- Web sitesi
- www.vatanticaret.net
arkadaşlar bu nasıl iştir aylar önce kapanan bir kanalım vardı devre dışıydı yani google hesabı bile ve onun yüzünden hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı diyor bu nasıl iştir hesap ortada yok toplulluk kuralını nası ihtar etmiş oluyorum.Google ve youtube hesabı devre dışı iken silememde ilerde yine karşıma çıkacak ozaman ?
---------- Mesaj saat 16:53:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:37:43 civarında gönderildi. ----------
arkadaşlar bunun gibi bir kaç tane daha var komple hesabımın devre dışı kalması hem youtube hem google.googlede hesap devre dışı olduğundan kanalı falan hesabı silemiyorum kökten nasıl yapacaz.bu ilerdede çıkar karşıma mutlaka
---------- Mesaj saat 16:53:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:37:43 civarında gönderildi. ----------
arkadaşlar bunun gibi bir kaç tane daha var komple hesabımın devre dışı kalması hem youtube hem google.googlede hesap devre dışı olduğundan kanalı falan hesabı silemiyorum kökten nasıl yapacaz.bu ilerdede çıkar karşıma mutlaka