kanallarınız uçuyor mu?

Dün bir kanala 45 - Diğer kanala 110 video attım sorun yok. . .

Kim dedi :) İbrahim'in kapanmıyormuş, gerçi kapanırsa şaşırmam Youtube bu.

VDS den manuel upload ediyorum, vds de bot falan kullanmadım bakalım.

Hocam vdsde tum videolari ayni andami atiyorsunuz

GT-S5360 cihazımdan gönderildi

Dün ile beraber malesef 12 adet kanal gitti..

Manuel yukluyorum fulll...
Sizler yazmasanız haberım olmayacak.. Sanırım problemde belli...
Bir tane kanalım dediğiniz gerekçeden kapanmadı..
Belki faydası olur... Ne bu ay ne geçen ay kapanan kanal=sıfır

Manuel yukluyorum fulll...
Sizler yazmasanız haberım olmayacak.. Sanırım problemde belli...
Bir tane kanalım dediğiniz gerekçeden kapanmadı..
Belki faydası olur... Ne bu ay ne geçen ay kapanan kanal=sıfır

Barış kaç video basıyorsun kanala ?

Barış kaç video basıyorsun kanala ?

1-bir kerede 20 den fazla yukleme olmaz bende...
2-bir gmail= 1 kanal kullanıyorum
3-gmailleri alıyorum birer tane video atıyorum, para kazanma açıyorum 1 hafta beklıyor. kod dan adsense bağını kontrol edıyorum...sonra 20 - 20 yukluyorum farklı kanallara...
4-her kanal farklı adsenseye bağlı toplamda 5-8 arası adsense var bunların kazanç duruma gore yukleme yapıyorum.

bir kana video yukluyorum sonra başka adsenselı kaalıma yukluyorum...
yaptıklarım bunlar... spam felan yok o işlerden koptum çok oluyor yanı

başkada bişe yok öyle aklıma gelen yazacak bişe...gelirse yazarım

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] vds ile ilgili testin bitince sonuçları detaylı yazarsan sevinirim..

bu sabah birkaç kanal daha gitti sizde de durum böyle mi?

arkadaslar ikinci kiyimdan sonra soyle bir yol izledim suan kapanma yok.. videoyap la videolari kanal cekerek 3 dakika araliklarla yukluyorum. sonra yukleme bittikten sonra alt kanalin linki ile tarayicidan giriyorum ana kanaldan gecis yapmayin. sonra videoyap tan kanallarimdan siliyorum sonra tarayicidan ikinci linki acip bu adrese giriyorum https://security.google.com/settings/security/permissions?pli=1 bu linke girdikten sonra video yazan yere tikliyorum sag tarafta erisimi iptal et yaziyor oradan erisimi iptal edin daha sonrada alt kanalin sifresini deyistirin. bunu yaparak kanalinizi spamdan cikarirsiniz. reklam vebenzeri herseyi manuel yapiyorum...

Dün bi sürü kanalım kapandı 4 tanesinin içinde video vardı botla yükledim ama 10 dan fazla video yüklememeye dikkat ettim ayakta kalan sadece bir tane kanalım var ona da manuel yükleme yapmıstım benim anlamadığım 10 tane boş kanalım da kapanmış o kanalları kendi bilgisayarımdan açmadım hiç giriş yapmadım onları nasıl kapatıyorlar

Son düzenleme:
Geçen gün 6 kanala 15-20 dk arayla hepsine 15 tane video yükledim kapanma yok. Yavaş yavaş atın geçin.

bu hafta sonu bir vds kiralayıp başlayacağım bende bu işe ama ünlemlerden-kanal uçmasından acaip tırsıyorum :) sanırım en garanti yol olabildiğince fazla gmail hesabı+günde max 20-30 video yüklemek.

bu arada vds - bot öneriniz varsa alabilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri