kanama nasıl durdurulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murato25

Yasaklanmış
arkadaşlar yanlışlıkla jiletle kolumu kestim façagibi oldu jiletinucunu açarken 1 saatttir kanıyor her ne kadar peçete bastırsamda derinin hemen üstünden sıyırıarak kesti nasıl durcak bu kanama ilk defa başıma geliyo

dostum dıger elınle tanpon yap ve acıle gıt derınse kesık

arkadaşlar yanlışlıkla jiletle kolumu kestim façagibi oldu jiletinucunu açarken 1 saatttir kanıyor her ne kadar peçete bastırsamda derinin hemen üstünden sıyırıarak kesti nasıl durcak bu kanama ilk defa başıma geliyo

sigarayı kırın ve basın yaraya

hocam kimseyi dinleme. acile git gidemiyosan.

KOLUNA TAMPON YAP. SIKICA BASTIR. FAKAT KOLUNU HAVADA TUT. KALPTEN YÜKSEKTE DURSUN. BU ŞEKİLDE 10 DAKKA DUR. SIKICA BASTIR ELİNLEDE

Aynen tütün basın.

arkadaşların dediği gibi acile git olmadı 112 yi ara onlar yardımcı oluyor

çok derinse vakit kaybetme, iğne iplikle bile zor dikiyorlar derin jilet kesiğini, sen kanamayı durdurmaktan bahsediyorsun.

dostum dıger elınle tanpon yap ve acıle gıt derınse kesık

sigarayı kırın ve basın yaraya

abartılcak durum değilde az bişey kesti çok az kanıyor ama ailem görmesin yanlış anlarlar annem sulugözdür hemen ağlar böyle şeylere bayılır falan oğlum faça atıyor diye durum bu az kanıyo ama 1 saaatir kanıyo
AALb7v.jpg

abartılcak durum değilde az bişey kesti çok az kanıyor ama ailem görmesin yanlış anlarlar annem sulugözdür hemen ağlar böyle şeylere bayılır falan oğlum faça atıyor diye durum bu az kanıyo ama 1 saaatir kanıyo
AALb7v.jpg

sigara kır tütünü bas kardeşim sen cok derin değil 2 dakika sürmez durması

Kolunu havada tut ve peçeteyle 10 dk bastır.Kan pıhtılaşır tahminim.Durmassa doktora git direk.

Herkes doktor gibi maşallah :D yara derin değil güzelce sabunla yıkayıp pamuk koyup bi mendille sarabilirsin pamğun üzerine vazelin krem vs sürersen kanama çabuk kesilir bu da benim tavsiyem :)

yaraya bez ile iyice bastir bi 5dk beklet yalnız kanamanın dıger turlu duracagını sanmıyorum jilet yarası kapanmaz

panik yapma, kesik bişey değilmiş :) olur ev kazaları öyle, ailen korkmaz merak etme, temizle etrafını,kurula, yarabandı sar.. geçmiş olsun

üstüne batikon(temizlemek için) uygula kardeşim sonrada bastır kanaması durur. Birde hazır konusu gelmişken arkadaşlar tetanoz aşılarınızı olun ya valla bak 10 seneliktir kendisi ve cidden kötü bir ölüm var sonunda.

AALb7v.jpg

hee cılızmış yarabandı yapıstır spama devam et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri