Kapanmayan Kanal Açma Yöntemim

• Kullanıcı qwerty06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Hocam numara istediği zaman, google pc yi algılıyor diye biliyorum. yani sistemin bizi tanımaması için numara istememesi gerekmiyor mu ?

Hepsi hurafe hocam alakası yok. Ha doğrulamışın ha doğrulamamışın ben hiç bir farkını göremedim. Yardımcım çoğu doğrulamayı geçiyordu bende en fazla 5 kez geçebiliyordum ama arada fark yoktu.

Hocam numara istediği zaman, google pc yi algılıyor diye biliyorum. yani sistemin bizi tanımaması için numara istememesi gerekmiyor mu ?

Gösterim amaçlı olarak yaptım bunu.Mac değiştirme, proxy, ip değiştirme vb. araç gereçlerle geçilebilir.3cxle dogrulandığı zaman da bir problem yaratmıyor.

Hepsi hurafe hocam alakası yok. Ha doğrulamışın ha doğrulamamışın ben hiç bir farkını göremedim. Yardımcım çoğu doğrulamayı geçiyordu bende en fazla 5 kez geçebiliyordum ama arada fark yoktu.

Çok ilginç hocam. Onlarca mail satıcısı var sadece bir kaç tanesi kaliteli iş yapıyor sanırım. Yani ben hiç kanal almıyorum kim ne iş yapıyor bilmiyorum, bu sağlam iş yapanlar ne kadar farklı bi yöntemle gmail açabilirler ki? Herkes ip değiştiriyor,herkes çerez temizliyor,herkes mac değiştiriyor,çoğu kişi dinlendiriyor vs vs ayrıntı nerede saklı ki

Çok ilginç hocam. Onlarca mail satıcısı var sadece bir kaç tanesi kaliteli iş yapıyor sanırım. Yani ben hiç kanal almıyorum kim ne iş yapıyor bilmiyorum, bu sağlam iş yapanlar ne kadar farklı bi yöntemle gmail açabilirler ki? Herkes ip değiştiriyor,herkes çerez temizliyor,herkes mac değiştiriyor,çoğu kişi dinlendiriyor vs vs ayrıntı nerede saklı ki

Hocam geçen hafta yardım için yeni bir arkadaş aldım. Onun açtığı 250 kanalın hepsi kapandı. Ben ve diğer arkadaşımın açtıkları sağlamdı. Ara sıra 5-10 patlama oluyor ama artık ip kara listeyemi alınıyor ne yapılıyor bilmiyorum satışıda durdurdum zaten hem okul yüzünden hemde biraz kanal kapanmalarından dolayı şuanda aklımda çok şey var bir sürü kaynak buldum kanalların kapanmaması için. İlk satış günlerinde açtığım kanalların hepsi sağlam hala ama onlarda ne profil fotosu ne kapak fotosu yok nede organik görünmek için videoda izlemedim. Çok karmaşık iş. Algoritması çok karmaşık daha doğrusu. Şuana kadar sattığım kanalları kendime yapsaydım parayı bulmuştum.

---------- Spam Engelliyici 15:03 ---------- Önceki Mesaj 15:00 ----------

@qwerty06 bu yöntemi çok hoşuma gitti ve etkili. Çok sağolun hocam. Bende artık bu şekilde kanallar açacağım kendime.

Hocam dediğiniz yöntemle açtığım 2 kanaldan biri patladı az önce diğeri duruyor topluluktan gitti yazıyor :( spamdanmı gitti acaba?

Bencede hepsi hurafe aylardir kapanmiyan kanallar geldi bu son 1 aydirmi kapaniyo.ben zannediyorum benim kanallar kapaniyo herkeste var bu kapanma.adsenseye onceden bagli kanal zaten kapanmiyo sorun adsenseye baglanilan kanal 7 yillik icinde bir video var bir hafta gidiyo en fazla kapaniyo.adsense spama dustu kapaniyo desem onceden bagli kanal acik kapanmiyo kafayi siyirmamak elde digil.bu ay darma duman etti yt

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri