Kapanan kanalı partner açtırabilir mi

gecekusu12

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Adsense yüzünden para kazanması kapanan kanalı partner şirketleri açtırıp kendilerine sokabilir mi ?

Benim günlük 100.000 izlenimli 30K aboneli kanalım var adsense sahte etkinlik yüzünden kapandı.Bir tane partner şirketini yazdım.Neden kapandıklarını falan sordular en son kendi aralarında görüşüp size bilgilendirme yapacağız dediler.

Partnerların bu kanalı açtırma şansı var mı ?

Kanal illagel değil özgün bir kanal

Yada Para ile bu işi birileri yapabilir mi ?

Not:Adsense yaptığım itirazı reddetti.

Yabancı adsense itiraz formuna itiraz ettim bakalım belki onlar açabilir

Son düzenleme:
Ozgun degilse hic ihtimal yok ama ozgunse tanidigin aranin iyi oldugu bi network sirketi biseyler yapabilir. Hatta form doldurursun kendin dahi actirabilirsin.

Normal şartlarda bazen kendi kanallarimizi bile actirabiliyoruz imkansız demek Yanlis olur. [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] sen ne diyorsun bu konuda.

mobil mesaj

partner fırmalarının oyle bır yetkısı bulunmamakta müdahele edemezler cunku partnera baglı bı kanal degıldı,ama özgun kanalsa sen bızzat youtube mesaj atmayı denedınmı

Ozgun degilse hic ihtimal yok ama ozgunse tanidigin aranin iyi oldugu bi network sirketi biseyler yapabilir. Hatta form doldurursun kendin dahi actirabilirsin.

Malesef Kanalın para kazanma sekmesinde adsense yüzünden kapanmıştır yazıyor.
İtiraz ettim,Mail attım
Gelen mailler genelde adsense ekibinin detaylıca incelemesi sonucu bu kararı aldıklarını yazıyor.

Akıl var mantık var ben 3 kuruş için niye kendi reklamlarımı tıklayayım ki zaten günlük 100K izlenme alıyorum.

---------- Spam Engelliyici 17:17 ---------- Önceki Mesaj 17:15 ----------

partner fırmalarının oyle bır yetkısı bulunmamakta müdahele edemezler cunku partnera baglı bı kanal degıldı,ama özgun kanalsa sen bızzat youtube mesaj atmayı denedınmı

Partner a yazdım bana bu kadar mesajı boşuna atmadıklarını düşünüyorum.
Belki adsensede tanıdıkları yada rica ederek açtırabilirler diye düşünüyorum.Sonuçta kanal illagel değil

Malesef Kanalın para kazanma sekmesinde adsense yüzünden kapanmıştır yazıyor.
İtiraz ettim,Mail attım
Gelen mailler genelde adsense ekibinin detaylıca incelemesi sonucu bu kararı aldıklarını yazıyor.

Akıl var mantık var ben 3 kuruş için niye kendi reklamlarımı tıklayayım ki zaten günlük 100K izlenme alıyorum.

Iyide senin kanalin kapanmamiski. Adsense hesabin yuzunden para kazanman kapanmis. 6 ay sonra acilir o. Sadece ozgun kanalin bagli oldugu adsense hesabi durduk yere kapatilmaz. Mutlaka yanlis biseyler olmustur.

%100 ozgunse ve bot vs kullanilmamissa yuklemelerde actirilabilir. Daha once actirdik forumdan birkac kanali bu sekilde.

Iyide senin kanalin kapanmamiski. Adsense hesabin yuzunden para kazanman kapanmis. 6 ay sonra acilir o. Sadece ozgun kanalin bagli oldugu adsense hesabi durduk yere kapatilmaz. Mutlaka yanlis biseyler olmustur.

Araştırdım yabancı forumlarda ve adsense formunda yazdım.6 ay sonra bile açılmayacağı yazıyor.Çünkü Adsense hesabı açılmazsa youtube kanalınızın para kazanması da açılmaz diyorlar

---------- Spam Engelliyici 17:21 ---------- Önceki Mesaj 17:20 ----------

%100 ozgunse ve bot vs kullanilmamissa yuklemelerde actirilabilir. Daha once actirdik forumdan birkac kanali bu sekilde.

Manuel ve kendi çekimlerimiz.

Hocam bu arkadasin kanali kapali degil. Sadece adsense hesabi banlandigindan dolayi kanalin para kazanmasi kapali. Ben 6 ay sonra acilir diye biliyordum ama arkadas aksini soyluyor.

anladıgım kadarıyla kanal kapanmamış kanalın para kazanması kapanmış bu yüzden özgünde olsanız sizin adsenizle alakalı durum ve açmıyorlar.bu yüzden adsenseniz hangi mail ise o mailden kapanan kanalla ilgili açıklama yazıp göndermelisiniz.

yani baglı olan kanalıma tıklamadıgımı saldırı şeklinde birşey olabileceğini veya kendi bilgisayarınıza giren virüs sizin kanalınıza tıklama izlenim sagladıgını artık mantıklı ne açıklama yapılcaksa.

anladıgım kadarıyla kanal kapanmamış kanalın para kazanması kapanmış bu yüzden özgünde olsanız sizin adsenizle alakalı durum ve açmıyorlar.bu yüzden adsenseniz hangi mail ise o mailden kapanan kanalla ilgili açıklama yazıp göndermelisiniz.

yani baglı olan kanalıma tıklamadıgımı saldırı şeklinde birşey olabileceğini veya kendi bilgisayarınıza giren virüs sizin kanalınıza tıklama izlenim sagladıgını artık mantıklı ne açıklama yapılcaksa.

Böyle itiraz ettim Türkçe itiraz formuna kabul etmediler.Şimdi ingilizce olarak yazıp yabancı itiraz formunu kullanıp mail attım belki yabancılar anlarlar dururmu.

Merhaba arkadaşlar

Adsense yüzünden para kazanması kapanan kanalı partner şirketleri açtırıp kendilerine sokabilir mi ?

Benim günlük 100.000 izlenimli 30K aboneli kanalım var adsense sahte etkinlik yüzünden kapandı.Bir tane partner şirketini yazdım.Neden kapandıklarını falan sordular en son kendi aralarında görüşüp size bilgilendirme yapacağız dediler.

Partnerların bu kanalı açtırma şansı var mı ?

Kanal illagel değil özgün bir kanal

Yada Para ile bu işi birileri yapabilir mi ?

Not:Adsense yaptığım itirazı reddetti.

Yabancı adsense itiraz formuna itiraz ettim bakalım belki onlar açabilir

Çok tanıdık geldin :)

Hocam bu arkadasin kanali kapali degil. Sadece adsense hesabi banlandigindan dolayi kanalin para kazanmasi kapali. Ben 6 ay sonra acilir diye biliyordum ama arkadas aksini soyluyor.

Dogru diyorsunuz hocam, ben konuyu tam okumadim o yuzden yanlis anlamisim. Eger para kazanma kapandiysa, 6 ay gecse bile acilmadigi oluyor.

Manuel ve kendi çekimlerimiz.

Hocam kanalinizin para kazanmaya kapatilmasi konusunda yapilacak pek birsey yok acikcasi. Ben kanaliniz komple kapandi diye dusunmustum..

Dogru diyorsunuz hocam, ben konuyu tam okumadim o yuzden yanlis anlamisim. Eger para kazanma kapandiysa, 6 ay gecse bile acilmadigi oluyor.

Hocam kanalinizin para kazanmaya kapatilmasi konusunda yapilacak pek birsey yok acikcasi. Ben kanaliniz komple kapandi diye dusunmustum..

Birkez daha şansımızı deniyoruz. Umarım açılır çünkü epey bir emek var. Bir tane alıntı dahi video yok %100 özgün bir kanal.

Hayırlısı olur inş. Cevap verdikleri anda tekrar konuyu hortlatırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri