Kapanan Kanallardan Sonra Motivasyon

videoyap ı sucluyorsunuz ama adam gıbı 1 -2 gununuzu 5-6 kanalınızı feda edıp calısma mantıgını nasıl calısılıp nasıl yukleme ındırme render vb dıger seylerı yapacagını adam akıllı anlarsanız zaten sız otomatıkmen kendınıze bır sıstem lı calısma seklı yapmıs olucaksınız ki buda kapanmalarınızı yuzde99 oranında azaltacaktır tecrubeyler sabıttır
(allaha sukurler olsun)

eğer ümidini kaybediyorsan senin hayallerin yok dostum... ya da hayallerini gerçekleştirmek istemiyorsun.

videoyap ı sucluyorsunuz ama adam gıbı 1 -2 gununuzu 5-6 kanalınızı feda edıp calısma mantıgını nasıl calısılıp nasıl yukleme ındırme render vb dıger seylerı yapacagını adam akıllı anlarsanız zaten sız otomatıkmen kendınıze bır sıstem lı calısma seklı yapmıs olucaksınız ki buda kapanmalarınızı yuzde99 oranında azaltacaktır tecrubeyler sabıttır
(allaha sukurler olsun)
hocam alıntı yapmadan mı yanlışlıkla mı attınız yoksa bana mı attınız anlamadım :D
ben videoyapı kesinlikle suçlamıyorum bu işlerde acemi olabilirim upload işlerinde ama yani mal değiliz araştırdım ve 2 yıl öncede bu bottan deneme almıştım iyi bir bot ve desteği sağlam olduğu için kullanıyorum kimseyi neden kötüleyeyim.
eğer ümidini kaybediyorsan senin hayallerin yok dostum... ya da hayallerini gerçekleştirmek istemiyorsun.

pes etmeyeceğim hocam şimdi başlıyorum sıfırdan.

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] valla 20tanede 15 gitmiştir 2 günde ama önceden çok gitti benim :D

Haklısın hocam videoyap pişmanlıktır...

Şimdiye kadar denediğim diğer bot çeşitlerinden her pişman olduğumda 1 adet videoyap aldım şimdi toplam 4 videoyap ile çalışıyorum :D

dün başlık açtım uyumadan kanallar gitti diye sabah işe koyuldum 5 güzel kanal açtım videolar yüklenirken akşam 6 gibi kapandı hepsi çoğu kişininde kanalıgün içinde kapandı zaten youtubenin botlarının işi.
videoyap kullanıyorum şimdi tekrar asılıcam.

herşeye sıfırdan ikinci kez başlıyorum. kendini motive ettirdiğiniz bişi varmı ben ümidimi ufaktan kaybediyorum o hırslı hikmete bişi oldu pes edecek duruma geldi :mad:
youtube her kanalımı kapattığında bunu açıyorum :D https://www.youtube.com/watch?v=A52GRwaqQyw

Son düzenleme:
dün başlık açtım uyumadan kanallar gitti diye sabah işe koyuldum 5 güzel kanal açtım videolar yüklenirken akşam 6 gibi kapandı hepsi çoğu kişininde kanalıgün içinde kapandı zaten youtubenin botlarının işi.
videoyap kullanıyorum şimdi tekrar asılıcam.

herşeye sıfırdan ikinci kez başlıyorum. kendini motive ettirdiğiniz bişi varmı ben ümidimi ufaktan kaybediyorum o hırslı hikmete bişi oldu pes edecek duruma geldi :mad:

Hocam 1 yıldır çalışıyorum asla 2 kanalım birden kapanmadı ama bot aldıgım ilk hafta bot yüzünden toplu kapanma yaşadım zar zor toparlandım daha tam toparlanamadım açıkcası bi daha da tövbe ettim render alıp yüklemek en mantıklısı

Hocam bugün 6 kanal aynı anda kapandı yönetici desteğe de yazdım sana zahmet bir incelersen nerde yanlış yapmışız...kolay gelsin.

Evet gördüm hocam, adsenseniz spame düşmüş olarak gördüm. Hiç yükleme yapmadan 3 kanal kapanmış. Ve adsenseyede bağlı kanallarmış. Adsense spame düşmüş gibi görünüyor. Botada bağlamaya gerek yok adsenseye bağlayınca kanallar en geç 48 saat içinde kapanıyorsa adsense spame düşmüş demektir. Çok geçmiş olsun

videoyap ile kanalları nasıl kapattırıyorsunuz anlamış degilim aylardır videoyap ile kapanma yaşamadım arada tek tük nadir

RE

videoyap ile kanalları nasıl kapattırıyorsunuz anlamış degilim aylardır videoyap ile kapanma yaşamadım arada tek tük nadir

hocam bu client değiştirme olayını hiç yapmadım büyük ihtimal ondan sorun oluyor.

anlamadığım burada her kanal için bu bilgileri mi giricez ? havuza

hocam bu client değiştirme olayını hiç yapmadım büyük ihtimal ondan sorun oluyor.

anlamadığım burada her kanal için bu bilgileri mi giricez ? havuza

baglıcagım kanala mesela kendi mailinden client alıp kendi clienti ile baglıyorum biraz işimi uzatsada 1-2dkdan bişi olmaz kanallarım sapasaglam oluyor

gunluk 30 - 50 $ arası getıren kanalım kapanınca tum dunyadan tiksindim . :(

RE

baglıcagım kanala mesela kendi mailinden client alıp kendi clienti ile baglıyorum biraz işimi uzatsada 1-2dkdan bişi olmaz kanallarım sapasaglam oluyor
havuza mı ekliyorsunuz yani ?
gunluk 30 - 50 $ arası getıren kanalım kapanınca tum dunyadan tiksindim . :(
hocam en azından bi 10 gün öyle sabit kazamışsanız bile 4 haneli paralar kazanmışsınız bunları görmekte güzel

İşimi iyi yaptığıma, diğerlerinden farklı olduğuma inandırıyorum kendimi. (bunun için çaba gösteriyorum elbette, yapılmayanı yapmaya çalışarak.) İşimi iyi yaptığım sürece kanalların kapanmasını dert etmiyorum, bu kapanır yenisini yaparım diyorum kendi kendime.

Tabi başlarda bu kadar sakin karşılayamıyordum kanal kapanmalarını ama zamanla alışıyor sanırım insan :) Bir de kesinlikle 'kanalım günde 50 dolar kazandırıyor. Ay sonunda 1500 dolar kazancım olacak' gibi bir düşünceye kapılmayın. Hatta mümkünse kazançları her an takip etmeyin belli aralıklarla bakın, 3-5 gün gibi..

Spam da olsa işimizi iyi, diğerlerinden daha iyi yapmak lazım. Başarıya giden yol benim için bu. Tanıyanlarınız vardır elbette geçenlerde denk geldim ben şu iki videosunu izledim. Anlattıklarıma paralel şeyler söylüyor ama onun başarılarını düşününce benim söylediklerimden çok daha etkili olabilir, o yüzden linkleri ekleyeyim isteyen izlesin. Açın arka planda 1 saat konuşsun adam, emin olun çok faydası dokunacak.

https://www.youtube.com/watch?v=fiXeP02lJ3Y

https://www.youtube.com/watch?v=bRu50H-FA1s

İşimi iyi yaptığıma, diğerlerinden farklı olduğuma inandırıyorum kendimi. (bunun için çaba gösteriyorum elbette, yapılmayanı yapmaya çalışarak.) İşimi iyi yaptığım sürece kanalların kapanmasını dert etmiyorum, bu kapanır yenisini yaparım diyorum kendi kendime.

Tabi başlarda bu kadar sakin karşılayamıyordum kanal kapanmalarını ama zamanla alışıyor sanırım insan :) Bir de kesinlikle 'kanalım günde 50 dolar kazandırıyor. Ay sonunda 1500 dolar kazancım olacak' gibi bir düşünceye kapılmayın. Hatta mümkünse kazançları her an takip etmeyin belli aralıklarla bakın, 3-5 gün gibi..

Spam da olsa işimizi iyi, diğerlerinden daha iyi yapmak lazım. Başarıya giden yol benim için bu. Tanıyanlarınız vardır elbette geçenlerde denk geldim ben şu iki videosunu izledim. Anlattıklarıma paralel şeyler söylüyor ama onun başarılarını düşününce benim söylediklerimden çok daha etkili olabilir, o yüzden linkleri ekleyeyim isteyen izlesin. Açın arka planda 1 saat konuşsun adam, emin olun çok faydası dokunacak.

https://www.youtube.com/watch?v=fiXeP02lJ3Y

https://www.youtube.com/watch?v=bRu50H-FA1s

sağolun hocam izliyorum şimdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri