kanallarınızın para kazanması kapandı mı?

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yani önceden para kazanması açılmış kanal bağlıyorsun direk onaylanıyor incelemeye girmiyor

iyide hocam zaten bu konuda bahsi geçen kanalların tamamına yakını onlar zaten.benim elimdeki kanalların % 80 inden fazlası bu kanallardandı ve para kazanmaları kapatıldı.incelemeden direkt geçmesinin bi önemi yokki,önemli olan sonra para kazanmanın kapanması...yoksa o konuda haklısın.daha önce para kazanması açılmış kanallar hala incelemeye girmeden direkt onay alıyor,her zamanda alıyordu.

iyide hocam zaten bu konuda bahsi geçen kanalların tamamına yakını onlar zaten.benim elimdeki kanalların % 80 inden fazlası bu kanallardandı ve para kazanmaları kapatıldı.incelemeden direkt geçmesinin bi önemi yokki,önemli olan sonra para kazanmanın kapanması...yoksa o konuda haklısın.daha önce para kazanması açılmış kanallar hala incelemeye girmeden direkt onay alıyor,her zamanda alıyordu.

Bu para kazanmalar kapanınca herkes p.acik kanallarin gittiğini düşünde ama sonra incelemeden geçen kanalların da para kazanması kapandı . Yani benim gözümde para kazanması açık yada kapalı hiç kanal farketmiyor. Yine p.acik 2 kanal bağladım adsenseye hocam direk onay aldı sıkıntı yok kanallarda . Yapcak birşey yok zaten :) Kanalı baglayali 10 gün oldu :)

bi tane kanalın para kazanması gitmiş beyonda bağlıydı kanal inceme falan istemiyor komple gitti para kazanma

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar peki ozgun kanalin para kazanmasi kapandiginda partner binu actirabilir mi yari ozgun bir kanalim var 20 k abone icin kanali tam ozgune cevirmeyi dusunuyorum icindeki sayili yari ozgunleri silip tam ozgunden devam etmek istiyorum turk bir partnere baglayip kanal kapandiginda veya pata kazanma kapandiginda actirmak icin partnerle muhattab olurum sizlerin degerli fikirlerini almak istiyorum saygilar

bi tane kanalın para kazanması gitmiş beyonda bağlıydı kanal inceme falan istemiyor komple gitti para kazanma

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

komple para kazanma gitmesi konuyla alakasız aslında hocam.tekrar inceleme isteyecek şekilde giden kanallar bu konudakiler hep.o zaman,içindeki videolar yüzünden gitmiştir para kazanma senin...

Bir gelişme var mıdır konu ile alakalı? Tekrar actirabilen oldu mu? Herkes beklemede mi? Son durumlar nedir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir gelişme var mıdır konu ile alakalı? Tekrar actirabilen oldu mu? Herkes beklemede mi? Son durumlar nedir

açılan yok,yeni incelemeye gidenlerde dag gibi sıranın arkasına geçip beklemeye başlıyor zaten onay alan yok.resmen batırdı yt bizi bu ay....

açılan yok,yeni incelemeye gidenlerde dag gibi sıranın arkasına geçip beklemeye başlıyor zaten onay alan yok.resmen batırdı yt bizi bu ay....

Ocak'ta stoklardan tuketecegiz artık :) oda yoksa yogmiyeye gideriz 1 ay [emoji4]

An itibarı ile bir kanalımın para kazanması kapandı.1 Şubatda başvuru yapa bileceyimi yazıyor.
film,dizi,şou kategorisi deyildi.yarı ozgun kanaldı.satisfying videolar atıyordum
Ağustosda açılmış kanaldı 10K inceleme onayı almışdı
Hiç bir strike almamışdır.
Para kazanması açık bir kanalım kaldı bakalım o noluyor

benim kanal kapandı ya :) özgün nasıl kapanıyor diyeceğim de youtube bu :)

3 ocakta tekrar basvuru yapabilirsiniz diyordu simdi de "tekra basvur" butonu aktif degil iyi mi. Para kazanma tekrar onaya giren kanallarda ya "500 internal error" veriyor yada buton aktif degil.

Sabah bir kanalın partner kanalın daha para kazanması kapanmış İçinde bolca sarı ünlemli ve ıtiraz ettiğim video vardı

onay alan sonradan para kazanması kapanan adsense kanalı partnere başvuru yapsak açılırmı para kazanması

10,000 İ GEÇENLER hala bekleme modunda. öylecene bekliyorum. 1 ayı geçti. herkesde durum aynı sanırsam. para kazanma açılan oluyomu ?

3 ocak dediyse saat farkı felan olabiliyor yarına deneyin.

Tekrar basvuru butona bugün aktif olmus hemen basvuruyu yaptim bakalim. 500 internal error hatasida giderilmis. Haydi Susan Wojcicki birazda güldür seneye iyi baslayalim.

Konuyu hortlatmak gibi olmasın yeni bir dalga geliyor galiba. Tüm içeriği telifsiz olan müzik kanalımın bile para kazanma özelliğini kapattılar. Youtube'da en büyük telifsiz müzik kanallarından biri olan "Audio Library - No Copyright Music" kanalının sahibiyle az önce konuştum ve onun kanalında da durum aynı. Bu saçmalığın çözümünü bilen biri yok mu ya?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri