kapanan kanallardaki 01-27 ler 02-27 olmuş :)

hemato

Kayıtlı Üye
arkadaşlar delayed terminated yazan kanalların sağında 01-27 de ödenceği söyleniyordu, şimdi baktım o paralar 02-27 de ödencek diye değişmiş, bilin dedim :) olsun atsınlarda 02-27 de atsınlar :)

Mail attılar mailde de 02.26.2015 diyor onlarda bilmiyor bence :) öderlerse 2 ay sonraya razıyımda benim ümidim yok :D

Saçmaydı zaten 01-27 olması :) Neden aynı ay yapsınlarki ödemeyi :)

3 gün önce mail attılar bana kapanan kanalın ödemesini şubat 26'da yapacağız diye. size gelmedi mi mail?

Saçmaydı zaten 01-27 olması :) Neden aynı ay yapsınlarki ödemeyi :)

bende tam bunu söyleyecektim.kasım kazancının ödenmesi ise sorun var tabiki ama aralık ayının kazancından bahsediliyorsa bu konuda,ocakta ödenmeyecegi belliydi zaten.aralık kazancına bloke geldiyse,şubatta ödenecek :)

Ben kasim ayı için mail atmiştim 83 dolar kesinleşmişti 26 ocak 2015 ödenecekti 8 aralıkta kanalim flagla kapandı quiz de mail adresimi komple silmiş, quizden pp adresime mail gelmiş 3 gün once 59 dolar şubat 2015 ödenecekmiş. bu 59 dolar aralık ayından olabilirmi yoksa kasım ayın dan bır dahamı kesıntı yaptı.

Bu hangi partner için bana mail gelmedi

Ben kasim ayı için mail atmiştim 83 dolar kesinleşmişti 26 ocak 2015 ödenecekti 8 aralıkta kanalim flagla kapandı quiz de mail adresimi komple silmiş, quizden pp adresime mail gelmiş 3 gün once 59 dolar şubat 2015 ödenecekmiş. bu 59 dolar aralık ayından olabilirmi yoksa kasım ayın dan bır dahamı kesıntı yaptı.

bagzı kanallarda ekstradan kesinti yapıldı hocam,google ın bize bildirdigi kazancınız bu diyecekler yani başka bi deyişle kesintiyi google yaptı diyecekler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri