Kara Ay Mayıs Ayı Düşüncelerinizi Bekliyorum

yalan2211

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 9 aydır sorunsuz ödeme aldıgım hesap mayıs ayında ödeme alamadı aynı sorunu birsürü arkadaş yaşadı mayıs ayında ve nerdeyse hepsi ödemesini aldı. Sorunum ise ödeme alamadıgım için bankayla baya iletişim halinde kaldım banka bize herangi bir ücret gönderilmediğini söyledi adsense destekle iletişim halinde durdum ödeme iptali oldu bende banka hesabını kaldırdım yeniden bir cari hesap açtım onun ibanın girdim test ödemesi başvurusu yaptım 2 3 kere hiçbirinde ödeme gelmedi mayıs ayıyla bu ayın parası birleşti meblağ biraz yükseldi sizce beyler ne yapmam lazım test ödemesi gelmiyor ödeme gelmiyor ne yapmam lazım beyler şimdiden teşekkür ediyorum. Heralde bu gidişle hesap elimde patlıcak gibi duruyor.

Son düzenleme:
test ödemesini hangi bankaya bekliyorsanız başka bankalardan hesap açıp ekleyerek deneyin, bu arada "mevla" değil "meblağ" hocam, arasındaki fark çok büyük aman dikkat :)

test ödemesini hangi bankaya bekliyorsanız başka bankalardan hesap açıp ekleyerek deneyin, bu arada "mevla" değil "meblağ" hocam, arasındaki fark çok büyük aman dikkat :)

Pardon hocam konuştugumu yazmaya alıştıgımdan dolayı hep bunlar hocam yarında gelmezse ödeme banka değiştircem dediğiniz gibi ama hiç umudum yok desem yalan olmaz :)

Hocam adsense hesabına yeni bir gmail entegre et.Onu tam yetkili yap diğerini kaldır ve farklı bir bankadan tekrar İban eklemeyi dene.

Pardon hocam konuştugumu yazmaya alıştıgımdan dolayı hep bunlar hocam yarında gelmezse ödeme banka değiştircem dediğiniz gibi ama hiç umudum yok desem yalan olmaz :)

Umudun olsun hocam, sonuç alana kadar üzerine gidin konunun sonuçta anladığım kadarıyla ödendiğine dair belge dekont vs. var adsense'de.

Umudunı kaybetme bence. Para çıkmış bir şekilde sana ulaşmadıgı için hesabına geri dönmüş. Hiç işleme girmese tamam büyük ihtimal banlanır derdimde senin olay farklı. Diğer arkadaşında dediği gibi bankayı değiştir. Kuveyttürk öneririm hem masrafı felanda yok.

Umudun olsun hocam, sonuç alana kadar üzerine gidin konunun sonuçta anladığım kadarıyla ödendiğine dair belge dekont vs. var adsense'de.
Dekont vardı ödeme gelmediği için iptal edildi. Ama umut fakirin ekmeği :)
Hocam adsense hesabına yeni bir gmail entegre et.Onu tam yetkili yap diğerini kaldır ve farklı bir bankadan tekrar İban eklemeyi dene.

Denemekten fayda çıkmaz deniyorum hocam :)

---------- Spam Engelliyici 19:43 ---------- Önceki Mesaj 19:41 ----------

Umudunı kaybetme bence. Para çıkmış bir şekilde sana ulaşmadıgı için hesabına geri dönmüş. Hiç işleme girmese tamam büyük ihtimal banlanır derdimde senin olay farklı. Diğer arkadaşında dediği gibi bankayı değiştir. Kuveyttürk öneririm hem masrafı felanda yok.

Hocam yarında yatmaz ise sıkıntı çıkarmayan bir bankadan hesap açtırmak olacak Kuveyttürkü bizim burda yok diye biliyorum

test ödemesi genel sorun son 10gündür kimseye gelmiyor 4 adsense var ayrı hepsine gelmedi henüz 10gün geçti

hangi bankayı kullanıyorsun. Garantide bnu konuda aksama yaşanmıyor. Akbank falan biraz gecikmeli bu işlerde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri