Kanallarıyla Beraber Satılık Adsense(Acil)

palipleten

Kayıtlı Üye
Selam arkadaslar;
Acil ihtiyactan bir adsense hesabımı ve kanalları birlikte satmaya karar verdim
Kanallarının hepsi 2-3 aylıktır..
12 adet belgesel kanalı (bir tane kanalda 1 telif var)
3 adet cizgi film kanalı
2-3 adet film kanalı
2 adet müzik kanalı
5 tane genel kanal

Bağlı oldukları adsense hesabı 8 aylıktır 2 kez ödeme almıstır. kasımın basında para kazanması kapatıldığı için bütün kanalları sildim ve sıfırdan basladım bu sefer temkinli calışmaya basladım bu sayede bir daha para kazanma kapanması gibi bir sorunla karsılaşmadım.
uzun videolar calışıyordum ama aralık ayında video ortası reklamları acmamıstım.
ocak ayında video ortası reklamları actım. görüntülenmeler birden 25k-30k seviyelerine kadar cıktı. Ama ocak ayında bas gösteren kazanç sorunundan dolayı görüntülenmelerin artmasına rağmen kzanc artırılamadı.
ARalık istatistikleri

OCAK

Ocak basındaki genel kazanc sıkıntısı yavas yavas düzelmekte. günlük kazanc her gün artmaktadır. 1 aydır hiç kanal bağlamadım bu adsenseye. subattan itibaren günlük kazanc 40 tl seviyelerine kadar cıkacaktır diye tahmin ediyorum
kanallara attığım uzun videoları uzun uğraslar sonrası deneyerek 2 hafta deneme hesaplarında bekleterek adsense hesabına bağladım

gelebilecek her türlü telif+eşleşen ihtimaline karsın tüm kanalların maillerini tek bir gmail adresine de yönlendirdim... bu sayede gelebilecek her türlü tehlikeye anında mudahele edinebilinecektir.

ADSENSE+KANALLARIN FİYATI 2000 TLDİR
Güven acısından adminlere teamwier ile herşey gösterilir.

---------- Mesaj saat 23:32:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:25:39 civarında gönderildi. ----------

kardeşim nazar mı ettiniz nedir anlamadım.
an itibari ile 1 tane telifi olan film kanalı 2. telifini aldı...

Aslında çok fazla değil hocam fiyat günlük 40 tl sabit geliyorsa genel olarak hazır kurulu sistem pinli adsense vs normal tabi kesin alcaksanız cüzi bir miktar indirim yaparsa yapar arkadaş
hayırlı satışlar bu arada :)

kanalların ayrı ayrı ederi+ adsense fiyatı olarak belirtilmeli -

zamanında 1 kere kapatılmıs para kazanma-

hala telifli kanallar mevcut ve kapanma ihtimali mevcut.

bu haliyle 2000tl verecek kişi kesinlikle bulamasınız. amac baltalamak degil bilgilendirmek.

kanalların ayrı ayrı ederi+ adsense fiyatı olarak belirtilmeli -

zamanında 1 kere kapatılmıs para kazanma-

hala telifli kanallar mevcut ve kapanma ihtimali mevcut.

bu haliyle 2000tl verecek kişi kesinlikle bulamasınız. amac baltalamak degil bilgilendirmek.

yapıcı eleştiriniz için tesekkür ederim hocam..
para kazanmam 3 ay önce kapatıldı ama o anda adsenseye bağlı olan bütün kanalların gmaillerin kökten ucurdum ve bu olaydan sonra videoları deneme hesaplarında 2-3 hafta beklettikten sonra sğlam videoları yeni bir kanala alıp ordan adsenseye bağladım. bir daha para kazanma bu sekilde kapatılmaz. su anki bağlı kanallara 3 ayda tek bir dünya engeli bile gelmedi.
telifli kanallar eleştirinize gelirsem 27 kanalda sadece 1 kanalda telif var (telifli film kanalı az çnce ikinci telifini aldı kökten ucurdum).

yapıcı eleştiriniz için tesekkür ederim hocam..
para kazanmam 3 ay önce kapatıldı ama o anda adsenseye bağlı olan bütün kanalların gmaillerin kökten ucurdum ve bu olaydan sonra videoları deneme hesaplarında 2-3 hafta beklettikten sonra sğlam videoları yeni bir kanala alıp ordan adsenseye bağladım. bir daha para kazanma bu sekilde kapatılmaz. su anki bağlı kanallara 3 ayda tek bir dünya engeli bile gelmedi.
telifli kanallar eleştirinize gelirsem 27 kanalda sadece 1 kanalda telif var (telifli film kanalı az çnce ikinci telifini aldı kökten ucurdum).

anladım. umarım satıcı bulabilirsiniz ve aciliyetinizi giderirsiniz. ancak gercekten acil bir durum varsa kanalları ayrı ve adsenseyi ayrı satışa sunarsanız. daha seri satış yapabilirsiniz. miktar yüksek olunca insanlar pek yanaşmıyor.

anladım. umarım satıcı bulabilirsiniz ve aciliyetinizi giderirsiniz. ancak gercekten acil bir durum varsa kanalları ayrı ve adsenseyi ayrı satışa sunarsanız. daha seri satış yapabilirsiniz. miktar yüksek olunca insanlar pek yanaşmıyor.

3-4 günde satıldı satıldı satılmazsa artık eşten dosttan borç isteyecez :)
ilginiz icin tesekkür ederim

Hocam satmayın. Üzülüyorum kanalların satılmasına :/. Hepsi ayrı ayrı emek.

kanal değilde sadece adsense satacak olursan alabilirim sadece adsenseyi satabilirsen pm lütfen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri