Kapanan özgün kanalı açtırma

uploudpro39

Kayıtlı Üye
dün gece bir adet özgün kanalım kapandı alt kanaldı geçenlerde açtırtan biri vardı o konuyu bulamadım konuyu o yüzden açtım biz sïmdi nereye mesaj aticaz ve ingilizcemi aticaz

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

O arkadaşın konusunu geçen bende aramıştım bir arkadaşım için ama bulamadım. Türkçe yazabilirsiniz. Videoların tamamen sana ait olması gerekiyor itiraz için.

Yanlış hatırlamıyorsam arkadaş ; tüm videolar bana aittir ve hepsini kendim çektim. Bunu gerekirse kanıtlayabilirim diye şeyler yazmıştı.

O arkadaşın konusunu geçen bende aramıştım bir arkadaşım için ama bulamadım. Türkçe yazabilirsiniz. Videoların tamamen sana ait olması gerekiyor itiraz için.

Yanlış hatırlamıyorsam arkadaş ; tüm videolar bana aittir ve hepsini kendim çektim. Bunu gerekirse kanıtlayabilirim diye şeyler yazmıştı.

nereye atıcaz acaba ve alt kanal nasıl bir mesaj oluşturmam gerek

nereye atıcaz acaba ve alt kanal nasıl bir mesaj oluşturmam gerek

Hocam nereye atıcağınızı bende bilmiyorum. Ama şu şekilde bir mesaj atabilirsiniz.

---

Merhaba youtube. Benim kanalım kapandı. Kanalımdaki videolarımın hepsi bana aittir. Hepsini kendim tek tek çektim ve yükledim. Gerekirse bunu kanıtlayabilirim. Kanalımın yeniden açılmasını istiyorum. O kadar emek verdiğim kanalımın bu şekilde kapatılması beni çok üzüyor. Tekrardan söylüyorum hiç kimsenin videosunu kopyalamadım kanalımdaki tüm videoların tüm hakları bana aitti.

---

Belki bu şekilde yazılabilir. Dediğim gibi sağlam çıkman gerekiyor yt karşısına. Kanıtla belgeleri felan isterse ne atarsınız bilmem. Ama bunları yazmaklada birşey kaybetmezsiniz zaten. Yinede o açtıran arkadaşın konusunuda bulmaya çalışın siz onun yazdıkları ilede harmanlarsınız.

Hocam nereye atıcağınızı bende bilmiyorum. Ama şu şekilde bir mesaj atabilirsiniz.

---

Merhaba youtube. Benim kanalım kapandı. Kanalımdaki videolarımın hepsi bana aittir. Hepsini kendim tek tek çektim ve yükledim. Gerekirse bunu kanıtlayabilirim. Kanalımın yeniden açılmasını istiyorum. O kadar emek verdiğim kanalımın bu şekilde kapatılması beni çok üzüyor. Tekrardan söylüyorum hiç kimsenin videosunu kopyalamadım kanalımdaki tüm videoların tüm hakları bana aitti.

---

Belki bu şekilde yazılabilir. Dediğim gibi sağlam çıkman gerekiyor yt karşısına. Kanıtla belgeleri felan isterse ne atarsınız bilmem. Ama bunları yazmaklada birşey kaybetmezsiniz zaten. Yinede o açtıran arkadaşın konusunuda bulmaya çalışın siz onun yazdıkları ilede harmanlarsınız.
çok teşekkürler yardım için

kapanma sebebi neydi ?

olumlu veya olumsuz cevap alabilirsen bizide bilgilendirebilirmisin ?

özgüncüler icin cok faydalı bi konu.

kapanma sebebi neydi ?

olumlu veya olumsuz cevap alabilirsen bizide bilgilendirebilirmisin ?

özgüncüler icin cok faydalı bi konu.
kapanma sebebi belli değil ne telif ver ne başka bir şey diğer kanallarla birlikte kapandı ama benim tam özgün sayılmaz %75 özgün normalde tam özgünleri direk açıyorlar

kapanma sebebi belli değil ne telif ver ne başka bir şey diğer kanallarla birlikte kapandı ama benim tam özgün sayılmaz %75 özgün normalde tam özgünleri direk açıyorlar

ozaman mail hesabınla ilgili olabilir mi. aynı pc de spamda calıştınmı. 2-3 hesab ile mı uğraştın yoksa cok hesab ile mi ..

büyük ihtimalle ip adresiyle ilgili çoğu kanal aynanda gitti buda arada kaynadı ben bi kanala günde max 30 video atarım ama hergün atarım

ev bilgisayarından saadece ve saadece özgün çalışsaydın ve vds de istedigin kadar spamlardın. şahsi fikrim..

az önce komple gmail açılmış yanlışlıkla girdim kazançlara baktım şimdi yine devredışı bırakıldı yazıyor şaka yapıyorlar galba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri