Kapanmalar.

Aynı sorunu bende yaşıyorum çözümünü bulursan haberdar eder misin hocam

Önce kanalının neden kapandığına bir karar ver

URL den bak kanalına

Spamdan kapanıyorsa bu çıkar.
zmqvOO.png

Topluluktan flag tan kapanıyorsa bu çıkar:
pRVqVq.png

Ondan sonra bir çözüm bulmaya çalış

topluluk ve flagta birincide çıkıyor yanlış bilgi olmuş bu dediğin

Hocam En Baştaki Uyarı Vardı Spam

O zaman spamdan kapanıyordur.

Spamdan kapanmaların %90 sebebi bana göre maillerle alakalı.

Günlük 5 kanal açıyorsan mailleri de kendin aç.

Mail satın alacaksan aynı kişiye ait toplu mail alma.

Mesela kanalalsat a gir ve kapanma oranı en düşük satıcılardan 1 er adet kanal al ve toplamda o gün açacağın kanal sayısı kadar mail al.

Satın alacağın mailler aynı lokasyondan ve aynı gün açılmamış olsun.

nedeni yt nin ve kişilerin flagları.. yani çok büyük bir neden arama herkeste yaşanan bir sorun bu.. google un önlemlerinden birisi.. 1 kapanıyorsa 10 yapmalısın ki öne geçesin..

Maillerle alakalı olabilir , mail aldığın yeri değiştir.

Önce kanalının neden kapandığına bir karar ver

URL den bak kanalına

Spamdan kapanıyorsa bu çıkar.
zmqvOO.png

Topluluktan flag tan kapanıyorsa bu çıkar:
pRVqVq.png

Ondan sonra bir çözüm bulmaya çalış

yanılıyorsun kardeşim

ikinci resim 3 toplulukta geçerli,
yani bir kanal 3 kere ayrı ayrı topluluk yiyip kapanırsa bu yazıyor
benim son bir kaç aydır tek toplulukta kanallarım kapanıyor
ve ilk resimdeki uyarı var
yani kanal ilk tek topluluk yiyiyor sonra spamdan kapanıyor aynı saniyede

arkadaşlar spam yazdığı zaman illa flagtanmı kapanmıştır başka sebepleride varmıdır

arkadaşlar spam yazdığı zaman illa flagtanmı kapanmıştır başka sebepleride varmıdır

ben ve benim gibi birçok kişide tek flagda kanallar kapanıyor
ve url den baktığımızda spamdan kapandığı yazıyor

benim bildiğim spamdan kapanma durumunda çok kanal kapanıyor
yani senin kanalların aralıklarla tek tek kapanıyosa bence flagdan kapanıyordur
bugün bir arkadaşımın 10 kanalı toplu kapandı, bu mesela spama giriyor

Kapanmalar %90 degil %99.9 mailler ile alakalı arkadaslar.
Tabi VDS kullananlar IP isini nasıl yapıyor bilemem ama normal PC kullanıcıları her kanalda modemi resetlerse, cerezleride güzel bir sekilde temizlerse sıkıntı olmaz diye düsünüyorum.
Benim her hafta kanallarım kıyımdan gidiyor.
Android sistem üzerinden mail acıyordum artık PC gectim bakalım ne olacak :)

Aynı anda 5 tarayıcıdan yüklüyorum kaç kanal yaparsan yap sıkıntı yok ama ıp adresi spama düşüyor bir günde 50 kanal basarım.

topluluk ve flagta birincide çıkıyor yanlış bilgi olmuş bu dediğin

yanılıyorsun kardeşim

ikinci resim 3 toplulukta geçerli,
yani bir kanal 3 kere ayrı ayrı topluluk yiyip kapanırsa bu yazıyor
benim son bir kaç aydır tek toplulukta kanallarım kapanıyor
ve ilk resimdeki uyarı var
yani kanal ilk tek topluluk yiyiyor sonra spamdan kapanıyor aynı saniyede

Arkadaşlar kanalda bir videoya topluluk gelmesi yada flaglanması spamdan kapanmaya davetiye çıkartır. Ama kanal topluluktan kapandı diyemeyiz...
Spamdan kapanmıştır

Topluluktan kapanan kanal ikinci resimdeki gibi olur.

Tek toplulukta da kanal kapanabilir üç şart değil, bir kanala topluluk uyarısı aldıysanız ve kanala müdehale etmeyi ve topluluğu kabul etmeyi unutursanız kanalınız topluluktan kapanabilir. Beraberinde tespit edilen diğer kanallarıda götürür.

Arkadaşlar kanalda bir videoya topluluk gelmesi yada flaglanması spamdan kapanmaya davetiye çıkartır. Ama kanal topluluktan kapandı diyemeyiz...
Spamdan kapanmıştır

Topluluktan kapanan kanal ikinci resimdeki gibi olur.

Tek toplulukta da kanal kapanabilir üç şart değil, bir kanala topluluk uyarısı aldıysanız ve kanala müdehale etmeyi ve topluluğu kabul etmeyi unutursanız kanalınız topluluktan kapanabilir. Beraberinde tespit edilen diğer kanallarıda götürür.

tek toplulukta kapanan kanalda 1inci fotoğraftaki yazıyor kısaca yanlışsın sen diyosunki o topluluk spamdan kapanmaya yol açtı yok artık daha neler derim bende

tek toplulukta kapanan kanalda 1inci fotoğraftaki yazıyor kısaca yanlışsın sen diyosunki o topluluk spamdan kapanmaya yol açtı yok artık daha neler derim bende

arkadaşın anlatmak istediğini anladım ben bir kısmını
ben film çalışıyorum, önceden kanalları hep kendim açardım, bir kanalım flag yerdi, ve hemen kapanırdı tek flagdan, akabinde son günlerde nekadar kanal açmışsam hepsi spamdan kapanırdı, yani bu flag yiyen kanal sebep olurdu

ben kanal satın aldıktan sonra çok şükür bu sorunu atlattım, şimdilerde sadece aralıklarla kanallarım tek tek flagdan kapanıyor

Evdeki pc den açtığım kanallar ile vds de işlem yapıyorum, vds de çerez temizleyip seri seri kanallar arası geziyorum biraz titiz olduğumdan at geç yapmıyorum kanallar arası bir çok kez geziyorum seo için. Spamdan kapanan olmadı aralarında deneme kanallarımda var binlerce dünya engeli yiyen hala sağlam kanallar.

Ama gel görki partner deneme kanalı alim dedim kanalalsat dan mn,biraz engel yedi baya ertesi güne suspend olmuş. Kısaca mail'in nasıl açıldığı daha önemli spam konusunda.

arkadaşın anlatmak istediğini anladım ben bir kısmını
ben film çalışıyorum, önceden kanalları hep kendim açardım, bir kanalım flag yerdi, ve hemen kapanırdı tek flagdan, akabinde son günlerde nekadar kanal açmışsam hepsi spamdan kapanırdı, yani bu flag yiyen kanal sebep olurdu

ben kanal satın aldıktan sonra çok şükür bu sorunu atlattım, şimdilerde sadece aralıklarla kanallarım tek tek flagdan kapanıyor

onu bende anladımda ben burdan tek kanalın tek topluluktan kapanmasından bahsediyorum öyle bi kanal kapanıp diğerlerini götürme gibi bir şey olmamıştı bende

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri