Kanallarınız gerçekten kapatılıyor mu?

D
  • Kullanıcı duh4n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
D

duh4n

Guest
Merhaba arkadaşlar. Bu konuda bir detay belirtmek için yeni bir konu açtım. Herkes içinde önemli oldugunu düşünüyorum.

Örneğin bir kanalınız kapandığında sizi kapanmayla ilgili bir sayfaya redirect ile yönlendiriyor. Siz diğer kanallarınızın da durumlarını kontrol etmek için logout oldugunuzda youtube giriş sayfasına yönleniyorsunuz ve referer linki olarak youtube scripti kapanmış kanallara gösterilen sayfadan geldiğiniz için orayı baz alıyor ve siz login oldugunuzda kanalınız kapanmamış dahi olsa tekrar kapanan kanallara gösterilen sayfaya yönlendiriliyorsunuz. Kanalınız kapanmamış dahi olsa kanalızın kapandığınızı düşünüyorsunuz.

- Öncelikli olarak bir kanalınız kapandığında, diğer kanalınızı kontrol etmek için logout olduktan sonra giriş yapmayın. Tarayıcı satırına sıfırdan youtube com yazarak login sayfasını, referer baz alınmadan açın. Bu şekilde yapacağınız kontrol yanılmanızı önleyecektir. Benim başıma geldi ve kanallarımın toplu ban yediğini düşündüm. Aslında sadece bir kanalım bu yüzden kapanmış ve ben logout olup diğer kanalıma yönlendirilirken o sayfaya yönlenmiştim. :)

Haklısınız hocam bende de oldu bi kaç kez
Ben tüm kanallarımın linklerini kayıt altına alıyorum.Giriş yapmadan kapananları görüyorum

benim kapanmıyor Allah'a çok şükür. Sadece 3 tane gitti 2 si topluluk 1 i telif.

kanala girmeden youtube/kanal adı

kapanmışsa uğraşmayın, girmeyin.
:D

harika bilgi ve ben buna dikkat ediyor olmama karşın başkalarının dikkat etmeyebileceğini düşünmüştüm.
Konu açmanız iyi olmuş..

iyi bir yöntem :D Bende tonlarca kanal var ve adlarını bile bilmiyom :D

TxT dosyasına not alırsın zor birşey değil.
:D

A kanal
youtube.com/kanaladı

B kanalı
youtube.com/kanaladı

-

kanal içeriklerinide unutmazsın bu şekilde.
He diyorsanki kanalların alayı C/p Spam uğraşmam kapanırsa kapansın, o zaman ayrı.

ya gençler ben artık açtığım üstelik tel onaylı kanallar.bunlarda alt kanal açamıyorum tel onay istiyor.varmı bunun bir çözümü.tel onaysız alt kanal açmak için?

ya gençler ben artık açtığım üstelik tel onaylı kanallar.bunlarda alt kanal açamıyorum tel onay istiyor.varmı bunun bir çözümü.tel onaysız alt kanal açmak için?

Var hocam tarayıcı çerezlerini sil,veya başka tarayıcı kullanarak alt kanal açabılırsın..

Var hocam tarayıcı çerezlerini sil,veya başka tarayıcı kullanarak alt kanal açabılırsın..

çok saol kardeş be yaptım oldu.proxy swiçherle ip değiştiriyordum kanal açim dedim olmamıştı galiba ode çerezlerdendi.onuda bir deneyeyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri