Kanallarını Kendileri açan arkadaşlar

• Kullanıcı atameh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

atameh

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.smartishost.com
Kanallarınızı kendi bilgisayarınızdan açıyorsanız her modeme reset attıktan sonra mutlaka ipnedir.com dan ip nizi kontol ediniz ve her ip yi bir yere not ediniz aynı ip gelme olasılığı yüksek

selamlar..

Kanallarınızı kendi bilgisayarınızdan açıyorsanız her modeme reset attıktan sonra mutlaka ipnedir.com dan ip nizi kontol ediniz ve her ip yi bir yere not ediniz aynı ip gelme olasılığı yüksek

selamlar..

Hergün en az 5 kanal açıyorum.ne modeme rest atarım ne çerez silerim hiçbirşey yapmam.Ban yok birşey yok :)

selamlar..

kesinlikle çok önemli bir mevzu,aynı ip den sürekli açılan hesaplar-bir süre sonra ardı sıra kapanıyor çünkü !!!

kapanma süreleri 1-3,4 arası değişiyor,ama mutlaka bir süre sonra kapanıyor,tecrübeyle sabittir.

arkadaşlar şu an sürekli kanal açıyorum benim pc 4 tane eternet kartı var her karttan aynı ip yi veriyor süperonline kanal açma işi durdu :(

---------- Mesaj saat 20:50:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:49:48 civarında gönderildi. ----------

hocam sen bi kanalları kaybet bakalım ondan sonra ne düzenekler kuracaksın..

suana kadar hiç ip degistirmedim sıkıntı yok :D işi bildikten sonra

herkezin kendi hatası sabit ip kullanıyorum reset zati atamam birşey olmadı malesef :D

zaten arkadaşlar youtubenin kendi izni bu alt kanal açma olayı.youtubeden gizi iş yapmıyoruz alt kanal açmakla

anlamadığım zaten youtune kanal açmaya teşvik ediyorken neden farklı ipten kanal açalım getirisi nedir ?

alt kanalları aynı ipden açmanın sakıncası yok ama diğer alt kanallardan biri sabıka alırsa diğer kanallarda yanıyor

farklı ana kanal farklı ip olacak

birden çok kanal açmak ile ilgili bir yasak olduğunu hatırlamıyorum

selamlar..

Aynen bende baya bir kanal açtım malım kyk yurdunda kaldıgımız için reset derdi yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri