Kapanmis kanalimi actirdim ama....

GetReaL

Kayıtlı Üye
Millet bugün cok eskiden kapanmis bir kanalimi gördüm. 2015 sonlarina dogru ve 2016 ortalarina dogru aktifmis. Baktim ki daha önce baya ugrasmisim actirmak icin mail filan yazmisim fakat acmamislar. Bugün öylesine bir itiraz edeyim dedim kanalda oturum diye tikladigimda kapanmis oldugunu gördüm. Neyse hepinizin bildigi gibi asagida itiraz forumu var onu doldurdum ve gönderdim. 30dk önce kanalim acilmis. Fakat ortada kanalim yok. Sifir aboneli videosuz bir kanala giris yapiyor. Bu ne olabilir? Ben neye itiraz ettim ve ne acildi !?

veritabanından silinmiştir muhtemelen. Eski videolarının linkleri varsa geri yükletebilirsin ama abonelerin geri geleceğini sanmam.

veritabanından silinmiştir muhtemelen. Eski videolarının linkleri varsa geri yükletebilirsin ama abonelerin geri geleceğini sanmam.

Hocam su resime bakarmisiniz. Kanal yok ki ortada maili duruyor ama :S

5Q596M.png

youtube'a giriş yapınca ne diyor? Kanala girmeye çalışırken yani..

Bu sabah denedigimde kasima direk "Bir google ürününe erisememe" bölümüne yönlendiriyordu. Asagida bize ulasin bölümüne tiklayip mail yazip gönderdim. Kanal acildi az önce fakat suan giris yaptigimda direk mailin hesabina yönlendiriyor. Kanal ortada yok. Sanki yeni youtube da hesap acmisim gibi ortada olan bir kanal var ama alt kanal midir nedir cözemedim. Kapanmis kanalin url sine de ulasamiyorum. Var mi bir yöntemi?

Beyler kanal sanirim tamamen veritabanindan silinmis. Youtube'un bunu yapmadigini duymustum. Fikri olan var mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri