Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam arkadaslar kapanmadan degilde,izlenimden bahsetmisler patlama diyeHocam patlamayan kanalı niye sileceksiniz?
cöp diye unuttugum kanallarım vardı birden fırlayıp yükselise gectiler
şansa bak bende bi bakayım dedim 3 tane kanal nerdeyse milyonluk izlenmeye gelmiş. 1 aydır hiç bakmamıştım izlenmelerine. saolasın![]()
hocam arkadaslar kapanmadan degilde,izlenimden bahsetmisler patlama diye
geçenlerde 10 kanal açtım 5 tanesi kapandı telif vs 2 si hiç tutmadı 3 tanesi 3 haneli bıraktı 15 günde sonra 1 tl ye düştüler
anlamadım bende şimdi videolar 15 günde 300 k küsür izlenmiş sonra niye birden kesildi
hayır bide eski güncel vs de değil youtube sırları işte
Çizgi filmse ömrü belli ve ölü bile doğabilir![]()
Çizgi filmse ömrü belli ve ölü bile doğabilir![]()
Ortalama 1 Ay
Ne alakası var benim 6 aydır sağlam duran çizgi film kanalım var getiriside gayet güzel , bu tavırla yaklaşmanız yanlış olmuş![]()
İyi geceler Arkadaşlar sorum bu kanallarınız kaç ayda yada günde patlıyor içeriğe göre değişir tabi güncel atarsanız hemen patlar benim gibi eski çalışanlaradır bu sorum
Acaba 2-3 ay geçipte patlamayan kanalı silsekmi yoksa patlama ihtimali varmıdır herzaman ?
Hiç patlamıyor telif hariç
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.