Beyler 6 7 ay önce bir kanalım kapanmıştı ancak şuanda açılmıış itiraz etmiştim kabul olmuş. şöyle bir mail gelmiş ancak para kazanması hala kapalı para kazanma kısmının yanında şöyle yazıyor (ve kontrol paneli video yönetici kısmıda felan hiçbir yere girmiyor kanal ayarları sekmesinin altındaki özellikler kısmı sadece açılıyor öteki taraflar hiç çalışmıyor beyler)
AdSense hesabınızın durumu nedeniyle bu hesapta para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin
Googleden gelen mesaj da şu şekil
Sayın Kullanıcımız,
E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.
Askıya alınma durumunuzu oluşturan koşulları yeniden inceledik ve hesabınızın eski durumuna getirilmesinin uygun olacağına karar verdik. Diğer bir deyişle, hesabınız tekrar etkin ve çalışır durumdadır.
Bu kanalın para kazanmasını nasıl açıcam bilgisi olan başına gelen yardım edebilirmi arkadaşlar
AdSense hesabınızın durumu nedeniyle bu hesapta para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin
Googleden gelen mesaj da şu şekil
Sayın Kullanıcımız,
E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.
Askıya alınma durumunuzu oluşturan koşulları yeniden inceledik ve hesabınızın eski durumuna getirilmesinin uygun olacağına karar verdik. Diğer bir deyişle, hesabınız tekrar etkin ve çalışır durumdadır.
Bu kanalın para kazanmasını nasıl açıcam bilgisi olan başına gelen yardım edebilirmi arkadaşlar
Son düzenleme: