Kanıtlayabilirim dedim ve bana 14 gün süre verdiler

kptncksprv

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar an itibariyle kanalımı adsenseden kesersem 2.bir adsenseye eklersem, ayın 12 sinde para hangisinde kesinleşir acaba 1 demi 2 demi ?

Arkadaşlar bir kaç güne para kazanmam kapanacak diye bir mail aldım yüksek aboneli bir kanalımda ama ünleme düşen videolarda ticari kullanım haklarını kanıtlayabilirim dedim ve bana 14 gün süre verdiler, sizce bu 14 gün içinde para kazanma kapanırmı kapanmazmı ?

Bilen Arkadarşar yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum.

Gecen aylarda bende o sekilde adsense degisikligi yaptim. Mayis kazancini baska adsense kesinlesmesini istiyorsaniz. Ayin son gününe kadar aktarmak gerekiyormus,(birisi ayin 1. gününde 09:59'a kadarda oluyor yazmisti) bu cevabi aldiydim. Yani suan adsense degistirirseniz Mayis kazanciniz 1. de kesinlesmis olacak.
Benimde daha önce actigim konu burada:

http://www.ytpara.com/adsense-soru-...ni-kesinlesmeden-baska-adsenseye-tasimak.html

bendede olmuştu video sildim düzeldi bir dene istersen özgünsen kanıtla hatta spamsan video silip öyle dene

Arkadaşlar bir kaç güne para kazanmam kapanacak diye bir mail aldım yüksek aboneli bir kanalımda ama ünleme düşen videolarda ticari kullanım haklarını kanıtlayabilirim dedim ve bana 14 gün süre verdiler, sizce bu 14 gün içinde para kazanma kapanırmı kapanmazmı ?

Bilen Arkadarşar yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum.
bu mail geldikten en fazla 1 ay sonra para kazanması kapatılıyor...maalesef fazla bir ömrü olmuyor.bu maili alıp da sonucu değişeni duymadım.

bendede olmuştu video sildim düzeldi bir dene istersen özgünsen kanıtla hatta spamsan video silip öyle dene

hocam videoları zaten sildim, başka video yükledim ayın 12 sine kadar: yani para kesinleşinceye kadar zaman kazanayım diye ünlemli videoya kanıtlayabilirim dedim ve 14 gün zaman tanıdılar bana, mesajda gelmişti önceden para kazanmanız 3-4 gün içinde kapanabilir diye şimdi 14 gün içinde kapatmazlar değilmi ?

bu mail geldikten en fazla 1 ay sonra para kazanması kapatılıyor...maalesef fazla bir ömrü olmuyor.bu maili alıp da sonucu değişeni duymadım.

hocam sonucu önemli değil ya, benim istediğim paralar kesinleştikten sonra kapansın para kazanması, çünkü kesinleştiği gibi başka adsenseye taşıyacağım kanalımı ?

haziranda para kazanması kapatılırsa mayıs kazancını alırmıyım onuda bilmiyorum

bana mail gelmedi kanıt isteyince direk silmiştim

hocam sonucu önemli değil ya, benim istediğim paralar kesinleştikten sonra kapansın para kazanması, çünkü kesinleştiği gibi başka adsenseye taşıyacağım kanalımı ?

haziranda para kazanması kapatılırsa mayıs kazancını alırmıyım onuda bilmiyorum
kanalı siler kurtarır para kazanması açılınca tekrardan kökten silersin normal kesintiyle kesinleşir.ben öyle yapmıştım.adsensen varsa diğer kanalları 2.adsenseye taşı.

kanalı siler kurtarır para kazanması açılınca tekrardan kökten silersin normal kesintiyle kesinleşir.ben öyle yapmıştım.adsensen varsa diğer kanalları 2.adsenseye taşı.

hocam 10k aboneli kanaldır silmeye ellerim gitmiyor :D

hocam 14 günlük kazanç bence hesaptan düşer dönem sonu kesintisi yüksek olur
bir video var 29 gün boyunca 100$ kazanmışsanız kesinleşmeden ya da dönem sonu olmadan silmek dahil işlem yaparsanız o videodan elde ettiğiniz üçret dönem sonundan düşer bence youtube kesintilerinin çok olmasının nedenlerinden biri budur tabi diğeri de saçma sapan tıklama almaları.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri