Kara Listeye Alınan Kanal (ÇÖZÜM)

• Kullanıcı Konan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Konan

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Bir kaç deneme yaptıktan sonra bu sorunu çözdüm.Nasıl mı?

Öncellikle bilmeyenler varsa, kanalımız kara listeye girdiğinde özgün video atsak bile ünlem verir.Yapacağımız iki şey var.Önemli olan birincisi:Kanaldaki tüm videoları gizliye alıyoruz.Sonra para kazanmayı devre dışı bırakıyoruz.Gizliye aldığımız videolar 1-2 gün içerisinde indexten düşecektir.İndexten düştüğü zaman kanalımız yeni açılmış gibi oluyor.Para kazanmayı açıp,ünlem geçme taktiklerini uyguladığınızda dolar yanacaktır.Ünlem veren videoyu editlemeden atarsanız yine ünlem verecektir.

Not:Kanalınızda kanıt için gönderdiğiniz video varsa bu yöntem işe yaramayabilir.O videoyu silip denerseniz kurtulma ihtimali var.

Not:İyi izlenim alan videolarınız var ise bu yöntemi daha sonra deneyin.Doları yaktıktan sonra videoları genele alıyoruz.

Not:Bu yöntem adsense çalışanlar içindir.Kanalı partnere bağlayarakta kara listeden çıkabilirsiniz.

İyi Forumlar :)

Son düzenleme:
Helal kardeşim çok mantıklı gerçekten işin incesini görmüşsün işe yarayacağına eminim.

İndexten düştükten sonra o videolardan hâyır gelir mi bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın ?

yeni kanallarda uygulanır ama eski kanallarda videoların index den düşmesi kimsenin işine gelmez.paylaşım için teşşekkürler

[MENTION=14510]Konan[/MENTION]

OJJZqA.png

özel ,liste dışı hangisi seçmeliyiz

İndexten düştükten sonra o videolardan hâyır gelir mi bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın ?

Hocam eklemeyi unutmuşum sağolun hatırlattığınız için.İzlenimi iyi olan kanallarda daha sonra yöntem uygulanabilir.Doları yaktıktan sonra videoları genele alıyoruz.

yeni kanallarda uygulanır ama eski kanallarda videoların index den düşmesi kimsenin işine gelmez.paylaşım için teşşekkürler

Rica ederim.Her şeyi halledip videoları genele aldıktan sonra izlenimleri 2-3 katlayabilir;)

Benim 2k Kanalim var, iki ihtar gelmis, kanalimda deneye bilirmiyim ? guncel ne video yuklesem ! cikiyo

tesekkurler deneyip sonucu yazarim

Videoları Gizliye aldım, Kanalda ünlemli video şu an yok, Ardından Para kazanmayı devre dışı yaptım, ama eskiden $ yaktıgım videoların hepsinde hala $ yanıyor, böyle olması çok daha işime geliyorda, normal bahsettiğiniz yöntemde $ kalmaları sıkıntı yaratırmı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri