Kapanan kanalı silmek

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kapanan bir kanalı hemen siliyorum . ancak bir iki ay önce diğer adsensemde 4 tane izlenimi yüksek kanalımın para kazanması gitmişti o kanallarımı silip açarak para kazanmasını geri getirmiştim ancak % 90 kesinti olmuştu. şimdi aklımda şu soru oluştu bir kanal herhangi bir ssebepten ötürü kapandığında o kanalı silersek bu kesinleşene etki ediyormu. olumlu yada olumsuz. devamlı silen arkadaşlar nekadar kesinti oluyor? ve yapmayan arkadaşlar sizde nekadar kesinti oluyor? bilgilendirirmisiniz

para kazanma giderse silsende silmesende kesinti aynı olur. teliften spamdan vs kapanmalarda ise kesinti olmaz.

Eğer kapanan kanalı g+ dan silersen kesintiye etki ediyor ama para kazanmanın kapandığı kadar fazla değil. Ben önceleri silmiyordum her ay yuzde 18 kesinti oluyordu sildikten sonra 3 4 ay boyunca hep %25lerde kesinti yaşadım. Sonra silmeyi bıraktım.

Spamdan yada teliften kapanmasi fark edermi peki. Teliften kapanincada kesinti olmuyotmu. Spamdan kapaninca silersem kesinti olirmu

---------- Spam Engelliyici 16:20 ---------- Önceki Mesaj 16:17 ----------

Hocam acaba o bahsettigin %25 o silinen kanalin butun getirisi olmasin. Yani silinen kanaldqn hic para vermeme ihtimaali varmidir

Eğer kapanan kanalı g+ dan silersen kesintiye etki ediyor ama para kazanmanın kapandığı kadar fazla değil. Ben önceleri silmiyordum her ay yuzde 18 kesinti oluyordu sildikten sonra 3 4 ay boyunca hep %25lerde kesinti yaşadım. Sonra silmeyi bıraktım.

g+ dan silince ne kadar fazla kesinti oluyor hocam normalde yüzde 20 dersek yüzde 40 lara cıkmıyordur heralde?

google + silinmesi gerek geçmişten iz bırakmamak için diye düşünüyorum.

HTML:

Öyle de ne kadar kesinti oluyor o da önemli? Sen hep g+ dan mı siliyordun ne kadar kesinti oluyordu?

G+ dan silen arkadaslar kesinti nasil oluyor . Yuksek bir orana mi cikiyor. Kanalla ilgili veri olmadigi icin hepsini kesebilirlermi ??

yüzde 20 ancak adsensem ilk kez spama düştü ne olur ne kadar kesinti olur bilinmez. ben aslında günü kurtarma derdin de değilim şu spama düşme mevzusunu çözme peşindeyim üstat

Öyle de ne kadar kesinti oluyor o da önemli? Sen hep g+ dan mı siliyordun ne kadar kesinti oluyordu?

yüzde 20 ancak adsensem ilk kez spama düştü ne olur ne kadar kesinti olur bilinmez. ben aslında günü kurtarma derdin de değilim şu spama düşme mevzusunu çözme peşindeyim üstat

Ben de deniyorum da henüz olumlu bir sonuç yok daha önce spama düşen adsensemde kesinti aynı olmuştu kardesim yüzde 20 o yüzden benim önceliğim banlanmadan su parayı alabilmek hayırlısıyla :)

ArkadSlar silen varmi kapanan kanali silince daha cok mu kesinti oluyor ?

kapanan kanalı silemiyorum.

Arkadaşlar merhaba, benimde bir sorunum var,
kanalımda para kazanma iptal
olmuş.alttaki mesaj nedeni ile. sanırım altta mesajda yazan diğer kanal sebep olmuş. o kanalı nasıl sileceğimi bulamadım.o kanal kapalı. google + dan denemeye çalıştım ama orayada girmiyor. bunu ana kanalımdan nasıl ayırıcam. bu alt kanallarımdan biri değil ayrı bir kanal. bilgi paylaşımında bulunursanız memnun olurum.Selamlar...
'''Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer xxxx adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır.'''

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri