Kapanan Kanal Tel. Doğrulama Olmuyor.. | Gerçek No.

dreadlord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar Adsenseye bağlı alt kanallarım kapandığı için eş dosttan numara temin etmeye çalıştım.

Kapatmak için son 1 kanal kaldı

Dünden beri google mail ile hiç bir alakası olmayan babaannemin numarasını bile denedim Kod gelmiyor. Kod alanı bile çıkmıyor. Bu şekilde bir sorun veriyor hangi numarayı yazarsam yazayım..

Kod:
This phone number cannot be used for verification. Learn more

Sorum şu; Adsense hesabını farklı hesaba mı taşıyayım yoksa bir şey olmaz mı diyorsunuz ?

Bu konuda tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.

S.a arkadaşlar Adsenseye bağlı alt kanallarım kapandığı için eş dosttan numara temin etmeye çalıştım.

Kapatmak için son 1 kanal kaldı

Dünden beri google mail ile hiç bir alakası olmayan babaannemin numarasını bile denedim Kod gelmiyor. Kod alanı bile çıkmıyor. Bu şekilde bir sorun veriyor hangi numarayı yazarsam yazayım..

Kod:
This phone number cannot be used for verification. Learn more

Sorum şu; Adsense hesabını farklı hesaba mı taşıyayım yoksa bir şey olmaz mı diyorsunuz ?

çerezleri temizle hocam ıp değiş süzelir bende de olmuş du

Bu konuda tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.

çerezleri temizle hocam ıp değiş süzelir bende de olmuş du

Peki adsense yi taşıyayım mı hocam ? Önerir misin ?

Gözlemlediğim kadarı ile adsense mailini ne kadar taşırsam taşıyım pub id kodu değişmiyor..

Bekle ve gör politikası mı izlemek lazım..
Adsanse taşımanin bi etkisi yok hocam sen bilirsin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Surekli ust ustefarkli hesaba girince bendede oyle oluyor. Ya hic kullanilmamis bir tarayici indirip kurun. Yada farkli bir pc den girip silmeyi deneyin sorun duzelecektir hocam.

örnek telefon ile doğrulama yap gelmedimi geri tuşuna bas tekrar gönder kodu de o zaman geliyor bende de bu sorun vardı bu yöntemle çözdüm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri