Kanallarının sonunda CN yazısı olan arkadaş son uyarımdır

Rigatomik

Yasaklanmış
Youtube zerinde özgün kanalımı kopyalamışsın 2 kez uyarı mesajı attım malum bundan önce açtığım konuyu görmüşsun birşeyler yapıyorsun eyvallah

kanal adı : XXXXXXXX CN özel mesaj ile ulaş yada yt kanalının mesaj kutusunu arada kontrol et gece 12 kadar bekleyeceğim sonrasında 4 adet telif göndericem 2 şer saat ara ile bilgin olsun

Kopyacılara buradan sesleniyorum Arkadaşım kanal ben özgünüm diye bağırıyor neden kopyalayıp riske atarsınız kendinizi spam işini bali adam gibi yapın

allah yardımcıın olsun zamanında benimde başıma geldi özgün degildi ama videoların kendi hazırlamış olduğum videolar..sagolsun zamanında burda moderator olan arkadaş başkalarına kanal kopyalama işi yaptıgından bu şekil bi sıkıntı yaşadım.

tabi aksilikler hiç peşimi bırakmadı üzerine kanal gitti :)

allah yardımcıın olsun zamanında benimde başıma geldi özgün degildi ama videoların kendi hazırlamış olduğum videolar..sagolsun zamanında burda moderator olan arkadaş başkalarına kanal kopyalama işi yaptıgından bu şekil bi sıkıntı yaşadım.

tabi aksilikler hiç peşimi bırakmadı üzerine kanal gitti :)

kanalını kapatmak istemiyorum bu oyle bir olayki karma gibi gidiyor sen 1 kanal kapatırıyorsun kanalı kapanan 3 kanal onun kapattırdıklar 9 digerleri digerleri diye uzayıp gidiyor arkadaşı 3 gündür uyarıyorum ama sabır sabır da bir yere kadar tabi

kanalını kapatmak istemiyorum bu oyle bir olayki karma gibi gidiyor sen 1 kanal kapatırıyorsun kanalı kapanan 3 kanal onun kapattırdıklar 9 digerleri digerleri diye uzayıp gidiyor arkadaşı 3 gündür uyarıyorum ama sabır sabır da bir yere kadar tabi

çok sabretmişsiniz bile hocam :) ben olsam hiç uyarmazdım.

Cevap: Kanallarının sonunda CN yazısı olan arkadaş son uyarımdır

<P>
Videolar sana aitse neden content ıd başvurusu yapmıyosun </P><P> </P><P><A href="http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-sistemi-adsense-ve-anlatimlar/12701-youtube-cms-icerik-id-film-muzik-yonetmenligi.html" target=_blank>http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-sistemi-adsense-ve-anlatimlar/12701-youtube-cms-icerik-id-film-muzik-yonetmenligi.html</A>
</P><P> Kolay degil o isler </P>

Edit hay ben boyle telefonun ortaligi mahvetti

content id yi öyle kolay alamıyorsun...
hiç uğraşma bence...
kanalın özgün olması yetmez.

beyler kanalın kopyalanıp kopyalanmadığı nasıl ve nereden anlaşılıyor....

beyler kanalın kopyalanıp kopyalanmadığı nasıl ve nereden anlaşılıyor....

youtube da videolarını aratınca aynıları çıkar.girer bakarsın çıkana,kanalında hepsi tanıdık gelirse kopyalamıştır...

ben bu yüzden aramam videolarımı ama arkadaşın özgün ve hakkı tabii.

geçmiş olsun bu arada..

Saolasın darall hocam özgün videolar yükledim tabi spam olarak bakalım neler olacak iyi çalışmalar

content id yi öyle kolay alamıyorsun...
hiç uğraşma bence...
kanalın özgün olması yetmez.

Baya abonem ve ünlük 100k izlenmem var içeriklerin hepsi bana ait videoların düzenlenmiş ve düzenlenmemiş halleri yani kayıt halleri mevcut bu kadar yeterlidir sanıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri