Kapıya takılan barfiks aletlerinden alan varmı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
asınca duruyor vidalama falan gerekmiyor.amcam 80 kilo onu taşıyor hatta benden görüp kendiside aldı :D 25 lirayamı ne almıştım

Isınmadan yapılan spor eşittir sakatlık en azından bu aletı kullanmadan once 5-10 dk yerınızde kosun ısının yoksa faydasından çok zararını görürsünüz

bende de aynsıı var. işte bu öğrenci evinde kalırken kapının üstündeki sıvayı çatlattı baya.

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] düz olanlardan tavsiye ederim. hole de koyabilirsin aynı şekilde darsa tabi.
hol yokki evde :D
Bak resimde belli oluyor kapıya degıl kenardakı kollardan duvara baskı uyguluyor

evet ya tuhaf nasıl baskı yapıyo tek tek kapıları kontrol edeyim evdekileri bi :D

Hocam saf demirli değilde kapınnı arkasına geçen hem de şınav için kullanılan bar var ondan kullanıyorum 3 aydır memnunum..

Ben de var. Şu kapının iki tarafına çakılandan. Çok rahat bir sorununu görmedim.

Örnek resimlerde gösterilen aletin aynısı bende de var .

6 ay kadar önce almıştım.Monteleme vidalama vb olaylar yok.

Yerleştir sabitle , yukarı kaldır cıkar. Hatta devamlı kapıda bile tutmuyorum.Kullanacağım zaman takıp kullanıp kaldırıyorum.Uzun süredir kullanıyorum herhangi bir zararı olmadı duvara veya kapıya. Arkadaşların da belirttiği gibi tutunup yükünüzü verdiğiniz zaman aletin yapısı gereği tüm basınç yanlardan duvarlara oluyor.
Yani kapıya duvara bir zarar gelecekse eğer o duvar komple yerinden sökülür. O da zor imkansız olsa gerek :D

Örnek resimlerde gösterilen aletin aynısı bende de var .

6 ay kadar önce almıştım.Monteleme vidalama vb olaylar yok.

Yerleştir sabitle , yukarı kaldır cıkar. Hatta devamlı kapıda bile tutmuyorum.Kullanacağım zaman takıp kullanıp kaldırıyorum.Uzun süredir kullanıyorum herhangi bir zararı olmadı duvara veya kapıya. Arkadaşların da belirttiği gibi tutunup yükünüzü verdiğiniz zaman aletin yapısı gereği tüm basınç yanlardan duvarlara oluyor.
Yani kapıya duvara bir zarar gelecekse eğer o duvar komple yerinden sökülür. O da zor imkansız olsa gerek :D

bakayım bi sipariş vereyim, marka olarak öneriniz varmı ?

bakayım bi sipariş vereyim, marka olarak öneriniz varmı ?

Hocam bunlar ucuz şeyler çin malı oluyor genelde zaten. Marka arayıp fazla bir para vermenize gerek yok.Alet maximum 30 35 liradır.Hepsiburada'dan almıştım.Ben alırken aynı aletin 50 liraya olanıda vardı , 25 lira olanı da.

Ben suan bile kullanıyorum gayet saglam alet sadece barfıx degıl mekık olarakta kullanabılıyorsun tavsıye ederım duvarı cızer yalnız kapıya zarar vermez

zamanın varsa salona yazıl boşyere uğraşma böyle şeylerle veya kondisyon yapıcam diyorsan evde squat ve şınav çek :) 2 yıldır bu işin içindeyim :D

ben de 3 aydan fazladır spor yapamıyorum eriyip gidiyoruz yavaş yavaş :d dambıl, açılı sehpa, barbell ve ağırlıklarını alsam haricen sabah koşusuyla birlikte tekrar toparlarız umarım. barfiks için alınan o kapı aletleri sakıncalı geldi bana da, çalışırken kopar mopar boynu falan kırmayalım sonra. gerek yok böyle atraksiyonlara :d

Bende vardı asılırken bi anda yerinden çıkıp kafamı yardı bi dahada elimi sürmedim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri