Kapanan Kanala Artık 1 İtiraz Edilebiliyor.

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Net

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Daha önce varmıydı biliyormuydunuz bilmiyorum. Ytparada bulamadım konuyu. Şimdi kanal kapandı spam,aldatıcı o bu şu birçok kez telif hakkıyı vs diye kanala girdiğinizde bu hatayı alıyoruz yani kısaca kanal kapanmış. Buna itiraz ettim. Daha önce 22 gün boyunca itiraz ettiğim kanal açılmıştı. Şimdi itiraz ettim ve sonuç ilkinde olumsuz denildi. Bir daha itiraz ettiğimde daha önce kısa süre önce itiraz edilmiştir diyor 4 5 gün önce etmiştim. ve bir daha itiraz edemeyeceğim söylenmiş.
Şimdiden geçmiş olsun. Olanlar Özgün çalışıpta kapanan kanallara olacak gibi.
Sayın Kullanıcımız,

İsteğinizi inceledik ve kısa süre önce bir itirazda bulunduğunuzu fark ettik. Lütfen önceki itirazınızın sonucunu bekleyin. İtirazla ilgili karar verildiyse lütfen o sonucu dikkate alın. Not: İkinci kez itiraz edemezsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

bi süredir vardı bu.ben bundan 2 ay önce kapanan bi kanala geçen hafta itiraz ettim,daha öncede kanal kapandıgında 1 defa itiraz ettim ama kanal açılmadı,gelen maila dahi bakmamıştım,urlden kontrol ediyordum kanal açıldı mı diye.işte geçen hafta bu kanala itiraz ettim,zaten cevap vermişiz diye aynen bu mailı attılar :)

Son zamanlarda hiç bir kapanan kanalım açılmadı Açılmadığı için coğu zaman kapanan kanala itiraz etmıyorum İkinci itiraz yanılmıyorsam bir müddet gectıkten sonra tekrar yapılıyor

Her 15 günde bir itiraz yapılabiliyor. Özgün kanalıma 3 aydır 15 günde bir itiraz ediyorum ama maalesef olumlu dönüş alamadım...Sanırım manuel inceleme çok sık denk gelmiyor yeni sistemde :(

Adsense'a bağladığım her kanal anında kapatılıyor. bilgisayarı modemi değiştirdim yine fayda etmedi. Güzelim 3 kanal heba oldu. Az buz değil toplam günlük 100 lira getiriyordu ve özgün kanallardı.
1 kanal kapatıldığı zaman diğer kanallarda otomatik olarak kapatılıyor. adsenseları çöpe atıcaz. eski maillerede girmicez ama kullandığım mail var onu ne yapıcam bilmiyorum.
Ya spam yüzünden tüm Türkiye fişlendi resmen.

Adsense'a bağladığım her kanal anında kapatılıyor. bilgisayarı modemi değiştirdim yine fayda etmedi. Güzelim 3 kanal heba oldu. Az buz değil toplam günlük 100 lira getiriyordu ve özgün kanallardı.
1 kanal kapatıldığı zaman diğer kanallarda otomatik olarak kapatılıyor. adsenseları çöpe atıcaz. eski maillerede girmicez ama kullandığım mail var onu ne yapıcam bilmiyorum.
Ya spam yüzünden tüm Türkiye fişlendi resmen.

Adsenseye birden fazla kanal bağlanınca kapanıyordu bildiğim kadarıyla

sana tavsiyem.yeni bir ads ac ve o ana kanal uzerinxen yukleme yap tabi ip.cerez felan herseyi temizle bu formda benim.kadar kanal.kapattiran olmamistir deneme yanilma yontemiyle caresini buldum format bile attim.pc ye mac sorunlu diye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri