Kapanan Kanallar Açılıyor

• Kullanıcı wareback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Türkçe yazıyorsunuz dimi mesajlarını? google Türkiye okuyor mu bunları acaba yoksa direk oto mesaj mı. bana hep aynı mesajı yollayıp duruyorlar.

türkçe yazdım bana da hep oto mesaj geliyor baze ingilizce bile yazdığım oldu sonunda açıldı

Evet açıyorlar ama durum şu adamın önüne liste geliyor 100 tane bunun 50 sine kabul 50 sine red veriyor şansınıza aynı ruletgibi (kırmızı,siyah) ilk seferde kabul gelebilir 50. seferde de , yeşil(0) ise tüm kanallarınızın kapanması gibi bir sonuç doğurur belki :D

İyi dil farketmiyor sanmıyorum okuduklarını fırça çektiğim zaman da açtıkları çok oldu, iyi nazik bi dille söylediğimde üst üste red cevabı aldığımda.

Flagçılar çok olmaya başladı bunlar sadece bize değil yt yede zarar siz para kazanıyorsanız yt hayli hayli kazanıyor zaten. Bu iş yayılırsa çalışanlar %80 red %20 kabul vermeye başlar okadar. Bu sefer daha çok şikayet gelicek en sonunda tek flagdan kapanma bitecektir. Nereye kadar şikayet cevaplicaklar adamlar.

5-6 sene önce kapanan bir kanalı açtırabilirmiyiz sizce? :D
İçinde önemli videolar vardı. 1-2 tane ihlal eden videodan dolayı kapanmıştı.

İçerik size aitse yani kanal özgün ise kanalınız yeniden acilir başka türlü acilması imkansiz

Spam kanallarını geri açabiliyormuyuz arkadaşlar birde içerisindeki kalan para ne oluyor siliniyormu?

İçerik size aitse yani kanal özgün ise kanalınız yeniden acilir başka türlü acilması imkansiz

Film çalışıyorum flag atıyorlar açtırıyom atıyorlar açtırıyom gerçek telif dışında her türlü açılır. Sadece kendilerini kandırıyor avanak flagçı. Her açtığımda kanalda onlara mesaj iletiyorum tabi.2,3 kere den sonra pes ediyor artık avanak.

Merhaba Arkadaşlar

8 ocak ana kanalım kapatılmıştı kanala 2 Telif bide ihtar gelmişti

8 şubata kadar hergün mesaj attım onlar cevap verdi ben farklı mesaj attım ama açılmadı bende ümidi kesmiştim artık taki bugün bi arkadaş kapanan kanallarınızı açıyoruz diye konu açmıştı bende tekrar bi mesaj atiyim dedim

mesajda alt kanaldan yola girdim alt kanalın kapatılmasına seben ana kanalım gitti dedim okadar emek harcadım yazdım videoyu kendi evimde çektim dedim hertürlü kanıtı sağliyabilirim dedim okul masraflarımı bu kanaldan karşılıyorum dedim tekrar kanalımı inceleyin dedim 5 dk içinde kanalım açıldı

2 telif ve ihtarlı kanalı açtım arkadaşlar daha öncede 3 telifli 2 ihtarlı bi kanalı arkadaş açmıştı kesinlikle düzgün mesajla açıyolar alt kanaldan filan girin konuya her seferinde farklı mesajlar yazın ben 20 ye yakın mesaj attım

inşallah herkezin kanalı açılır
hocam bloggerden dolayı benim youtubenin para kazanması kapatıldı adsense kapatıldı yani :D onu açtırabilirmiyim sürekli msj çaksam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri