lokasyon da degismis olmuyor mu? Bildigim kadariyla VPN ler surekli farkli ulkelerden ip'ler cikartiyor karsiniza ve siz onlarin icinden secim yapiyorsunuz..

Hep Amsterdam dan aldım ip leri ücretli vpn benim yer seçebiliyorum

Hep Amsterdam dan aldım ip leri ücretli vpn benim yer seçebiliyorum

Youtube işinde hiçmi hiç ip değiştirmekle uğraşmadım.20 tane kanalım var, hergün girer çıkarım.Öyle çerezleri temizle, ip değiştir hiç yapmadım.2 ayı geçti hiçbi kanalımda kapanmadı.
Başka yerlerde hata yapıyo olmalısınız.

Email actıktan sonra en az 10 gün bekleteceksin bu sekilde hiç bir kanalım spamdan kapanmadı

Deneme yanılmayla doğru yolu bulacağız inş

Benim bugüne kadar sadece 1 kanalım askıya alındı onda da almakta haklıydılar neredeyse 1500 video yüklemiştim 1 2 saat içerisinde diğer kanallarım hiç spama takılmadı yaptıklarımı söylemem gerekirse şöyle yapıyorum.

1.Açtığım kanalın default ayarlarını kesinlikle dolduruyorum banner,profil fotoğraflarını yerleştiriyorum.
2.Google + profilimdeki bilgileri kesinlikle dolduruyorum.
3.Google + profilimi olabilindiğince kişisel bir sayfaymış gibi düzenliyorum ve arkadaş ekliyorum.
4.Videoları biri bitmeden yüklemiyorum bana kalırsa spamda dikkat edilmesi gereken en önemli şey videoların yüklenme saatleri arasındaki yakınlık ilk videoyu saat 1.00'da yükleyip ikinci videoyu 1.01'de yükleyince spam riski artıyor bence.
5.Videolar için alakalı keywordler giriyorum açıklama varsa kesinlikle açıklamayı da ekliyorum.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar ama gerçekten ben bu şekilde hiç spama takılmadım 1 gün içerisinde 300 400 video attığımda oldu spama girmedim bir kere deneyin belki işinize yarar sizinde

Benim bugüne kadar sadece 1 kanalım askıya alındı onda da almakta haklıydılar neredeyse 1500 video yüklemiştim 1 2 saat içerisinde diğer kanallarım hiç spama takılmadı yaptıklarımı söylemem gerekirse şöyle yapıyorum.

1.Açtığım kanalın default ayarlarını kesinlikle dolduruyorum banner,profil fotoğraflarını yerleştiriyorum.
2.Google + profilimdeki bilgileri kesinlikle dolduruyorum.
3.Google + profilimi olabilindiğince kişisel bir sayfaymış gibi düzenliyorum ve arkadaş ekliyorum.
4.Videoları biri bitmeden yüklemiyorum bana kalırsa spamda dikkat edilmesi gereken en önemli şey videoların yüklenme saatleri arasındaki yakınlık ilk videoyu saat 1.00'da yükleyip ikinci videoyu 1.01'de yükleyince spam riski artıyor bence.
5.Videolar için alakalı keywordler giriyorum açıklama varsa kesinlikle açıklamayı da ekliyorum.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar ama gerçekten ben bu şekilde hiç spama takılmadım 1 gün içerisinde 300 400 video attığımda oldu spama girmedim bir kere deneyin belki işinize yarar sizinde

Hepsini ben de yapıyorum ama nedense spama düştüm

Vpn ile farklı ip lerden girdiğim için oldu sanırım

Hepsini ben de yapıyorum ama nedense spama düştüm

Vpn ile farklı ip lerden girdiğim için oldu sanırım

Ben mesela şöyle yapıyorum hocam tüm ayarları yapıp kanala videoları yüklüyorum sonra çıkıyorum kanaldan bir daha da girmiyorum eklemeyi de unuttum kanala videoları yükledikten sonra 1 hafta hiç dokunmuyorum daha sonra adsenseye eklemek için kendi PC'mi kullanıp bağlantıyı yapıyorum bir daha girmiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri