Kapanan Kanalın Parasını Aldım [Awesomeness]

Cevap: Kapanan Kanalın Parasını Aldım

Arkadaşlar merhaba; Bu gece sevindirici bir olayla karşınızdayım.

Öncelikle şu konumu okuyunuz olayı anlamak adına.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...130-olan-partner-kanal-spama-yenik-dustu.html

Ben bu kanalıma itirazlarda bulundum.Partner şirketine mailler gönderdim ve en sonunda olan bu :

143 $ dan önce ödeme yapmayan Awesomeness ödememi göndermiş.Hem de spamdan kapanan kanalım için.

İyi geceler..

Dostum selamlar,
konu biraz eski ancak benimde şimdi ihtiyacım olduğu için yazıyorum.
Geçen kapatılan dizi kanalımda, içeride 47$ ayrıca biliyorsunuz 3-4 gün geriden geliyor veriler(ki bu 3-4 gün 200-300k izlenim vardı) tam olarak miktarı bilmediğim bir para içeride kaldı.
Sizin süreç içerisinde Partner ile ilgili yazışma taslağını rica edebilirmiyim?
Yani benim de ingilizcem var onda sorun yok ancak hangi bilgileri göndermeliyim yada nasıl bir uslup kullanmalıyım bunun hakkında bilgi almak istedim. Teşekkürler

Cevap: Kapanan Kanalın Parasını Aldım

Arkadaşlar sürekli bu konu hakkında mesaj alıyorum.Yaptığım özel bir şey yok sadece networkun ana mail adresine mail attım ve ödeme formu oldurdum yani hepsi buydu.Siz de aynı yolları deneyiniz bana yapıldı ödeme konuda belirttiğim gibi şans mı politika mı bilemiyorum ancak aynı yolları deneyiniz.

Edit1: Bugün ödeme almadım konu tarihine bakınız lütfen.

Edit2: Ödeme eşiğinin geçilmemiş olduğuna kesinlikle eminim arkadaşlar sürekli takip ettiğim bir kanalımdı ve son 1 hafta video yüklenmemişti izlenen video da yoktu 1 günde 20-25 $ kazandırma ihtimali dahi yoktur.

awesomeness kaç telifle kanal kapanıyor beyler bilen varmı

Hocam telifler toplu gelebiliyor yani 3 videoya gelen telif 1 olarak görünüyor.

Buradan kontrol ediniz: https://www.youtube.com/features

hocam telifler telif 1,telif 2 ,telif 3 olarak gözüküyor 3 gün oldu geleli

---------- Mesaj saat 19:25:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:54:45 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar merhaba; Bu gece sevindirici bir olayla karşınızdayım.

Öncelikle şu konumu okuyunuz olayı anlamak adına.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...130-olan-partner-kanal-spama-yenik-dustu.html

Ben bu kanalıma itirazlarda bulundum.Partner şirketine mailler gönderdim ve en sonunda olan bu :

143 $ dan önce ödeme yapmayan Awesomeness ödememi göndermiş.Hem de spamdan kapanan kanalım için.

İyi geceler..

hocam şimdi bende 38 dolar için başvursam paramı alırmıyım ?

hocam telifler telif 1,telif 2 ,telif 3 olarak gözüküyor 3 gün oldu geleli

---------- Mesaj saat 19:25:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:54:45 civarında gönderildi. ----------

hocam şimdi bende 38 dolar için başvursam paramı alırmıyım ?

Hocam bunu bilemem ki bn yetkili bi abi değilim :) Şansınızı deneyin ama mutlaka.

90 dolar vardı bendede soru sorma bölümüne istek yolladım paypal adresimi kapanan kanalı felan kalan paramı istediğimi söyledim :D ödeme formu nerde doldurmadım onu sıkıntı olur mu acaba ?

90 dolar vardı bendede soru sorma bölümüne istek yolladım paypal adresimi kapanan kanalı felan kalan paramı istediğimi söyledim :D ödeme formu nerde doldurmadım onu sıkıntı olur mu acaba ?

sonucu mutlaka paylaş bizle lütfen

bana çok saçma geliyor..kanal kapansa da adsense ödüyor bunlara parayı..o niye bize ödemiyor..neymiş eşiği geçemedik o zaman yeni bi kanal şansı ver paranın üstüne ne yatıyon.

sonucu mutlaka paylaş bizle lütfen

bana çok saçma geliyor..kanal kapansa da adsense ödüyor bunlara parayı..o niye bize ödemiyor..neymiş eşiği geçemedik o zaman yeni bi kanal şansı ver paranın üstüne ne yatıyon.

aynen öyle inş alırım hocam detaylı olarak anlatırım sonucu bu konudan :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri