Kapanmayan Kanal

• Kullanıcı yklmzomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

yklmzomer

Yasaklanmış
Merhaba, bütün uğraşlarıma rağmen kanal kapanmasını önleyemedim. Forumda bu konuda sorun yaşamayan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Elimde videolar var ancak yükleyemiyorum...

Mail satın al demeyin onlarda patlıyor...

Kanal açarken yaptığım işlemler :

1- Çerezleri temizle.
2- Mac değiştir.
3- Modem reset.
4- Yabancı isim soyisim ve şifre. ( Şifre çok güçlü isimler yabancı random. )
5- Mevcut e-posta adresi yandex mail.
6- 3cx numara doğrulama.
7- Kanala profil resmi.
8- Farklı 3 - 4 kanala abone ol.
9- Kanalları 1 gün beklet.

Not: Kanalları 30 - 60 dakika arayla açıyorum.

hocam siz çerezleri temizlediğinizi zannedersiniz ama üç 5 farklı yerlerde lgolar kalır.
Temp,local default gibi klsaörlerden temizleminiz lazım.bunu yaparken bazen tarayıcı çöker ve yenden yüklemen gerekir. bu iş çok sıkıntı çünkü youtube aşırı gelştirilimişbir algoritması var

tavsiyem bir ana hesaba bağlı alt kanallar açmanız teliften veya spamdan gitme riski az hem gitse bile pcye zarar ermiyor. en güzeli de alt kanal spama düşerse google profileden silebilirsin.
ama ana hesap gderse tarayıcıya bir şekilde bulaşıyor ve tüm ssd/hdd temizlemeden başlayamıyorsun. En güvenlisi alt knallar.

kaç video yüklüyorsun tek seferde ve unlem cok geliyor mu?

Son dönemde kanal kapanmalar arttı, spamdan uçuyor kanallar ne yaparsan yap, sen bakma milletin ses çıkarmadığına, herkes eski kanallarından kazandığı için kafaya takmıyor.

Ancak son haftalarda yeni kanal yatırımı yapmak, kanalları ayakta tutabilmek çok zorlaştı, youtube saçmalamaya başladı, kanal da açamayacaksak kapa siteyi ne anlamı kaldı.

Genel bir kanalların spamdan kapanma sorunu mevcut, sen bana güven, hiç kendi kendini yorma.

Çözüm arıyorum ben bu duruma bulursam yazacağım herkese.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] yeni kanallar paso kapanıyosa ve eski kanallar sağlam duruyosa kazanç belli bi süre aynı devam eder bu kadar can sıkmaya gerek yok günde 50 kanal acıcağınıza sağlam 5 tane açarsınız olur biter.

hocam siz çerezleri temizlediğinizi zannedersiniz ama üç 5 farklı yerlerde lgolar kalır.
Temp,local default gibi klsaörlerden temizleminiz lazım.bunu yaparken bazen tarayıcı çöker ve yenden yüklemen gerekir. bu iş çok sıkıntı çünkü youtube aşırı gelştirilimişbir algoritması var

tavsiyem bir ana hesaba bağlı alt kanallar açmanız teliften veya spamdan gitme riski az hem gitse bile pcye zarar ermiyor. en güzeli de alt kanal spama düşerse google profileden silebilirsin.
ama ana hesap gderse tarayıcıya bir şekilde bulaşıyor ve tüm ssd/hdd temizlemeden başlayamıyorsun. En güvenlisi alt knallar.

Hocam çalışma tarzım alt kanallar uygun değil ne yazık ki :/
kaç video yüklüyorsun tek seferde ve unlem cok geliyor mu?

Tek seferde en az 5 en fazla 7 video yüklüyorum. Ünlem 0

Son dönemde kanal kapanmalar arttı, spamdan uçuyor kanallar ne yaparsan yap, sen bakma milletin ses çıkarmadığına, herkes eski kanallarından kazandığı için kafaya takmıyor.

Ancak son haftalarda yeni kanal yatırımı yapmak, kanalları ayakta tutabilmek çok zorlaştı, youtube saçmalamaya başladı, kanal da açamayacaksak kapa siteyi ne anlamı kaldı.

Genel bir kanalların spamdan kapanma sorunu mevcut, sen bana güven, hiç kendi kendini yorma.

Çözüm arıyorum ben bu duruma bulursam yazacağım herkese.

Hocam bulduğun zaman skype haber verir misin? Kafayı yicem :/

Kırılmayan bardak gibi :) benim kanallar da neredeyse hiç kapanmaz aynı işlemleri yapan arkadaşların ise sürekli kapanıyor şans artık sanırım.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] yeni kanallar paso kapanıyosa ve eski kanallar sağlam duruyosa kazanç belli bi süre aynı devam eder bu kadar can sıkmaya gerek yok günde 50 kanal acıcağınıza sağlam 5 tane açarsınız olur biter.

Kazanç devam ediyor da, düşüyor günden güne çünkü eski kanallardan telif vs. kapananlar oluyor, yerini dolduramıyorum ondan çözüm arayışı içindeyim.

Sistemi kanal kapanmadan önce ki tarihe geri alsak cokiler duruyor mu acava deneyen va r mı?

benimde hiç kapanmaz farklı ipden temiz çerezden açarım hatta tek seferde 350 video atıyorum banamısın demiyor. bi yerde bir şey atlıyorsunuzdur.

Son 1 haftadır kanal açmayanlar kapanmaz demesin

benimde hiç kapanmaz farklı ipden temiz çerezden açarım hatta tek seferde 350 video atıyorum banamısın demiyor. bi yerde bir şey atlıyorsunuzdur.

Hocam kanal açarken yaptığınız işlemleri sıralı bir şekilde yazar mısınız? Benim yaptığımdan farklı ne yaptınız?

Hocam kanal açarken yaptığınız işlemleri sıralı bir şekilde yazar mısınız? Benim yaptığımdan farklı ne yaptınız?

mac değiştirme hariç senin yazdığın sıradan açıyorum mac değiştirmek saçma saten gerek yok o tür aksiyonlara hiç değişmedim.

Merhaba, bütün uğraşlarıma rağmen kanal kapanmasını önleyemedim. Forumda bu konuda sorun yaşamayan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Elimde videolar var ancak yükleyemiyorum...

Mail satın al demeyin onlarda patlıyor...

Kanal açarken yaptığım işlemler :

1- Çerezleri temizle.
2- Mac değiştir.
3- Modem reset.
4- Yabancı isim soyisim ve şifre. ( Şifre çok güçlü isimler yabancı random. )
5- Mevcut e-posta adresi yandex mail.
6- 3cx numara doğrulama.
7- Kanala profil resmi.
8- Farklı 3 - 4 kanala abone ol.
9- Kanalları 1 gün beklet.

Not: Kanalları 30 - 60 dakika arayla açıyorum.

hocam bak ben ccleanerla temzilik yaparım. üşenmem gider localin altında temp dosyasında ne var ne yok silerim. hangi browseri kullanıyorsan git C:\Users\xxx\AppData\Local içinde o browserin kayıtlarını sil. misal ccleaner ile temizlik yapsanda yandex tarayıcda kayıtları silmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri