KanalTakip – YouTube Kanal ve Video Yönetim Aracı
KanalTakip, YouTube içerik üreticileri için geliştirilmiş kapsamlı bir masaüstü yazılımdır. Videolarınızı organize etmenizi, performanslarını analiz etmenizi ve kanal yönetimini kolaylaştırmanızı sağlar.
Genel Özellikler
- YouTube Video Takibi: Videolarınızı başlık, ID, izlenme sayısı, yüklenme tarihi, thumbnail, durum ve açıklama gibi kriterlerle listeleyin.
- Otomatik Kontrol Sistemi: Belirli aralıklarla video verilerini otomatik olarak güncelleyebilir.
- Raporlama Modülü: Video performansına dair detaylı raporlar oluşturun.
- Grafiksel Görselleştirme: İzlenme trendi ve video etkileşimlerini grafiklerle takip edin.
- Yedekleme ve Geri Yükleme: Program ayarlarını ve verilerinizi yedekleyip gerektiğinde geri yükleyebilirsiniz.
- Kolon Ayarları: Video listesi görünümünü kişiselleştirin, hangi bilgilerin gösterileceğini seçin.
- Thumb Al Özelliği: Videoların thumbnail görsellerini otomatik olarak indirip görüntüleyin.
- Kullanıcı Dostu Arayüz: PyQt5 ile hazırlanmış sade ve anlaşılır tasarım.
- Kurulumsuz Çalışma: Tek dosya (EXE) olarak sunulur, doğrudan çalıştırılabilir.
Ekstra Özellikler
- Toplu Kanal Ekleme: Birden fazla kanalı aynı anda sisteme ekleyerek toplu takip imkânı.
- Excel İşlemleri: Kanal ve video verilerini Excel’e aktararak detaylı analiz yapabilir, raporlarınızı dışarıya alabilirsiniz.
- Telegram Bildirim Sistemi: Kanal ve video güncellemelerini Telegram üzerinden anlık bildirim olarak alabilirsiniz.
- Program Ayarları: Kendi kullanım alışkanlıklarınıza göre programı özelleştirin.
- Lisans İşlemleri: Kullanım haklarını yönetmek için entegre lisans menüsü.(Offline Lisans Sistemi ile Lisans sunucularına bağlı kalınmaz)
- Yedekleme İşlemleri: Tüm verilerinizi güvenle saklayın ve gerektiğinde geri yükleyin.
- Bildirim Menüsü: Program içi uyarılar ve sistem mesajlarıyla her şeyden haberdar olun.
Dailymotion Desteği
Programın Dailymotion entegrasyonu şu an aktif değildir. Bu özellik bir sonraki versiyon güncellemesinde eklenecektir.
Kimler Kullanmalı?
- YouTube içerik üreticileri
- Video arşivini düzenli tutmak isteyen profesyoneller
- Otomatik kontrol ve raporlama ile zaman kazanmak isteyen herkes
- Kanal büyümesini analiz etmek isteyen dijital pazarlamacılar
- Telegram üzerinden anlık bildirim almak isteyen kullanıcılar
Dağıtım Bilgisi
- Program tek bir .exe dosyası olarak sunulur.
- Windows 10 ve üzeri sistemlerde sorunsuz çalışır.
- Tüm veriler yerel olarak saklanır, çevrimdışı kullanım mümkündür.
- Excel ve Telegram entegrasyonları sayesinde dış dünyayla bağlantı kurar.
- Herhangi bir API Bilgisine ihtiyaç duymaz(Telegram Sistemi Hariç)
- İlk Kurulum Tarafımca yapılmaktadır.
Programa ait görsellerden bazıları

- Telegram Bildirimleri Özelleştirme

- Telegram Rapor Ayarları

Not: Program yerel olarak yedekleme yapılabilir şekildedir. Program ilk çalıştığında otomatik olarak ikonları kendisi üretmektedir.
Programı kullanmak isteyen kişiler için 24 saatlik demo lisans sağlayabilirim
Program için bir fiyat politikası belirlemedim, gelen istek ve taleplere göre program üzerinde tam güncelleme yapıp yeni version ile daha stabil hale getirmek istiyorum
Programın indirme Linki
program ilk açıldığında hwid donanım numarası ister bunu kopyalayıp konu altına ya da bana özel mesaj ile yollayanlara programı sınırsız lisans şeklinde tanımlama yapıyorum
Programa Ait Virüstotal Sonuçları
Moderatör tarafında düzenlendi: