Merhaba Arkadaşlar Bir Kantin İhalesine Girmeyi Planlıyorum Kantin İşletme Belgesi Olan Birini Buldum Sanırım Fakat Onunla İletişime Geçmeden Önce Aklıma Takılan Soruların Yanıtını Arıyorum Bilgisi Olanlar Yardımcı Olabilirlerse Sevinirim...
1 - Kantin İşletme Belgesi Kira Fiyatları
2 - Kantin Belge Sahibinin Adınamı Olacak Benim Adımamı olacak
3 - Kantin Belge Sahibinin Adına Olacaksa Aramızda Herhangi bir sözleşme örneği felan bulabilirmiyim.
şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
benim babam emekli kantinci
Kantin onun olur hiçbir hak idda edemessin tüm masrafı yaptırıp bu adamı tanımıyorum hırsız bu derse basına iş alırsın kantin yönetmeliğine göre belge sahibinin her gün okulda olması gereki yani normal iş yeri gibi belgemi kullandım kantini aldım işçi çalıştırıyorum şeklinde olmaz o adamda mecburen çalışmak zorunda ayrıyetten sen ssklı o bagkurlu olucak

işverenin olarak gözükcek
kira olarak ne verirsin bilmemde maaş olarak 1000 tl ücretini versen en az 1000 tlde belge için isticektir zaten sana sadece o adamın maaşı 2000 tl en az ona göre hesapla birde Ortaokul ve lise anca paraeder ilkögretim alma kesinlikle
Kar oranıda şu şekilde hesaplarsan mantıklı olur senin için
Ortaokul ve lise için geçerli tabi bu
Okul ögrenci sayısını 1 liradan çarp zaten bunların yarısı hemen hemen kantinden alısveriş yapmıcakdır ortalama bir liran aslında alısveriş yapa müşteri sayına göre 2-3 tl gibi bir rakama gelickdir ama sen basit hesap için mevcut çarpı 1 tl olarak hesapla bunun
Örnek kar zarar tablosu olarak
1000 mevcutlu bir okulda her gün 1000 tlden 5 günde 5000 Tl toplarsın kiran 5000 lirayı geçmesin zarar edersin
1 hafta kiraya 1 hafta mala 1 hafta muhasebeci faturan personele 1 haftada net sana kalıcak para
Yani sanada 5000 lira kalır totalde ama bana sorarsan bu kadar ucuza kantin bulmak artık çok zor bulursunda gariban semtlerde 400-500 müşterisi olan okullar olur oda bu kiralara tutulmaz tutarsan zarar edersin