Kapatılan 3.Hesabın Neden Ama Bakarmısınız ?

Hayır senin sorunun bilgisayar filan değil sevgili kardeşim, Direkt geçersiz TIK.
Sen kendi reklamlarına en az 1-2 kez tıklamışsın ve kanalına, IP numarana olan güveni mimletmişsin. Ardından bir de o yetmez bir kaç kez farklı IP'lerle aynı kanallara sahiplik etmeye kalkışınca (Sözüm meclisten dışarı) bu ısrarlı sahtekarlık olarak görülmüş ve banlanmışsın. Hiç boşuna bilgisayarında kusur arama ve Mac'ten IP numaranı değiştirme. Çünkü aynı IP ve aynı kanallar sende olduğu sürece bu sorundan kurtulamazsın. Tek çıkış yolun PTT'den parasını verip yeni bir statik IP alman ve o IP ile yeni kanallarla çalışman.

Abi yemin ediyorum en ufak birşey yapmadım yapmamda haram paradan ne gelcekki bana mantıklı olarak şunu düşünüyorum benim modem'den diğer nootbook bağlanıyor zaten o nootbook geldikten 3 4 gün sonra hesap kapatıldı 20 25 gün sonra geri gitcek olay o olabilirmi ? aynı modeme 2 kişi bağlanıyoruz ondan olabilirmi?

Abi yemin ediyorum en ufak birşey yapmadım yapmamda haram paradan ne gelcekki bana mantıklı olarak şunu düşünüyorum benim modem'den diğer nootbook bağlanıyor zaten o nootbook geldikten 3 4 gün sonra hesap kapatıldı 20 25 gün sonra geri gitcek olay o olabilirmi ? aynı modeme 2 kişi bağlanıyoruz ondan olabilirmi?

Canım kardeşim; biz zaten sana ille de sen yapmışsın demiyoruz ki. Sadece sebep, sonuç konusunda mantık yürüterek doğru cevabı bulmaya ve sana yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bahsettiğiniz NB yüzünden elbette olabilir, sonuçta ikisi aynı IP üzerinde çalışıyor. Belki sizin bilginiz dışında o NB'den sizin reklamlar tıklanmış olabilir. Ya da o NB ve o IP ile Youtube üzerinde şüpheli giriş çıkışlar yapılmıştır. Örneğin; siz PC'de bir kanalınızda iken NB üzerinden diğer kanallara peşpeşe giriş çıkşları youtube şüpheli görür.

Anlayacağınız bunun gibi kasıtsız ama şüpheli bir çok şey sebep olabiliyor bunlara. Size uzak olan bizler bunu kesin bilemeyiz. Ama bütün bu hareketler Youtube'de raporlanıp log'landığı için onlardan kaçmaz, bilirler gerçek sebebi

hocam diğer adsense hesaplarını aynı kişi nuamra adres üzerine mi almıstın?

Canım kardeşim; biz zaten sana ille de sen yapmışsın demiyoruz ki. Sadece sebep, sonuç konusunda mantık yürüterek doğru cevabı bulmaya ve sana yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bahsettiğiniz NB yüzünden elbette olabilir, sonuçta ikisi aynı IP üzerinde çalışıyor. Belki sizin bilginiz dışında o NB'den sizin reklamlar tıklanmış olabilir. Ya da o NB ve o IP ile Youtube üzerinde şüpheli giriş çıkışlar yapılmıştır. Örneğin; siz PC'de bir kanalınızda iken NB üzerinden diğer kanallara peşpeşe giriş çıkşları youtube şüpheli görür.

Anlayacağınız bunun gibi kasıtsız ama şüpheli bir çok şey sebep olabiliyor bunlara. Size uzak olan bizler bunu kesin bilemeyiz. Ama bütün bu hareketler Youtube'de raporlanıp log'landığı için onlardan kaçmaz, bilirler gerçek sebebi

Abi peki ne yapmamı önerirsin bende küçük ama çok sağlam sayfalar var örnek 1 tane sayfam war her paylaşıma en az 20 beğeni gelir 1600 beğenisi var her gün 20-30 kişi beğenir sayfayı + bide o sayfa 2 ay sonra patlıcak o sayfadan çok ekmek yerim ben ama adsense ile ilgili ne yapabilirmki bi düşünüyorumda ne yapsam düzelme imkanı var ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri